nabial Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ps: zaraz wpadnie Nabiał i nam pomacha palcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 To może i ja się dołączę? Co prawda widziałem że spece wywołują tu pewne zmarszczenie brwi ;-) Odebrany 2 tygodnie temu, po połamaniu mojego starego 26. Jak dotąd jestem zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 A mnie się Spece bardzo podobają. Bardzo fajny rowerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 To może i ja się dołączę? Co prawda widziałem że spece wywołują tu pewne zmarszczenie brwi ;-) Odebrany 2 tygodnie temu, po połamaniu mojego starego 26. Jak dotąd jestem zachwycony Nie wiem czy spec przypomina mi krossa, czy kross speca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No graficznie rzeczywiście bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie wiem czy spec przypomina mi krossa, czy kross speca (gdyby nie fakt, że górna wstawka czerwieni w krossie to "plamka" ze speca która tam "siedzi" od 2005?2007?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paznok Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 a przykładowo mój Inbred rdzewieje, w miejscach gdzie są odpryski + w szczelinach przy wzmocnieniach w jednym miejscu nawet jakby lakier się podnosił pewnie to zasługa codziennych prawie zimowych jazdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 30 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2013 ..no nie po to chłopaki od lat kombinują z nierdzewką żeby znów napchać kieszenie naszymi drobniakami ale żeby pozbyć się jednego z najważniejszych problemow stali. Pozostaje nadal-niestety- kwestia..ceny.Zresztą kto ma stal, mocno cieniowane rury i delikatność Pudziana powinien zadbać trochę o ramiaka- i w środku "psiknąć" i na zewnątrz miejsca narażone na obicie okleić mocną folią - tanio, prosto i po problemie.Jak farba puchnie to pod spodem Ruda grasuje jak nic Tak na moment wracając do Tofiego - dziwi mnie takie podejście - martwi się nakrętka stykającą się z hakiem grubości 4-7 mm ale pozwala wodzie emigrować w podsiodłówkę (co ma czasem i 0,8mm w połowie). Gdzie tu logika się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 koniec ot, blagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) Z tarczami Avid G2CS 160mm oraz nowymi SLX M665 . Edytowane 31 Października 2013 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Wreszcie skończony długo czekany Niner Rip 9: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 długo oczekiwany i takie zdjęcie wrzucasz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 A co temu zdjęciu dolega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Ładna ramka leo2, to może i jakieś ładne zdjęcie? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 120mm towera to juz chyba zupelnie nie czuc, po czym sie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) Ładniutki ten Twój Smok (choc jak dla mnie nie koniecznie z masywnym ninerem)Witamy w Klubie Żelaznych (niekoniecznie) Dziewic Edytowane 31 Października 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 120mm towera to juz chyba zupelnie nie czuc, po czym sie jedzie Pojeździmy zobaczymy. Pierwsze testy niestety po niedzieli Podzielę się wrażeniami. Zdjęcia lepsze również wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Rudy piękny rower, szukam właśnie takiego widła podpowiedz gdzie można kupić ma zwykłą główkę nie taperowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrlukz Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 @rudy1986 Jak Ci to wszystko wyszło wagowo? Jaki masz rozmiar ramy i czy może ważyłeś może ją samą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy1986 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) anarchy,wszoltysik dzięki.Widelec kupiłem w beastie bike.Mam zwykłą sterówkę,dostępne są inne wersje.mrlukz ramę ważyłem ze sterami 2501g 17" całoąść 9980g bedzie jszcze mniej czekam za nową karbonową sztycą ta jest za krótka. Edytowane 1 Listopada 2013 przez rudy1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) sa gusta i gusciki, ale odnosze wrazenie, ze niektorzy maja reakcje bezwarunkowa - stal/tytan i/lub pelny sztywniak i kazdy rower jest fajny dla mnie laczenie stali z widelcem ninera, crestami i korba xt jest rzecza karalna Edytowane 1 Listopada 2013 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) wiesz Nabiał, Smoki podobają mnie się od zawsze, dodatkowy punkt dla Jamisa, że twardo trzymał zawsze stal w kolekcji (czego nie można powiedzic o np..marinie - kiedyś bardzo stalowym producencie). W dodatku ten rower spokojny w kolorystyce, bez niepotrzebnych fajerwerków, zdjęcie w terenie, ostre i piony trzyma Czemu miało by się nie podobac. I jeszcze jedno - waga roweru uciera łatwo nosa wszystkim tym co krzyczą, że stal tyyyle waży.Co do Ninera podobnie jak inne carbony - też nie jestem przekonany ( i sam jestem za stalą). Ale o napędzie się nie wypowiem bo wiem, że w wielu stalówkach współczesny napęd/osprzęt źle nie wygląda (patrz np Grajek Kovala). A z crestami to już przesadziłeś (choc ja bym osobiście usunął naklejki).Nie każdy musi spędzac zimę w piwnicy na polerce by miec w biku takie cusik Edytowane 1 Listopada 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 na sam widok oczka mi sie bardziej zeszklily, niz te xtry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) (mnie też się szkliły ale od pyłu i kurzu walącego ze szlifierki )Napisy grawerowane (piękna robota) a na piastach piaskowane (bez odtworzonych napisów sprzęt wyglądał strasznie "pusto"). No ale to do ramy na łącznikach (po naszemu - mufach) - inny dział, inny smak, klasyka pełną gębą. Do ram spawanych czy na lucie na styk - współczesne osprzęty jak najbardziej.Aha, a do tych "bezwarunkowych zachwytów". To jest tak jak byś gejowi pokazał piękną dziewczynę i dziwił, że "go nie wzięło". Niektórzy tak mają z aluminium. Ot taki przypadek. Edytowane 1 Listopada 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi