Mod Team IvanMTB Napisano 17 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Bardzo bene Hojst to panie Hojst Jeszcze muszę troche na SAGiem popracować, wygląda że dla Reby RL 25% to za wiela, z kolei dla Monarcha RL chyba spokojnie będe mógł pchnąć powyżej 25%. Whyte dla modelu T129 zaleca tak z przodu jak i z tyłu dla opcji plush po 25% Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Geometria tego sprzęta jak dla mnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 To drugi rower czy też myszoskoczek poszedł w odstawkę? Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Oczywiście że drugi. Na fullasiu do pracy śmigać, po bułki lub z Lordem po kanałach? Bez przesady. Wycior to sprzęt ekskluzywnie na górskie wyrypy Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Czy dobrze przeczytałem 431 ogona ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Dobrze przeczytales ... a ja to zaraz po zakupie zweryfikowalem z metrowka. Nie ma doopy Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) Kłaniam, Dziekuję za przychyly odbiór Koła: Obręcze,SSC Sentinel XC , piasty SSC Tesla przód i tył zaplecione przez niezawodnego Simona z Albany Cycles na DT Competition. Troszku się zdenerwowałem jak 3 dni po zakupieniu przeze mnie Sentiniel'i SSC wprowadziło szersze, bardziej ścieżkowo-endurowe obrecze Tatcit no ale koła juz się pletły... Bedzie na zaśpotem . Wiem, że Panu to nie stanowi, ale Sentinele są po mojemu ładniej malowane od Tacticów, których napis idzie po łajdackim ukosie. Chociaż te 2mm więcej po wewnętrznej, które dają razem pobożne 23 mm... Edytowane 19 Listopada 2013 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dobrze widzę sztyca rockshock opuszczana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Kłaniam, Tak sie teraz przypatrzyłem i chyba dobrze ze nie kupiłem Tik-taków. Sa nieoczkowane... Reverb Stealth kolego lago. Baaardzo fajny wynalazek Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mam taką sztycę w swoim Treku to rządzi ciekawe jak z żywotnoscią bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Pożyjemy-zobaczymy. W zanadrzu na wszelki wypadek Tomek sie czai. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
got3n Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 (edytowane) a to tez sie pochwale Edytowane 20 Listopada 2013 przez got3n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Nie ma to jak nowy rower na zimę Ładny i rower i telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 ...no i kocyk Moja córcia była by zachwycona : Fajne jeździdło. Już testowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antioedipus Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Na tej fotce wygląda trochę jak "nowy sprzęt do kolekcji". ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 OOOOoooo rower A nie jakaśtam krosiarska atrapa Owocnego użytkowania i gumowych drzew Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNM Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) Z pierwszej wycieczki na nowym nabytku. Edytowane 24 Listopada 2013 przez SNM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Zaprawdę dziwnie to siodło ustawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNM Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Żony to interesuje, bo inaczej załozyłym się z nią, że pierwszy komentarz będzie dotyczył pochylenia siodełka lub wysokości kierownicy. Należy ostrzegać adeptów tego cudownego sposobu rekreacji - nie idźcie tą drogą. Siodło ma być poziomo. Tylko, że mi tak wygodnie. Na podjazdach spędza się zwykle dużow więcej czasu, przynajmniej ja tak mam, więc dostosowuję sobie wygodę do warunków terenowych. Tak powaznie, to jak widać po bidonie, były to pierwsze kilometry i troszeczkę jeszcze skorygowałem pochylenie. Kolejna wycieczka będzie z mostkiem w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 brakuje tylko szelek przytrzymujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 A to jest 29-er? Bo nie wygląda Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Właśnie miałem pisać, że nawet na wielkokiszkowca nie wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) Tylko, że mi tak wygodnie. Na podjazdach spędza się zwykle dużow więcej czasu, przynajmniej ja tak mam, To chyba tych podjazdów jest 99% z przejechanych tras ... wycieczka na takim rowerze z mostkiem w dół Edytowane 24 Listopada 2013 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNM Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 A to jest 29-er? Bo nie wygląda Kurcze, aż musiałem sprawdzić, czy wkleiłem dobre zdjęcie. Yes, to 29er. Tak to wygląda w dużym rozmiarze. Dobrze, że wynaleźli 29er, bo na 26" wyżsi wyglądali podejrzanie. Nikt nawet nie zapyta, dlaczego EX 7 nie jest na Foxie, tylko w kółko o tym siodełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Bo budzi to zdziwienie. Dla większości ludzi o normalnej budowie ciała oznacza to że zsuwaliby się z siodła i musieli mocno zapierać stopami i dłońmi. Ja to czuję gdy siodło jest tylko trochę poczylone do przodu Mięśnie są bardziej obciążone, bo nie siedzisz na siodle. A co do Foxa, to albo nie lubisz lisów albo rower jest rowerem demo powypadkowym i wstawili coś na podmianę A na poważnie są też oczywiście inne możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi