Sol Napisano 5 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 5 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 skądże, to raczej jak... wypychanie slipek piankową izolacją do rur, latem, na plaży w Międzyzdrojach Hehehe! Padlem Jak zycie pokazuje, szczerosc nie poplaca Nie dosc, ze sie tutaj czepiaja podrobek, to jeszcze psuja reputacje wykwintnym miejscowkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 5 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Mam nadzieje że wszystkim już przeszło:) A teraz zdradzę moją tajemnicę żeby pozamykać wasze buzie... moje "podróbki" obręczy DT Swiss pochodzą z fabryki... DT Swiss Tajwan i jest to model xrc 1250 pomalowany w barwy xrc 950 kupiony od Pana Xianga, który pracuje na nocnej zmianie. Szwajcarzy płacą Panu Xiangowi 1,5 dolara za dzień pracy. Ja zapłaciłem mu 650 dolarów za komplet obręczy i tym samym uszczęśliwiłem całą jego rodzinę. Następnym razem jak chcecie się s z kogoś naigrywać to radzę się zastanowić i popatrzeć na ilość pasków na własnym dresie:p zamykam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) Stary, historia i tak śmierdzi na odległość jakkolwiek byś tłumaczył a opowiadanie o tym ,że kupiłeś od biednego złodzieja na miskę ryżu dla Rodziny, który okrada fabrykę swojego szefa lub inwestora jest wisienką na torcie.Amen zdecydowanie bo pogrążasz się z każdym kolejnym tłumaczeniem. Nie to, że ktoś Cię nie lubi ale podróbki, paserstwo, kradzieże czy naciąganie forumowiczów będzie publicznie napiętnowane ...wa jego mać.ps: zresztą o czym my tu mówimy.... tu Dt, pod tyłkiem replica "superlogica" .Widać Xijang nakarmił pół wioski ryżem... Edytowane 5 Lutego 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 @elkoloLepiej nic już nie pisz, bo po pierwsze nie od tego temat, a po drugie jeszcze bardziej się pogrążasz swoimi tłumaczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 5 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Jestem w szoku ile jadu wydzielacie na tym forum. Nie spodziewałem się, że tak mogą zachowywać się dorośli ludzie .... a sztyce kupiłem w Centrum Rowerowym. Do zobaczenia na trasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNM Napisano 5 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Kupuję tylko legalne produkty, od legalnych sprzedawców, produkowane przez legalne korporacje, zatrudniające legalnie pracowników pracujących legalnie za miskę ryżu przez kilkanaście godzin dziennie. Nikogo nie okradam. Wszystko legalnie. Banan od ucha do ucha i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Mam 4 koła Bontrager wszystkie oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Mam nadzieje że wszystkim już przeszło:) A teraz zdradzę moją tajemnicę żeby pozamykać wasze buzie... moje "podróbki" obręczy DT Swiss pochodzą z fabryki... DT Swiss Tajwan i jest to model xrc 1250 pomalowany w barwy xrc 950 kupiony od Pana Xianga, który pracuje na nocnej zmianie. Szwajcarzy płacą Panu Xiangowi 1,5 dolara za dzień pracy. Ja zapłaciłem mu 650 dolarów za komplet obręczy i tym samym uszczęśliwiłem całą jego rodzinę. Następnym razem jak chcecie się s z kogoś naigrywać to radzę się zastanowić i popatrzeć na ilość pasków na własnym dresie:p zamykam temat pojechałeś z tym komentarzem...ciężko nim zamknąć temat. też jestem przeciwko korporacjom, rosnącym różnicą społecznym etc...ale mimo to nie namawiam pana Xianga, aby kradł. Nie kupuję kradzionych..no przerażające to. Edytowane 6 Lutego 2014 przez Schwefel ortografia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 że tak mogą zachowywać się dorośli ludzie A kto mówi że jesteśmy dorośli, w każdym facecie drzemie chłopiec bawiący się kolejką elektryczną. Bardziej dorosłe są z reguły kobiety. Więcej luzu miszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Jestem w szoku ile jadu wydzielacie na tym forum. Nie spodziewałem się, że tak mogą zachowywać się dorośli ludzie .... a sztyce kupiłem w Centrum Rowerowym. Do zobaczenia na trasie! Krytyczne wpisy dotyczyły ewidentnego oszustwa, które nie przestało nim być mimo - jak piszesz - dobrych intencji. Podobne intencje mają miliony - kradną, żeby wyżywić rodziny, kupić lekarstwa dla dziecka i babci, żeby mieć podróbki, bo na oryginał ich nie stać. Czujesz się usprawiedliwiony i nie możesz się pogodzić, że nie znalazłeś zrozumienia. Może w swoim życiu nie spotkałeś "dorosłych", którzy nazywają rzeczy po imieniu. Nie dziwi więc, że przeżyłeś szok. Edytowane 6 Lutego 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio5 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 "Patrz, na ręku Calvin Klein cyka co z tego, że falsyfikat? nie wnikaj!"Niestety pieniądz rządzi światem, każdy kupuje co chce, nic nie poradzimy na to ze ludzie podrabiają, a politycy nas okradają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 [Galeria] Pokaż Twojego 29era https://www.dropbox.com/sh/qy603sqimwp5su9/9VbUFDgG0H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ..w końcu jakiś rower ..o nawet trochę więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moody Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 [Galeria] Pokaż Twojego 29era https://www.dropbox.com/sh/qy603sqimwp5su9/9VbUFDgG0H Super! Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 elkolo, lepiej nie do zobaczenia na trasie, bo bedzie ubaw ...jak mozna jezdzic na 950tkach pod opone? To tak jakbym wzial slub z facetem a potem probowal przekabacic go zeby jednak zrobil cos ze swoja plcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ogolnie to szmugluje kradziony towar przez granice, mało tego jeszcze placę Vat i cło antydampingowe w urzedzie celnym, polubilem juz te wasze komenty ha ha poza tym zycze kazdemu sztywnych kół o masie 1260 gram do 29er'a. A moze Xiang dostal te obrecze w nogrode za tytuł pracownika roku? A może wygrał w zawodach, bo woli jeździc na rowerze niz siedziec przed kompem? Albo nabija sie z nas jak kolega za ścianą zaplata Reynolds'y, a Polaczek kupuje je za 7000 zl na Allegro w promocji ha ha i podobno są bardzo sztywne.... no tak przecież ważą prawie 1600 gram:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 dziwie się, że sam ciągle wracasz do tego wątku....mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ...a ja życzę każdemu porche boxxera w cenie focusa. Może nie można nim jeździć po Zachodniej Europie bo Właściciel się znajdzie ale co tam -szpan na auto forum jest.Pisałem Wać Pan - skończ bo żałosne to jest i smutne. A jak jesteś poważnym facetem to olej to co piszą tu wyszczekane dzieciaki z piaskownicy. A co do Centrum Rowerowego -byłbym ostrożny z takimi wypowiedziami bo jak znam sklep długo to takiej chamskiej podróbki Ritcheya tam nie widziałem. A to już jest oszczerstwo. Pewnie ta Twoja superlogika też jest lżejsza od thomsona o 60 gramów a to przecież jest najważniejsze prawda? Bo niektórym na samą myśl pocą się nogi po wewnętrznej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Czytając wypowiedzi przez te ostatnie dwie strony nasuwa mi się jeden obraz: tleniona blondynka, wracająca z Turcji z torebeczką "LUJIS WITON" (bez obrazy dla pań o tym kolorze włosów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Może już wystarczy... Wiadomo jakie kto ma stanowisko w temacie i nie ma co drążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Moze ktoś wrzuci jakiś rower w końcu, czy mam do Ojca Mateusza dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Oryginał czy replika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 no tym razem adamos ze zdjęciem się nie popisałeś, koło przycięte, tło prześwietlone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi