Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano (edytowane)

dovectra - jeśli Twój umysł nie potrafi odróżnić "przykładu" od "porównania" to chyba masz lekki problem (?)  :)
Można też:
wegetarianin - mięso wolu vs drób
daltonista - kolorowy sweterek vs beżowa bluzka
humanista - rysunek techniczny wnętrza piasty planetarnej vs rysunek "ciekawego" układu scalonego 
itd itd itd...
i ke? że alu to mięso wołowe? hehehe 

ps: a przy okazji "gejów" proponuję przyjrzeć się awatarowi Ivana :D

Edytowane przez anarchy
Napisano (edytowane)

Oto mój Unibike Evo 29er. Wybaczcie jeśli będzie coś nie tak ze zdjęciami.

Edytowane przez jopek
Napisano

Ściągnij proszę plastikowy rockring z korby, wywal nóżke, przełóż mostek na minus, daj ciut szerszą kierownicę  i masz całkiem fajny rowerek ;) Będzie lepiej się prowadził i na pewno lepiej podjeżdzał.

Napisano

Ściągnij proszę plastikowy rockring z korby, wywal nóżke, przełóż mostek na minus, daj ciut szerszą kierownicę  i masz całkiem fajny rowerek ;) Będzie lepiej się prowadził i na pewno lepiej podjeżdzał.

Nie słuchaj go.... Nóżka jest po to aby roweru nie kłaść albo za każdym razem nie szukać ściany do opierania, szersza kierownica może być problematyczna w przeciskaniu się przez korki a mostek na miunus sprawi, że twoja pozycja nie będzie komfortowa. Jeśli się go posłuchasz to faktycznie rower będziesz prowadził a przecież nie po to kupowałeś, nieprawdaż?

Napisano

Zgadzam się z Robertem! Jeżeli te rzeczy są Ci potrzebne i takie ustawienie jest dla Ciebie odpowiednie to tego nie zmieniaj ;) najwyżej będą Twój rower wytykać, że nie jest cool i trendy.....albo że waży te kilka gramów za dużo ;)

• Mod Team
Napisano

Nie słuchaj go.... Nóżka jest po to aby roweru nie kłaść albo za każdym razem nie szukać ściany do opierania, szersza kierownica może być problematyczna w przeciskaniu się przez korki

Może właściciel się wypowie czy kupił crossa na grubych kołach czy rower do maratonów.

Nóżka i osłona blatu moim zdaniem trochę nie teges. No ale co kto lubi, palcami wytykać nie będą.

Napisano

Nie słuchaj go.... Nóżka jest po to aby roweru nie kłaść albo za każdym razem nie szukać ściany do opierania, szersza kierownica może być problematyczna w przeciskaniu się przez korki a mostek na miunus sprawi, że twoja pozycja nie będzie komfortowa. Jeśli się go posłuchasz to faktycznie rower będziesz prowadził a przecież nie po to kupowałeś, nieprawdaż?

mistrzowska porada,

zapomniałeś tylko dodac że powinien zamontować stalowy bagażnik, pełne błotniki konieczne z chlapaczami, zapakować jak zniewieściały cygan w miliard sakw i pierdyknąć na wyprawę życia do Katowic

szerokości.. :)

Napisano

Unibike strasznie wysoki, u mnie od razu wywaliłem podkładki z pod mostka i mostek na minus, ale teraz po zmianie na płaską 710mm wreszcie mam prawie idealną wysokość.

Napisano

W przyszłym roku mam zamiar wystartować w mistrzostwach Wielkopolski więc będę musiał to uczynić. W tym roku dam sobie spokój. Dzięki za porady Teodoryk :)

Robert, stopkę zostawię na pewno.

• Mod Team
Napisano (edytowane)

Zaraz Nabiał wytknie co niektórym "zatwardziałą i bezmyślną miłośc"...... no ale jak tu nie napisac "Świetny ten Roman!"   :)
Najlepsze, że ten kolor (idealnie paprykarzowy) na każdym z Romanów wygląda inaczej....

Edytowane przez anarchy
Napisano

a może tak dla odmiany wrzuci ktoś jakiegoś brzydkiego 29era na słabym osprzęcie wyrwanego gdzieś za psie pieniądze albo złożonego w cenie makrokeszu (no może troche pszesadziłem) ;)  bo tak się zastanawiam czy każdy (prawie) ma tutaj rower za kilka albo kilkanaście tyś. czy po prostu sporo osób się wstydzi swojego sprzętu.....jakkolwiek to brzmi ;)

Ja mam takiego :)

• Mod Team
Napisano (edytowane)

bez jaj i sztucznego pudrowania noska...
..że niby który? i co prezentuje? :) Bo tak na moje oko ani jeden ani drugi nie piszę się na listę: "rower marzeń", a już na pewno nie na: "ze złomu wyrwany" (ZTRY? hehe). tak mi sorry...

Edytowane przez anarchy
Napisano

fotka w moim "garażu"

Co to, podróbka MoNdrakera? ;) Czy to rower Rakujących Mod'ów? :)

Napisano

Obiecane lepsze zdjęcie:

[sharedmedia=garage:vehicles:4360]
Ciekawe jest że rama zamiast katalogowego dampera Fox Float Rp23 przyszła z nowym Fox Float Factory CTD.