Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ale chodzi o kolor czy wysokość siodła? Bo jak o siodło, to liczy się tylko i wyłącznie odczucie jeżdżącego, jak mu tak wygodnie to ok. A kolor..rzecz gustu, a z gustem to wiadomo... ;)

Edytowane przez Hogg
Napisano

Mi tam  odpowiada taki układ kolorystyczny  , najwazniejsze zeby uzytkownik byl zadowolony. Niezlym rowerem nazywasz  ktory wariant ?  jak byly zielone paski  czy jak byl caly czarmy??

Napisano (edytowane)

Zgadzam się z poglądem, że obecny koloryt twojego roweru jest  - :yucky:

drwal44

to nie jest twój rower :whistling:

Edytowane przez Rulez
Napisano

uzcm.jpg

Orange 5 Pro ...wow niesamowita jazda po singletrack,swietna praca zawieszenia,slynna brytyjska marka z Halifax

Dizajn i kolor ohydny co pewnie nie idzie w parze z właściwościami jezdymi.

Napisano

sorry ze nie moje rowerki ,przynajmniej nie sciemniam ze moje,mialem okazje pojezdzic i wstawilem kilka fotek,jesli zlalamem jakis regulamin to usuncie te posty...

rowery orange,moze i brzydkie ale poczytajcie sobie review o wlasiwosciach tych brzydali,tez bylem sceptyczny az do momentu mozliwosci pojezdzenia na tej maszynie

• Mod Team
Napisano

Dizajn i kolor ohydny co pewnie nie idzie w parze z właściwościami jezdymi.

Srutu-tu-tu... Klasyczny high pivot. Jak by nie był niedozaje... to by go Orange nie robił od 2 dekad.

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano
Niezlym rowerem nazywasz ktory wariant ? jak byly zielone paski czy jak byl caly czarmy??

Każdy z wyjątkiem ostatniego.

Oranż Fajf jest bardzo OK- ale taką zawiechę i dizajn albo sie lubi ,albo obchodzi z daleka.

Napisano

o5iu.jpg

Mam pytanie zwiazane z tym rowerem.Mam 192cm wzrostu,rower 20",czy wedlug was sadzac po wysunietej rurze podsiodlowej ,jest ok?ja sie czulem b dobrze na rowerze ale zastanawiam sie czy nie lepszy by byl 22"

Napisano

sorry ze nie moje rowerki ,przynajmniej nie sciemniam ze moje,mialem okazje pojezdzic i wstawilem kilka fotek,jesli zlalamem jakis regulamin to usuncie te posty...

rowery orange,moze i brzydkie ale poczytajcie sobie review o wlasiwosciach tych brzydali,tez bylem sceptyczny az do momentu mozliwosci pojezdzenia na tej maszynie

Gdyby każdy wrzucał tu zdj nie swojej maszyny to zrobiłby sie tu śmietnik . Temat służy do wrzucania SWOICH 29erów .