Mod Team anarchy Napisano 26 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2013 uprzedziłeś mnie Socjologu, miałem napisac dokładnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 To nie sprawiedliwe że małe rozmiary wyglądają dużo lepiej ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 To nie sprawiedliwe że małe rozmiary wyglądają dużo lepiej ;p Masz rację coś w tym musi być btw. moja 17"5 cala przy wzroście 178cm Specialized Carve Expert 29 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielXC Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Rower może i przeciętny, ale zdjęcia świetne! Noo przy tych wszystkich cudach tutaj,mój seryjny spec to szrot Foty z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Foty z komórki Rofl Fajny rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 te rowerki z ramami 17,5 wydaja sie dosc duze. Moj scott ma ramę L, a w calach wychodzi 16,5. Jednak kazda firma ma inna geometrie i czasem mniejsze ramy wygladaja na wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Z ciekawostek to po 600km zaczęła padać tylna piasta (straszny szelest z niej) - oddaję na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio5 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Nowy nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Witam wszystkich serdecznie, od jakiegoś czasu podglądam ten temat z zaciekawieniem.... od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem nowego roweru i postanowiłem wrzucić fote. Tak na marginesie to same specki... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Wam to się powodzi. Same spece i sporo fulli. Oby jak najwięcej was było, bo jest na czym zawiesić oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Masówka normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 A mnie jak widzę speca zbiera się na odruch wymiotny, sorry to tylko moje zdanie. Mogę was jedynie pocieszyć, że jakbyście wymienili ramy, to byłby fajne rowery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Yep, leży puszka browaru w lodówce i boję się otworzyć, żeby mi jakiś Epic nie wyskoczył. Ale spox, fajne sprzęty jak na masówkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Yep, leży puszka browaru w lodówce i boję się otworzyć, żeby mi jakiś Epic nie wyskoczył... Jako jeden z chyba nielicznych posiadaczy Orbei, czuję się jednak wyróżniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Piksel,mieszkając w górach (pogórzu,jurze itd) taki rower to słaby wybór,do wszystkiego i do niczego. Mieszkając dalej (góry 3-max5 razy w roku) ,do tego kryzys,bieda i nędza,co pozostaje zamiast dwóch,trzech rowerów w góry - Epic. Jakie czasy,takie rowery.Smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 27 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Małysz wsiadł na Speca, no i mamy tego efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2013 RZYG!!! Szacunek - albo i nie za te Szpece I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Małysz wsiadł na Speca, no i mamy tego efekt... Oj nie prawda, ja już wcześniej speca kupiłem a dokładnie w 2012. Mi się wydaje, że on mnie musiał gdzieś widzieć na specu.. Tak to jest najprawdopodobniej, sorry za off'a:D RZYG!!! Szacunek - albo i nie za te Szpece I. Proszę?! W którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 a może tak dla odmiany wrzuci ktoś jakiegoś brzydkiego 29era na słabym osprzęcie wyrwanego gdzieś za psie pieniądze albo złożonego w cenie makrokeszu (no może troche pszesadziłem) bo tak się zastanawiam czy każdy (prawie) ma tutaj rower za kilka albo kilkanaście tyś. czy po prostu sporo osób się wstydzi swojego sprzętu.....jakkolwiek to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 przejrzyj caly watek, sprzety sa naprawde rozne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 A propos, wątek ma już ponad 100 stron i przeglądanie robi się lekko upierdliwe. Może warto już otworzyć część drugą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Faktycznie,nie ma S-worksa powieszonego na Touaregu przy molo w Sopocie. Jednym słowem - rowerowa melina. Przestaję obserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Touareg? Kpisz czy o drogę pytasz? Kto z Szanujacychsię jeździ tak plebejską taczką??? Porsche Cayenne minimum Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ciekawe ilu cwaniaczków na swoich maszynach za grube tysiące zostało by objechanych w te i nazad kilka razy przez jeżdżącego, a nie onanizującego się nad sprzętem bajkera na budżetowym Krossie chociażby Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Opsiakrewka, faktycznie, zapomniałem o najważniejszym... Przecie każdy posiadający droższy a juz na pewno drogi rower to picer, lanser, cwaniaczek i ciupaga. Nie dość że myli lewa klamke hamulcową z przawą to przerzutkami operuje tylko na postoju. Poza tym 99 procent takich ludzi zdobyło pieniądze na żydo-komunistycznych przekrętach lub ewentualnie dostało zapomoge od obcych wywiadów za Sprzedaniesię. Pozostały 1 procent to dzieci bogatych rodziców, którzy zdobyli swój majątek na niecnych machlojach i podłym złodziejstwie... Wstydzcie się Panowie!!! Jak można tak wstretnie i odrażająco psuć krew Zdrowememu Społeczeństwu!!! Wpełznijcie do swojej reakcyjnej nory i nie wyłaźcie stamtąd. NIGDY!!! Jak pragnę zdrowia... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi