Rulez Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Nie rozumiem tych zachwytów nad Surly, jedna z marek należących do QBP, czyli generalnie masówka : http://qbp.com/#brands Cytuj
Hogg Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Masówka ... to akurat zaleta. Mi się rower nie podoba, bo wygląda jak kupa, no ale... Pozdrawiam. Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 7 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 7 Grudnia 2013 Nie rozumiem tych zachwytów nad Surly, jedna z marek należących do QBP, czyli generalnie masówka powiedzieć o Surlym masówka z perspektywy miejsca gdzie żyjemy brzmi zabawnie, wręcz groteskowo.... Pawle, może jakieś wakacje albo złego braina oddałeś w serwis bo coś ostatnio nic Ci się nie podoba, mało co rozumiesz. Tu nie chodzi o ten właśnie model ale politykę, idee, projekty jakie wypuszcza Surly...A wracając do masówki.. masówkę to Ty Rulez masz w domu (podobnie jak ja) - zwykły pasztet z "bój się Boga mówić czego" no ale podobno "luksusowy" i "wyjątkowy" Cytuj
kazafaza Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Nie rozumiem tych zachwytów nad Surly, jedna z marek należących do QBP, czyli generalnie masówka : http://qbp.com/#brands To kto jest dystrybutorem a kto producentem to chyba dwie ogromne roznice, nieprawdaz? Bedac podczepionym pod silnego dystrybutora pozwala wypromowac marke, a to ze sa inni mozna zauwazyc chociazby po ichniej stronce - stad te zachwyty POZDRo-:ver Cytuj
Rulez Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 To, że u nas jest niedostępny niczego nie zmienia, masówka i tyle, wiele rzeczy powszechnie dostępnych gdzie indziej u nas jest niedostępnych ..., a w dodatku ten podany powyżej wygląda jak przeciętna masówka. Cytuj
Mod Team adamos Napisano 7 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 7 Grudnia 2013 powiedzieć o Surlym masówka z perspektywy miejsca gdzie żyjemy brzmi zabawnie, wręcz groteskowo.... +1 To, że u nas jest niedostępny niczego nie zmienia, masówka i tyle, wiele rzeczy powszechnie dostępnych gdzie indziej u nas jest niedostępnych ... Jaka masówka? O czym Ty piszesz? Cytuj
Rulez Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 A wracając do masówki.. masówkę to Ty Rulez masz w domu (podobnie jak ja) - zwykły pasztet z "bój się Boga mówić czego" no ale podobno "luksusowy" i "wyjątkowy" No widzisz, a u nas nawet importera nie ma najbliższy w Czechach ... Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 7 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 7 Grudnia 2013 bo mu ty mamy prawdziwie czeski film Panie Kolego i tyle Cytuj
OneMoreBike Napisano 7 Grudnia 2013 Napisano 7 Grudnia 2013 Surly w Pl! jeaa! Pogratulować maszynki Kolego (choć brzydka jak noc ) ..można by rzec: "Karate po polsku" Chcesz "Karate po polsku" to masz Cytuj
itr Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Śliczności!!!! Ale plaża, a kołki chyba osikowe, stalowi łowcy wampirów ..... Piękny utylitaryzm, miło popatrzeć... Co do dystrybucji Surly, to właśnie odsyłam do Stanów piastę" fix/dysk mtb" bo im się pomyliło i przysłali ss, ( ale sklep zwykły usa-rykański). Dlatego Surly w Polsce tak, ale w rozsądnych pieniądzach, bo nawet z tą wysyłką z powrotem do stanów dalej jestem poniżej europejskiej ceny tej piasty...Masówka masówką, ale nie wierzę w masową sprzedaż takich piast jak moja, albo fat bajków po 10 tysięcy każdy... Cytuj
Hogg Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Zawsze można sobie samemu, albo z sąsiadem wyspawać własną ramę i sztywny wideł Jedyny w swoim rodzaju projekt. Pozdrawiam Cytuj
crupez Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Mój świeży Antek W niczym to nie przeszkadza, ale zacisk koła przedniego ma wsadzony odwrotnie Cytuj
pietia79 Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Aż sprawdziłem, bo nie mam doświadczenia z większymi ośkami (ta jest 15mm). Ale jest OK Nie da się odwrotnie, bo tylko lewa goleń jest gwintowana, a ośkę się wkręca. Cytuj
blackiwan Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 Rock Shox tak ma. W moim Sektorze gwint też jest z lewej strony. Cytuj
crupez Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 To przynajmniej się czegoś nauczyłem. Jakoś do tej pory nigdy nie zwróciło to mojej uwagi i myślałem, że zawsze fabrycznie zacisk jest po lewej stronie Cytuj
maciejas Napisano 8 Grudnia 2013 Napisano 8 Grudnia 2013 A czy Ty wyprowadziłeś dziś swoją Stalową Kobiałkę na świeże powietrze? Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 8 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 8 Grudnia 2013 Maciejas "Sarenka na mrozie nie może.....czeka na ciepły oddech.....leśniczy ją głaszcze po udzie..." Cytuj
Mod Team michuuu Napisano 9 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 9 Grudnia 2013 A czy Ty wyprowadziłeś dziś swoją Stalową Kobiałkę Koła przymarzły czy rumak jest czymś podparty bo na focie nie widać. Hudini czy cóś. Cytuj
maciejas Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 Jest podparty ;o) Jak się przyglądniesz dobrze to widać badyla opartego o tylna oponę, od strony suportu. Ale się ów badylak nieźle zamaskował, nie ma co! Cytuj
artoor Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 To, że u nas jest niedostępny niczego nie zmienia, masówka i tyle, wiele rzeczy powszechnie dostępnych gdzie indziej u nas jest niedostępnych ..., a w dodatku ten podany powyżej wygląda jak przeciętna masówka. Pewnie istnieje coś takiego jak stalowa masówka z taniej stali w Chinach czy Indiach, ale Karate Monkey na pewno do takiej nie należy. W "naszym" świecie stalowe 29ery są niszowe nawet tam, gdzie są dostępne, więc choćby z tego powodu Twoje stwierdzenie jest chybione. Cytuj
nabial Napisano 9 Grudnia 2013 Napisano 9 Grudnia 2013 kazdy chwali swoje...wy macie stal, ja zintegrowany mostek, a Rulez braina itd...i kto kogo licytuje, jak rzeczywiscie kazdy przytoczony jest masowka, bo przeciez sa przynajmniej 2 takie same sztuki tez przychylam sie do stwierdzenia, ze takie okreslenie pasuje tylko do customowych ram na zamowienie Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 9 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 9 Grudnia 2013 tez przychylam sie do stwierdzenia, ze takie okreslenie pasuje tylko do customowych ram na zamowienie dziekuję Nabiał, och dziękuję ale nie przesadzajmy, masówka to masówka i każdy wie co to oznacza (fiat 126p, sklep typu lidl, "woda toaletowa" adidas, czy telefon/telewizor samsung ) kończymy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi