Mod Team adamos Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 No sorrewicz erzurum, następnym razem (specjalnie dla Ciebie) postaram się ustawić z zawodowym fotografem w środku lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 coraz bardziej mi się podobają te "gazrurkowce" A Salsa w pomarańczowym wydaniu... odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Co to za ramka i jaki rozmiar jesli mozna spytac kolego adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ta czerwono - żółto - zielona Salsa jest niesamowicie piękna . Idealna Też mi wpadła w oko. Jeździłbym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Eeetam odrazu zawodowiec. Mini statyw, dwie foty z tego samego miejsca, jedna sprzęta, druga nieba, soft do hadeerowania i już jest PRO Bryle koledze zorganizować? Przeca stoi jak wół napisane na ramsku "Unit" i "Kona" Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 No sorrewicz erzurum, następnym razem (specjalnie dla Ciebie) postaram się ustawić z zawodowym fotografem w środku lasu. Nie zapomnij stylisty fryzur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Nie zapomnij stylisty fryzur Niepotrzebny. W fotosklepie dorobi co zechce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 no tym razem adamos ze zdjęciem się nie popisałeś, koło przycięte, tło prześwietlone.... Ale rower widać dobrze, najważniejsze. Za duża rozpiętość tonalna, żeby i tło i rower i jeszcze niebo wyszło . A HDR to brzydaaaaal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Czy to BB5/7 spowalniacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Boska Kona Unit jak jeszcze przed atakiem zimy taką dostrzegłem przez okno to aż matkę do okna przywołałem co by zobaczyła jak rower wygląda A człek/jeździec pod górkę dziarsko cisnął mimo pojedynczego przełożenia... Dobrze, że mój Scott tego nie ujrzał bo by mu się koła do 26' obkurczyły i jak jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fata Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Adamos mam prośbę zamieść w strefie testów wrażenie z jazdy na oponach IKON bo nigdzie nie ma takich obiektywnych z każdych warunków i asfaltu z góry dzięki a rowerek super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 IKON bo nigdzie nie ma takich obiektywnych z każdych warunków i asfaltu Jak nie ma, jak są? Tutaj, tu, tu, tu i tu. I ja się do tych opinii przychylam - szybka, wytrzymała, lekka opona XC w mniej wymagający teren, na wyrypę w błocie praktycznie się nie nadaje, ponoć nieźle sprawdza się jako bezdętka, co w niedalekiej przyszłości chciałbym sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Jeżeli Ikon dla 26" zachowuje się tak samo jak dla 29" to potwierdzam za adamosem. Delikatne błotko też połykają. Opona dosyć szybka, lekka i z dużym balonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Z dzisiejszego wypadu żerkowa na trasę Mistrzostw Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 erzurum aka Rysiek Ochódzki vel Stachu Paluch, tak jak obiecałem - specjalnie dla Ciebie PS.1 niestety, zawodowy fotograf nie dojechał, bo umówił się na małe rendez-vous ze stylistą fryzur A tak bardziej serio, to chyba wszystko, co można "wyciągnąć" z mojego smartfonowego aparatu. PS.2 Ikon na głęboki, topniejący śnieg również się nie nadaje (ale co się nadaje poza 4-5 calowymi gumami grubolowymi? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ale czy ten sprzet w takiej konfiguracji w ogole nadaje sie do sensownej jazdy w terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Nie do końca rozumiem pytanie. Chodzi Ci o to, że nie ma 22 biegów czy marnych 10cm uginacza na przedzie? Jak nie wierzysz, że mozna to zerknij przykładowo tutaj, albo jeszcze lepiej sam spróbuj. Edytowane 8 Lutego 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Oczywiście, ze ABSOLUTNIE się NIE nadaje... Adamos wsadza rower do bagaznika, wywozi do lasu, tytła nieco w błocie i robi fotę Jak pragnę zdrowia... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ale czy ten sprzet w takiej konfiguracji w ogole nadaje sie do sensownej jazdy w terenie? Zależy jak pojmuje się teren. W Polsce odbywają się maratony M T B (mountain bike co oznacza chyba raczej każdy wie ) na terenach niekoniecznie górskich. Teoretycznie miejsca do jazdy innym rowerem, który może drastycznie odbiegać konfiguracją od "typowego" górala. Takie "cuś" oczywiście nadaje się do jazdy w terenie, jednak z punktu widzenia przeciętnego "górala" za jakiego ja się uważam to się nie nadaje. Uważam "22 przerzutki" czy "teleskop" za - dla mnie - nieodłączny element rowerowania mtb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Nadawać to się nadaje, jednak nie każdy lubi kiedy mu kierownica trzepie po nadgarstkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Uważam "22 przerzutki" czy "teleskop" za - dla mnie - nieodłączny element rowerowania mtb. No tak tobo, bo w Toruniu i okolicach góry prawie takie, jak norweskie fjordy. Tak samo w Borach Tucholskich - potrzeba pierdyliard biegów i przynajmniej 140mm skoku.Dajta spokój Panowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ale czy ten sprzet w takiej konfiguracji w ogole nadaje sie do sensownej jazdy w terenie? No raczej nie bardzo - w końcu ma tylko dwa koła, dwa heble, jedną kierkę i jedno siodło! No i ta rama...jak Ty, Adamosie na tym sobie dajesz radę? POZDRo-:ver p.s.: dochodzę do wniosku że światek cyklistów górskich dzieli się zasadniczo na dwa obozy: telepiących przerzutkowców i tych którzy są otwarci na inne, czasem "spartańskie" lub oldskulowe rozwiązania i nie boją się ruszyć w teren na kozie celem nowych doznań Moja filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Odtajnił byś się w końcu Adamos... Przecie my singliści to taka elita hipsterstwa... Ty masz dobrze, wrzucasz swojego Konia do tego plebejskiego Audi R8, jedziesz w jakiś fotogieniczny zakątek i gra gitara. Ja mam słabo bo musze sie tułać i dojeżdżać z innymi. Ciagle nie moge się zdecydować czy lepiej kupić Astona Martina DB9 czy może jakiegoś bardziej popularnego (feee... coza obrzydliwe słowo...) Jaguara... Wtedy dopiero zacznę wrzuty robić i pokazywaćsię gdzie to się jeździło... I szacun wśród Narodu rośnie A tak po prawdzie powtarzam już nie po raz pierwszy. Singiel, szczególnie pełno sztywny to sprzęt nie dla każdego i nie na każde warunki. Przyjmuje się go ze wszelkimi pożytkami i problemami jakie ze sobą niesie. Były już tutaj kozaczne wrzuty zawodnika z Italii lub Germanii który robił na sztywnym jednobiegowcu traski na którym wymiekaja grupy wertykalne. Można? Pewnie że można... Czy trzeba? Nie... Wolny wybór dla każdego Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No tak tobo, bo w Toruniu i okolicach góry prawie takie, jak norweskie fjordy. Tak samo w Borach Tucholskich - potrzeba pierdyliard biegów i przynajmniej 140mm skoku. Dajta spokój Panowie... Przeginasz, nie każdemu musi odpowiadać jazda ze sztywnym widłem, a w Borach Tucholskich można sobie nadwyrężyć nadgarstki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi