13kisiel13 Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Dane roweru uzupełniłem przy zdjęciu. Fotka pochodzi z przejazdu testowego po odebraniu butów dlatego rower stoi na pudełku Butu to Shimano SH-M300. Cytuj
13kisiel13 Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Całe szczęście rower jeździ tak jak wygląda: na początku trochę bujał, ale po odpowiednim zestrojeniu kompresji i ciśnienia jest dobrze. Najbardziej podoba mi się kolor: matowa biel wygląda bardzo dobrze. Przesiadka na 29 to była dobra decyzja. Cytuj
cianek1991 Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 No oczywiście, że to była dobra decyzja Cytuj
evildick Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Coraz bardziej podobają mi się te Lapierry. Malowanie ekstra Cytuj
nhandu Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) [windows screenshot online photo sharing Bros Adventure 29er, rozmiar M. Edytowane 2 Lutego 2014 przez nhandu Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 2 Lutego 2014 Mod Team Napisano 2 Lutego 2014 prosty, dynamiczny, zgrabny - brawo za ogólny kształt..Jeszcze jak by choć jedną literę miał na ramie (nawet w kolorze antracytu) było nieźle.Jest kilka drobiazgów (jak niebieski napis na gąbce czy przekombinowane podkładki nad mostkiem) ale to drobnostki... Cytuj
nhandu Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) Osłona ramy przed łańcuchem była pożyczona z drugiego roweru, teraz jest cała czarna bez napisów. Komin z podkładkami chyba zostanie, nic nie było kombinowane tylko przełożylem mostek z góry na dół W planie czarne siodełko i szersza kierownica bo w tej chwili jest tylko 600mm, ale na razie cieżko mi coś znalezć pod 25.4mm, w miare szerokiego i w normalnej cenie. Edytowane 3 Lutego 2014 przez nhandu Cytuj
zekker Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Całe szczęście rower jeździ tak jak wyglądaUuuu to słabo Ale nie przejmuj się, mi po prostu biały w rowerach kompletnie nie pasuje. Cytuj
Sotnikov Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) Nhandu, czy dobrze widzę, że masz crosssową korbę Deore 543 z blatem 48? Edytowane 3 Lutego 2014 przez Sotnikov Cytuj
13kisiel13 Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Uuuu to słabo Ale nie przejmuj się, mi po prostu biały w rowerach kompletnie nie pasuje. Całe szczęście mówiłem o swoich odczuciach wizualnych Ja nie przepadam za ciemno niebieskimi rowerami. Ale w ramach wyjaśnienie to jeździ całkiem fajnie Cytuj
yakuza79 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 "Sarenka" w naturalnym środowisku To "coś" wciśnięte w uchwyt do bidonu to tylny błotnik, urwał się, z moją małą pomocą . Scott Aspect 950 rozmiar M Cytuj
Mod Team adamos Napisano 4 Lutego 2014 Mod Team Napisano 4 Lutego 2014 "Sarenka" Uuu, coś czuje, że anarchy pogoni Ci kota za tą "Sarenkę". Zazdraszczam Ci rzutu beretem do Lake District. Cytuj
yakuza79 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Zazdraszczam Ci rzutu beretem do Lake District. Mam zamiar wybrać się niedługo ze znajomymi do Lake District, jak tylko pogoda będzie łaskawsza, a w między czasie eksploruję moje najbliższe tereny. Jest gdzie poszaleć, między innymi Hamsterley Forest i generalnie północne pasmo Pennines. Pozdro. Cytuj
Mod Team durnykot Napisano 4 Lutego 2014 Mod Team Napisano 4 Lutego 2014 że anarchy pogoni Ci kota Adamos, se wypraszam.... Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 4 Lutego 2014 Mod Team Napisano 4 Lutego 2014 Uuu, coś czuje, że anarchy pogoni Ci kota za tą "Sarenkę" &*^^&%$%*&&^^&%*^%*!!!Nawet nie ze względu na:Co za faux pas..językoweSarna to całkowicie sztywny skoczny i lekki pomykacz leśny (niekoniecznie z białym tyłkiem) a ten scott co najwyżej może zwać się bobrem (z racji kanału obok) albo żbikiem ps: pomimo białego paska tylko przez grzeczność wrodzoną nie nazwałem go..skunksem Cytuj
yakuza79 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) No dobrze, nazwę go łosiem PS. anarchy zwracam honory, sarna pikniutka Edytowane 4 Lutego 2014 przez yakuza79 Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 4 Lutego 2014 Mod Team Napisano 4 Lutego 2014 (za te 79 w tytule też od sarny3 by Ci się dostało hehe) ale to już tylko niektórzy wiedzą czemu.... Hamsterley Forest i generalnie północne pasmo Pennines. ...dobrze, że nie Penisess.. bo o literówkę łatwo Cytuj
yakuza79 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 (za te 79 w tytule też od sarny3 by Ci się dostało hehe) ale to już tylko niektórzy wiedzą czemu.... Też chciałbym wiedzieć Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 4 Lutego 2014 Mod Team Napisano 4 Lutego 2014 ..bo Sarna3 jest 79erowcem A Ty mi wyglądasz na takiego z 2 równymi nogami heheAle i tak lepsze to niż 69 (koniec ot) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi