13kisiel13 Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Dane roweru uzupełniłem przy zdjęciu. Fotka pochodzi z przejazdu testowego po odebraniu butów dlatego rower stoi na pudełku Butu to Shimano SH-M300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cianek1991 Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Bajeczna maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Ładny, jak sie jeździ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Całe szczęście rower jeździ tak jak wygląda: na początku trochę bujał, ale po odpowiednim zestrojeniu kompresji i ciśnienia jest dobrze. Najbardziej podoba mi się kolor: matowa biel wygląda bardzo dobrze. Przesiadka na 29 to była dobra decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cianek1991 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 No oczywiście, że to była dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Coraz bardziej podobają mi się te Lapierry. Malowanie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) [windows screenshot online photo sharing Bros Adventure 29er, rozmiar M. Edytowane 2 Lutego 2014 przez nhandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Fajna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 prosty, dynamiczny, zgrabny - brawo za ogólny kształt..Jeszcze jak by choć jedną literę miał na ramie (nawet w kolorze antracytu) było nieźle.Jest kilka drobiazgów (jak niebieski napis na gąbce czy przekombinowane podkładki nad mostkiem) ale to drobnostki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) Osłona ramy przed łańcuchem była pożyczona z drugiego roweru, teraz jest cała czarna bez napisów. Komin z podkładkami chyba zostanie, nic nie było kombinowane tylko przełożylem mostek z góry na dół W planie czarne siodełko i szersza kierownica bo w tej chwili jest tylko 600mm, ale na razie cieżko mi coś znalezć pod 25.4mm, w miare szerokiego i w normalnej cenie. Edytowane 3 Lutego 2014 przez nhandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Całe szczęście rower jeździ tak jak wyglądaUuuu to słabo Ale nie przejmuj się, mi po prostu biały w rowerach kompletnie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sotnikov Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) Nhandu, czy dobrze widzę, że masz crosssową korbę Deore 543 z blatem 48? Edytowane 3 Lutego 2014 przez Sotnikov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Korba to FC-M543, a blat ma 44 zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Uuuu to słabo Ale nie przejmuj się, mi po prostu biały w rowerach kompletnie nie pasuje. Całe szczęście mówiłem o swoich odczuciach wizualnych Ja nie przepadam za ciemno niebieskimi rowerami. Ale w ramach wyjaśnienie to jeździ całkiem fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 "Sarenka" w naturalnym środowisku To "coś" wciśnięte w uchwyt do bidonu to tylny błotnik, urwał się, z moją małą pomocą . Scott Aspect 950 rozmiar M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Wyjechała z kanału? Tak czy inaczej fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Wyjechała z kanału? Poniekąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 "Sarenka" Uuu, coś czuje, że anarchy pogoni Ci kota za tą "Sarenkę". Zazdraszczam Ci rzutu beretem do Lake District. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Zazdraszczam Ci rzutu beretem do Lake District. Mam zamiar wybrać się niedługo ze znajomymi do Lake District, jak tylko pogoda będzie łaskawsza, a w między czasie eksploruję moje najbliższe tereny. Jest gdzie poszaleć, między innymi Hamsterley Forest i generalnie północne pasmo Pennines. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 4 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 że anarchy pogoni Ci kota Adamos, se wypraszam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Uuu, coś czuje, że anarchy pogoni Ci kota za tą "Sarenkę" &*^^&%$%*&&^^&%*^%*!!!Nawet nie ze względu na:Co za faux pas..językoweSarna to całkowicie sztywny skoczny i lekki pomykacz leśny (niekoniecznie z białym tyłkiem) a ten scott co najwyżej może zwać się bobrem (z racji kanału obok) albo żbikiem ps: pomimo białego paska tylko przez grzeczność wrodzoną nie nazwałem go..skunksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) No dobrze, nazwę go łosiem PS. anarchy zwracam honory, sarna pikniutka Edytowane 4 Lutego 2014 przez yakuza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 (za te 79 w tytule też od sarny3 by Ci się dostało hehe) ale to już tylko niektórzy wiedzą czemu.... Hamsterley Forest i generalnie północne pasmo Pennines. ...dobrze, że nie Penisess.. bo o literówkę łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 (za te 79 w tytule też od sarny3 by Ci się dostało hehe) ale to już tylko niektórzy wiedzą czemu.... Też chciałbym wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 ..bo Sarna3 jest 79erowcem A Ty mi wyglądasz na takiego z 2 równymi nogami heheAle i tak lepsze to niż 69 (koniec ot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi