adhed Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ja wiem, ja wiem - trasa w Żerkowie widziałem na FB Cube fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 ..a te drzewa to naprawdę takie tam w Wielkopolsce macie pochylone czy sobie "pionów dorobiłeś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Nie zwróciłem uwagi ale trasa w żerkowie mega wymagająca tymbardziej w czasie deszczu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 (ten trawers wygląda bardzo zachęcająco ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 ..a te drzewa to naprawdę takie tam w Wielkopolsce macie pochylone czy sobie "pionów dorobiłeś" W tamtych okolicach (generalnie wielkopolska) byłem tylko kilka razy i za każdym razem dostawałem ataku planeafobii - grunt gdzie nie spojrzeć z poziomicą kładziony, w miastach to nawet krawężniki zrównane z jezdnią, a na tych zdjęciach przynajmniej jakoś to wygląda. Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Nie jest tak źle. Jak będziesz w Poznaniu to zawitaj na Morasko. Chłopaki niezłą tam trasę XC stworzyli. Robią też jeszcze jedną w pobliżu (Radojewo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 A pokażesz trasy niezbyt szybkim tempem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Widząc, że ten wątek coraz mniej przypomina "galerię" pozwoliłem sobie zrobić takie cuś https://www.dropbox.com/sh/qy603sqimwp5su9/9VbUFDgG0H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Super, aż miło popatrzeć. W końcu coś ciekawego a nie o trasach w galerii... ehh Edytowane 10 Listopada 2013 przez tor23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 brawo seb2k6! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Zmobilizowałem się w końcu, aby świątecznie odpicować mojego 29-era i zrobić fotki. Poskładałem go jakiś miesiąc temu na bazie ramy Author Traction. Wyszedł ponad 1kg lżejszy od fabrycznego zestawu i to przy niewiele większych kosztach, więc jestem zadowolony z efektu (póki co ;-) Edytowane 10 Listopada 2013 przez remlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 W adresie zdjęcia w tagach podmień "www" na "dl" i pójdzie tylko uważaj bo wywali pełny rozmiar obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 thnx, poszło przez google+ bez kombinowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Widząc, że ten wątek coraz mniej przypomina "galerię" pozwoliłem sobie zrobić takie cuś https://www.dropbox.com/sh/qy603sqimwp5su9/9VbUFDgG0H pięknie, brawo ! Edit: aż się prosi o jakieś statystyki i oceny Edytowane 10 Listopada 2013 przez lago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Widząc, że ten wątek coraz mniej przypomina "galerię" pozwoliłem sobie zrobić takie cuś https://www.dropbox.com/sh/qy603sqimwp5su9/9VbUFDgG0H ale to chyba nie są wszystkie 29ery z galerii....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Wszystkich nie ma ale są prawie wszystkie. Przejrzenie 110 stron tego tematu i zapisanie zdjęć trochę mi zajęło więc odpuściłem wszystkie zdjęcia, które nie były bezpośrednio w treści wpisu (te zdjęcia szybko można zapisać prawym klikiem) tylko dodane jako załączniki lub linki do zewnętrznych serwisów. Tak czy siak nie ma to znaczenia... Nie róbcie kolejnego OT ps. Statystyki, komentarze i oceny są tutaj: http://www.forumrowerowe.org/gallery/ tylko brakuje kategorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejot1975 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 CUBE "zwykly" LTD 29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 co oznacza LTD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) last time dared ale zdecydowanie czesciej limited Edytowane 11 Listopada 2013 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 11 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 last time dared :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) co oznacza LTD? Jest jeszcze kilka innych rozwiązań tego skrótu, np. Lot To Do, Little Technical Difficulties, Last Training Day albo Long Term Disability Żeby nikogo nie urazić, albo nie pozostawać gołosłownym: http://www.abbreviations.com/LTD Edytowane 11 Listopada 2013 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Long Term Disability Hehehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ucinajac coraz czesciej rozwijajace sie offtopy wrzuce cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) błue.... błue ... bllllleeeeeeee....(i dlatego są offtopy - co by nie było gdzie wstawiać takich paskud )ps: kiedy Adminy (z całym szacunkiem do ich pracy) zrozumieją, że to forum jest dla ludzi a nie na odwrót Edytowane 11 Listopada 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 coraz to mniej rozumiem projektantów. Po co to wgięcie na nabiał? Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi