Mod Team adamos Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Napisano 6 Lutego 2014 No sorrewicz erzurum, następnym razem (specjalnie dla Ciebie) postaram się ustawić z zawodowym fotografem w środku lasu. Cytuj
evildick Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 coraz bardziej mi się podobają te "gazrurkowce" A Salsa w pomarańczowym wydaniu... odlot Cytuj
ernesto Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Co to za ramka i jaki rozmiar jesli mozna spytac kolego adamos Cytuj
pietia79 Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Ta czerwono - żółto - zielona Salsa jest niesamowicie piękna . Idealna Też mi wpadła w oko. Jeździłbym! Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Napisano 6 Lutego 2014 Eeetam odrazu zawodowiec. Mini statyw, dwie foty z tego samego miejsca, jedna sprzęta, druga nieba, soft do hadeerowania i już jest PRO Bryle koledze zorganizować? Przeca stoi jak wół napisane na ramsku "Unit" i "Kona" Szacunek... I. Cytuj
Sol Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 No sorrewicz erzurum, następnym razem (specjalnie dla Ciebie) postaram się ustawić z zawodowym fotografem w środku lasu. Nie zapomnij stylisty fryzur Cytuj
evildick Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Nie zapomnij stylisty fryzur Niepotrzebny. W fotosklepie dorobi co zechce Cytuj
pietia79 Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 no tym razem adamos ze zdjęciem się nie popisałeś, koło przycięte, tło prześwietlone.... Ale rower widać dobrze, najważniejsze. Za duża rozpiętość tonalna, żeby i tło i rower i jeszcze niebo wyszło . A HDR to brzydaaaaal. Cytuj
seraph Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Boska Kona Unit jak jeszcze przed atakiem zimy taką dostrzegłem przez okno to aż matkę do okna przywołałem co by zobaczyła jak rower wygląda A człek/jeździec pod górkę dziarsko cisnął mimo pojedynczego przełożenia... Dobrze, że mój Scott tego nie ujrzał bo by mu się koła do 26' obkurczyły i jak jeździć? Cytuj
fata Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Adamos mam prośbę zamieść w strefie testów wrażenie z jazdy na oponach IKON bo nigdzie nie ma takich obiektywnych z każdych warunków i asfaltu z góry dzięki a rowerek super Cytuj
Mod Team adamos Napisano 7 Lutego 2014 Mod Team Napisano 7 Lutego 2014 IKON bo nigdzie nie ma takich obiektywnych z każdych warunków i asfaltu Jak nie ma, jak są? Tutaj, tu, tu, tu i tu. I ja się do tych opinii przychylam - szybka, wytrzymała, lekka opona XC w mniej wymagający teren, na wyrypę w błocie praktycznie się nie nadaje, ponoć nieźle sprawdza się jako bezdętka, co w niedalekiej przyszłości chciałbym sprawdzić. Cytuj
Mod Team michuuu Napisano 7 Lutego 2014 Mod Team Napisano 7 Lutego 2014 Jeżeli Ikon dla 26" zachowuje się tak samo jak dla 29" to potwierdzam za adamosem. Delikatne błotko też połykają. Opona dosyć szybka, lekka i z dużym balonem. Cytuj
jasinski21444 Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Z dzisiejszego wypadu żerkowa na trasę Mistrzostw Polski Cytuj
Mod Team adamos Napisano 8 Lutego 2014 Mod Team Napisano 8 Lutego 2014 erzurum aka Rysiek Ochódzki vel Stachu Paluch, tak jak obiecałem - specjalnie dla Ciebie PS.1 niestety, zawodowy fotograf nie dojechał, bo umówił się na małe rendez-vous ze stylistą fryzur A tak bardziej serio, to chyba wszystko, co można "wyciągnąć" z mojego smartfonowego aparatu. PS.2 Ikon na głęboki, topniejący śnieg również się nie nadaje (ale co się nadaje poza 4-5 calowymi gumami grubolowymi? ) Cytuj
Pulse Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 ale czy ten sprzet w takiej konfiguracji w ogole nadaje sie do sensownej jazdy w terenie? Cytuj
Mod Team adamos Napisano 8 Lutego 2014 Mod Team Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Nie do końca rozumiem pytanie. Chodzi Ci o to, że nie ma 22 biegów czy marnych 10cm uginacza na przedzie? Jak nie wierzysz, że mozna to zerknij przykładowo tutaj, albo jeszcze lepiej sam spróbuj. Edytowane 8 Lutego 2014 przez adamos Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Lutego 2014 Mod Team Napisano 8 Lutego 2014 Oczywiście, ze ABSOLUTNIE się NIE nadaje... Adamos wsadza rower do bagaznika, wywozi do lasu, tytła nieco w błocie i robi fotę Jak pragnę zdrowia... Szacunek... I. Cytuj
tobo Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 ale czy ten sprzet w takiej konfiguracji w ogole nadaje sie do sensownej jazdy w terenie? Zależy jak pojmuje się teren. W Polsce odbywają się maratony M T B (mountain bike co oznacza chyba raczej każdy wie ) na terenach niekoniecznie górskich. Teoretycznie miejsca do jazdy innym rowerem, który może drastycznie odbiegać konfiguracją od "typowego" górala. Takie "cuś" oczywiście nadaje się do jazdy w terenie, jednak z punktu widzenia przeciętnego "górala" za jakiego ja się uważam to się nie nadaje. Uważam "22 przerzutki" czy "teleskop" za - dla mnie - nieodłączny element rowerowania mtb. Cytuj
Rulez Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 Nadawać to się nadaje, jednak nie każdy lubi kiedy mu kierownica trzepie po nadgarstkach Cytuj
Mod Team adamos Napisano 8 Lutego 2014 Mod Team Napisano 8 Lutego 2014 Uważam "22 przerzutki" czy "teleskop" za - dla mnie - nieodłączny element rowerowania mtb. No tak tobo, bo w Toruniu i okolicach góry prawie takie, jak norweskie fjordy. Tak samo w Borach Tucholskich - potrzeba pierdyliard biegów i przynajmniej 140mm skoku.Dajta spokój Panowie... Cytuj
kazafaza Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 ale czy ten sprzet w takiej konfiguracji w ogole nadaje sie do sensownej jazdy w terenie? No raczej nie bardzo - w końcu ma tylko dwa koła, dwa heble, jedną kierkę i jedno siodło! No i ta rama...jak Ty, Adamosie na tym sobie dajesz radę? POZDRo-:ver p.s.: dochodzę do wniosku że światek cyklistów górskich dzieli się zasadniczo na dwa obozy: telepiących przerzutkowców i tych którzy są otwarci na inne, czasem "spartańskie" lub oldskulowe rozwiązania i nie boją się ruszyć w teren na kozie celem nowych doznań Moja filozofia Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Lutego 2014 Mod Team Napisano 8 Lutego 2014 Odtajnił byś się w końcu Adamos... Przecie my singliści to taka elita hipsterstwa... Ty masz dobrze, wrzucasz swojego Konia do tego plebejskiego Audi R8, jedziesz w jakiś fotogieniczny zakątek i gra gitara. Ja mam słabo bo musze sie tułać i dojeżdżać z innymi. Ciagle nie moge się zdecydować czy lepiej kupić Astona Martina DB9 czy może jakiegoś bardziej popularnego (feee... coza obrzydliwe słowo...) Jaguara... Wtedy dopiero zacznę wrzuty robić i pokazywaćsię gdzie to się jeździło... I szacun wśród Narodu rośnie A tak po prawdzie powtarzam już nie po raz pierwszy. Singiel, szczególnie pełno sztywny to sprzęt nie dla każdego i nie na każde warunki. Przyjmuje się go ze wszelkimi pożytkami i problemami jakie ze sobą niesie. Były już tutaj kozaczne wrzuty zawodnika z Italii lub Germanii który robił na sztywnym jednobiegowcu traski na którym wymiekaja grupy wertykalne. Można? Pewnie że można... Czy trzeba? Nie... Wolny wybór dla każdego Szacunek... I. Cytuj
Rulez Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 No tak tobo, bo w Toruniu i okolicach góry prawie takie, jak norweskie fjordy. Tak samo w Borach Tucholskich - potrzeba pierdyliard biegów i przynajmniej 140mm skoku. Dajta spokój Panowie... Przeginasz, nie każdemu musi odpowiadać jazda ze sztywnym widłem, a w Borach Tucholskich można sobie nadwyrężyć nadgarstki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi