cianek1991 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Moja wypowiedź nie miała na celu nikogo obrazić, spokojnie Panowie, bez zbędnych ekscesów Chodziło mi o stwierdzenie "dziadowizna po kraju" , że kolega powiedział co go gryzie, i najciekawsze w tym, że się z nim zgadzam w 100%. Niedbalstwo wszędzie, niestety. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez cianek1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (ups... a my już Ruskich wysłałi "w teren" do Olsztyna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isono Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Moj cube ltd pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Bez urazy, ale... Edytowane 24 Stycznia 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cianek1991 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Co to za rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Moj cube ltd pro uploadfromtaptalk1390588859749.jpg Bardzo ładny "sześcian" )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Jeszcze raz mój. Zdjęcie z zabytkowego telefonu. Było -12 stopni, zatrzymałem się, żeby potańczyć (bo zaczęły odpadać mi stopy) i postanowiłem pyknąć fotkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isono Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Adamos ja też nie jestem masochistą, rower dzisiaj skończyłem składać. W niedziele pierwsza jazdą i zrobię zdjęcie w plenerze. Cianek rozmiar to 17 cali. Elkolo dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tybin84 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Darek14 błotniki firmy zefal?? Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Tybin84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 A myślałem, że to ja się robie marudny na starość Jak widać mam jeszcze sporo rezerwy. Może na tle różowych butów, ale sam rower to nadrabia. znaleźć teraz rower w takich normalnym fajnym malowaniu to ciężko. Nie marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 @Darek Małe pytanko odnośnie tylnego Deflector'a. Spełnia ten tylny błotnik swoją funkcję? Pytam gdyż myślę nad zmianą swojego. Niby rozmiar ok do 29era ale nie daje rady. Po powrocie do chaty wyglądam jak dalmatyńczyk . PS. Focusik cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Rama 15" Śmiesznie wygląda 29er z tak "maciupeńką" ramą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 @Darek Małe pytanko odnośnie tylnego Deflector'a. Spełnia ten tylny błotnik swoją funkcję? Jeśli chodzi o ochronę rowerzysty to bardzo dobrze, jeśli chodzi o ochronę roweru to trochę błota spada na dolną część rury podsiodłowej i jej okolice przez to, że ten błotnik jest krótki z przodu. Ale generalnie nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 @Darek Małe pytanko odnośnie tylnego Deflector'a. Spełnia ten tylny błotnik swoją funkcję? Pytam gdyż myślę nad zmianą swojego. Niby rozmiar ok do 29era ale nie daje rady. Po powrocie do chaty wyglądam jak dalmatyńczyk . PS. Focusik cool. Błotniki mocowane do podsiodłówki mają chronić użytkownika, na straty spisana jest większa lub mniejsza część nóg, niestety. Wiele lat używałem błotników SKS Shockboard/xtradry w rowerze z amortyzacją, musiały być więc zamocowane wyżej niż w sztywniaku (ugięcie zawieszenia) ale byłem chorioniony zgodnie z założeniem producenta, więc dobrze. http://www.zefal.com/en/mudguards-protection/124-no-mud.html Z Zefala jest jeszcze taki - bliżej koła, montaż jednak trochę upierdliwy i nie da się go szybko zdemontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 No Mud mam na przedzie, na tył byłby chyba za krótki. Mój obecny tylny błotnik jest dłygi ale chol...e giętki, przez co całe plecy mam w ciapki. Kolega @Isono wrzucił zdjęcie swojego "sześciana" i przyznam się szczerze, że nigdy nie widziałem giętej sztycy. Pewnie dlatego, że jestem świeżak w te klocki . Tak z ciekawości zapytam czy jest to "samoróbka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m81wwski Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 W ramach przeprosin za wrzucone na gorąco zdjęcie w mieszkaniu wrzucam zdjęcie z dzisiejszej przejażdżki: Żadna ładna sesja, ale przy -15 stopni to wybaczcie nie da rady za dużo pozować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 25 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 zmień jeszcze awatara i wyjdziesz na ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Zgucior sprzedaleś swojego Mondrakera? Nie. A chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Niestety nie mam już miejsca na kolejny rower:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 wrzucam takie zdjęcia swojego roweru, jakie sam chciałbym oglądać. Piknie Pan Kolega wziął byka za rogi i pod włos Zatem dorzucę do kociołka swoje poranne fotele z wycieczki do pracy...chciałbym jednak oglądać lepsze zdjęcia, lepszych bajków Genesis High Latitude: POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jak Wy to robicie Mości Panowie, że robicie zdjęcia w plenerze, na śniegu, w lesie na błocie, a rowery czyściutkie? m81wwski to może to wyjaśnić zmrożonym śniegiem, który jest w miarę suchy, ale kazafaza to chyba tylko magią wyspiarską wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Po prostu stali brud się nie chwyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Prosty i pikny A do tego ciepło a u mnie -15 i rower na hakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi