Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Całe szczęście rower jeździ tak jak wygląda: na początku trochę bujał, ale po odpowiednim zestrojeniu kompresji i ciśnienia jest dobrze.

Najbardziej podoba mi się kolor: matowa biel wygląda bardzo dobrze.

Przesiadka na 29 to była dobra decyzja.

• Mod Team
Napisano

prosty, dynamiczny, zgrabny - brawo za ogólny kształt..
Jeszcze jak by choć jedną literę miał na ramie (nawet w kolorze antracytu) było nieźle.
Jest kilka drobiazgów (jak niebieski napis na gąbce czy przekombinowane podkładki nad mostkiem) ale to drobnostki...

Napisano (edytowane)

Osłona ramy  przed łańcuchem była pożyczona z drugiego roweru, teraz jest cała czarna bez napisów. Komin z podkładkami chyba zostanie, nic nie było kombinowane tylko przełożylem mostek z góry na dół :)

W planie czarne siodełko i szersza kierownica bo w tej chwili jest tylko 600mm, ale na razie cieżko mi coś znalezć pod 25.4mm, w miare szerokiego i w normalnej cenie.

Edytowane przez nhandu
Napisano

Uuuu to słabo ;)

Ale nie przejmuj się, mi po prostu biały w rowerach kompletnie nie pasuje.

Całe szczęście mówiłem o swoich odczuciach wizualnych :) Ja nie przepadam za ciemno niebieskimi rowerami. 

Ale w ramach wyjaśnienie to jeździ całkiem fajnie ;)

Napisano

Zazdraszczam Ci rzutu beretem do Lake District.

Mam zamiar wybrać się niedługo ze znajomymi do Lake District, jak tylko pogoda będzie łaskawsza, a w między czasie eksploruję moje najbliższe tereny. Jest gdzie poszaleć, między innymi Hamsterley Forest i generalnie północne pasmo Pennines.

Pozdro.

• Mod Team
Napisano

Uuu, coś czuje, że anarchy pogoni Ci kota za tą "Sarenkę"

&*^^&%$%*&&^^&%*^%*!!!

Nawet nie ze względu na:
1.JPG

Co za faux pas..językowe
Sarna to całkowicie sztywny skoczny i lekki pomykacz leśny (niekoniecznie z białym tyłkiem) a ten scott co najwyżej może zwać się bobrem (z racji kanału obok) albo żbikiem :D

ps: pomimo białego paska tylko przez grzeczność wrodzoną nie nazwałem go..skunksem ;)
  • Mod Team
Napisano

(za te 79 w tytule też od sarny3 by Ci się dostało hehe) ale to już tylko niektórzy wiedzą czemu.... ;)

Hamsterley Forest i generalnie północne pasmo Pennines.

...dobrze, że nie Penisess.. bo o literówkę łatwo :D