Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Koła ZTR Crest , amortyzator spinner aeris 300-100, sztyca karbonowa Passion i mostek karbonowy z rometa, oponki zmienione na WTB Nano (lecz tym razem zwijane), kierownica FSA K-force karbon.

nanoraptory - nie często spotykane zadowolony?

Bardzo zadowolony :thumbsup:  

Napisano

To Scott Sace Elite z 2012 roku, rozmiar M(17,5 cala).

Siodło nie jest najwygodniejsze ale też nie uwiera za bardzo, w przyszłości pomyślę o zmianie.

Napisano

To Scott Sace Elite z 2012 roku, rozmiar M(17,5 cala).

Zarąbisty rower i ładne malowanie. Też mam Scotta i dziwi mnie, że masz ramę M 17,5" a ja mam niby większą L, a po zmierzeniu wychodzi mi 16,5". Skąd taka różnica?

Napisano

Dopiero co odebrany z serwisu, wrzucam póki czysty :)

Przepiękny, mroczny i ta rama na kształt atakującego byka... postawiłbym w pokoju i patrzył do wiosny hehe :)

Biały Nabiała też był fajny

Zazdroszczę i gratuluję!

Napisano

Według geometrii zamieszczonej na stronie Scotta długość od środka suportu do środka górnej rury wynosi 14.9", a długość od środka suportu do końca rury podsiodłowej wynosi 17.3", tak więc wynika że rozmiar M ma 15". Niektóre marki jako rozmiar podają długość od środka suportu do końca górnej rury, zapewne i dystrybutorzy, stąd taka informacja też u mnie. Jednak ja nie przykładam ogromnej wagi do tabelek i wymiarów.

Napisano

Dopiero co odebrany z serwisu, wrzucam póki czysty :)

Może to wina zdjęcia,ale nasuwa się niedyskretne pytanie jak się na to/ z tego  wsiada/zsiada ?

Malowanie i design - bardzo ok.