venom2000 Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Zwracam honor obrońcom natury i Paprykarzom a przekos na łańcuchu to grzech powszedni !! Edytowane 3 Stycznia 2014 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimone Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Przepraszam za jakość ale zaparował mi "obiektyw". 500 km w terenie i łańcuch do wyrzucenia!!! Do tej pory zdarza mi się jeszcze tłumaczyć to swojej dziewczynie ale to był pierwszy wykład z zasady używania przerzutek: -Nie używamy skrajnych przełożeń, -Nie zmieniamy przełożenia pod obciążeniem, -Biegi redukujemy przed przeszkodą, wzniesieniem, czerwonym światłem itp. itd. Jest jeden wyjątek... bogatemu wszystko wolno ale takie widoki sprawiają, że w grupach rowerowych pojawiają się uśmiechy pod nosami. To jak parkowanie "kobiety" pod marketem bez używania sprzęgła Edytowane 4 Stycznia 2014 przez zimone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Upieprzony ja trzeba I widać, że błotniki całkiem dobrze działają. Co to za marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 rower to nie maszyna rolnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Co to za marka? Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 jest Błoto jest Zabawa szcunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xonix29 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Zefal - bo o błotniki chyba było pytanie. Tak wyglądają jak są jeszcze czyste. A Focus masakra .Tylko pamiętaj nie traktuj go teraz myjką ciśnieniową tylko jak polecają na forum - wiaderko z wodą, gąbka i delikatnie czyścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Nieźle go utytłałeś A z błotka "doskonałe" smarowanie goleni amora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Lubię patrzeć na takie ubłocone rowery, nie wiem czemu ale lubię tez sam jeździć w błocie może nawyk z dzieciństwa kiedy lubiłem chodzić po kałużach Wszystkie rowerki 29 erki prezentują się świetnie Każdy przedstawiony rower ma swój urok osobisty i wdzięk Sam planuje w następnym roku kupić sobie jakiegoś 29 może w wersji full. Zobaczymy co czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Hmmmm......rower ma służyć do konkretnych celów w tym wypadku nie do wycieczek krajoznawczych a właśnie takich zabaw i tutaj pełny szacun za błoto na nim ja swojego poprzednika tylko raz zabiłem glinką że czyściłem go 2 godziny , No bo jak się bawić to na całego ja tam lubię być upodlony błotem i spocony wtedy wiem że mam rower i korzystam z niego właściwie z jego przeznaczeniem Edytowane 4 Stycznia 2014 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 @Darek14 - poligon orałeś? @zimone - jak już chcesz tak świecić przykładem, to jakiś orzech na dyńkę załóż Koń na wybiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Na przestrzeni lat, tenże właśnie Unit ma według mnie najładniejsze malowanie! Lub też jego brak POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Prawdziwy minimalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestercup Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 SUPER ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Prosto i pięknie. A czysty jakby dopiero wyprowadzony z garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 osz Ty w jeża oczodoły Adamos! Ty cichy Kombinatorze ze stalowym kolanem, Ty Cwana Bestyjo!Nie mam słów, i to w RAWie ?! (Ivan się omdli...)ps: za drugie zdjęcie dałbym dwa punkty ale nie da się, normalnie nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ile waży sprzęt tego fotografa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Zgadzam się z @anarchy, drugie zdjęcie wyjechane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Podziękował za dobre słowo Koledzy.Zdjęcia wychodzą fajne dzięki aplikacji Instagram. Wszystko robione z lebiotycznego smartfona. Rower prosty jak cep, ale przynosi dużo, wręcz dziecięcej radochy - zwłaszcza, że to powrót do SS po ładnych paru latach przerwy. Ty cichy Kombinatorze ze stalowym kolanem, Ty Cwana Bestyjo! Nie obrażaj Pan! Jak mnie dobrze zreperują, to bedzie stal. Na razie jest plastelina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Prosto i pięknie. A czysty jakby dopiero wyprowadzony z garażu Po zmarznietym zawsze wychodzi czysto No to teraz już się od Paprykarza nie wywiniesz kolego Adamos Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No to teraz już się od Paprykarza nie wywiniesz kolego Adamos byleby kupił bilety na właściwy tydzień, prawda Ivanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Spoko-floko, tym razem będzie bez skrewy Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Lodzio miodzio Adamos , lodzio miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Propsy za bidon, a raczej zawartość. Wygląda na dobry rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi