ronina Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Dziękuję. Edytowane 3 Października 2013 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 a oto i mój HT: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Reg forum pkt 2i Co to ? Jesli mozna spytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Reg forum pkt 2i Specialized stumpjumper comp 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Odnoszę wrażenie jak by te 29er-y (Hai, Canyon, Spec) były pożyczone od jakich wyższych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Chodzi o niewiele wysunięte sztyce? Pewnie bajkerom tak wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Odnoszę wrażenie jak by te 29er-y (Hai, Canyon, Spec) były pożyczone od jakich wyższych osób ot niski jestem... dlatego to tak wygląda. Zyskam na wadze - obetnę ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Postawiony na dwa koła. Wiecej tutaj: http://www.pinkbike.com/u/kovaldesign/album/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 7 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Października 2013 no pięknie pięknie, cholera znów pięknie (to już się nudne zaczyna robić)Oj widać Kovalu żeś się spieszył i podniecił bo to chyba najbrzydsza sesja najpiękniejszego roweru jaki miałeś, poproszę o poprawę i profil.A tak w ogóle lepiej powiedz jak tam na 29" z 430mm ogonem!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ech, więcej nie oglądam takich zdjęć, człowiek ma koncepcję na nowy rower, aż tu nagle widzi taką Salsę i wszystko legnie w gruzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 @@kovaldesign, Po czymś takim, już nie ma się z czym pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 superladny, szkoda ze moj juz tak nie blyszczy, bo kolory podobne ;D ale te gripy to nie wiem wtf z tymi srubami na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Też mam takowe Ergony i według mnie takie mocowanie i dizajn pomagają oszczędzić paluchy jak się robi wąsko (; POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Postawiony na dwa koła. Wiecej tutaj: http://www.pinkbike.com/u/kovaldesign/album/ chyba najładniejszy 29er w tym temacie! super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 To i ja nieśmiało, z kompleksami na tle kolegów pokażę 29er rozmiar 21': Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Pewnie posypią się lawiny negatywnych komentarzy co niektórych ale co tam... pokażę i ja Pierwszy wypad w teren po zakupie Wiem, że bidon tu nie pasuje... nie spinać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Mnie się od dłuższego czasu marzy taki Kubuś w anodzie, oj narobiłeś mi smaka. Rower na +, bidonu się nie czepiam, bo sam mam nie pod kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Czarna anoda dodaje +100 do prędkości Na tej trasie, którą dziś jechałem są dwa dość spore piaszczyste miejsca i jedyny minus anody (moim zdaniem) to to, że siada na niej cały kurz i robi się siwa. Ale faktycznie nadrabia wyglądem i tak Nie ma co wybrzydzać... za 4,5k zł nic lepszego nie byłem wstanie znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Czarna anoda dodaje +100 do prędkości Kolega się niezna na modyfikatorach. Czarna anoda daje +100 do wytrzymałości, gdzie tytanowa rama ma tylko +20, Za modyfikację prędkości odpowiadają czerwone detale. Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysiura Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Widzę ,że można nawet z kubłem , sorry Cubem wyjechać , to również nieśmiało dwie foty niestety komórką popstrykane ... Mój to nie SL, PRO czy RACE ale just LTD - ale przynajmniej bidon się komponuje Na marginesie dlugość rury podsiodłowej w moim egzemplarzu (rozmiar 19) wynosi 450mm a nie jak podaje oficjalnie CUBE 470mm -może to być istotna informacja dla osoby rozważającej zakup tego roweru i będącej pomiędzy rozmiarami M i L.Tak naprawdę ten Cube to takie 17.5 -18 cali i w moim przypadku (1.82 cm wzrostu) geo pasuje idealnie . Polecam obrócenie mostka i przełożenie dolnej podkładki na górę- po tym prostym zabiegu inny rower . polecam czynność Przy okazji witam wszystkich , jest to mój debiut tutaj i serdecznie pozdrawiam z nadzieją pozostania na dlużej. Edytowane 8 Października 2013 przez Mysiura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Na marginesie dlugość rury podsiodłowej w moim egzemplarzu (rozmiar 19) wynosi 450mm a nie jak podaje oficjalnie CUBE 470mm Ja bym raczej obstawiał, że Cube inaczej mierzył Aha - odblaski zdejmij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Odblaski ściągamy na wiosnę, jesień i zimę warto mieć dodatkowe świecidełka - choć zapewne zależy ile kto łapie asfaltu Bezpieczeństwo najważniejsze - gdy jest szaro i ciemno zazwyczaj jeżdżę jak choinka Jednak nie koniecznie w tych miejscach mam odblaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Czarna anoda dodaje +100 do prędkości Na tej trasie, którą dziś jechałem są dwa dość spore piaszczyste miejsca i jedyny minus anody (moim zdaniem) to to, że siada na niej cały kurz i robi się siwa. Ale faktycznie nadrabia wyglądem i tak Nie ma co wybrzydzać... za 4,5k zł nic lepszego nie byłem wstanie znaleźć Gdzie dostałeś CUBE 29" na FOXsie za 4500 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysiura Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Ja bym raczej obstawiał, że Cube inaczej mierzył Aha - odblaski zdejmij! oh super , dzieki za pełną życzliwości i pozbawioną kompleksów wskazówkę Rzeczywiście muszę bardzo powaznie rozważyć te 5 g w odblaskach, na pewno będę duużo szybszy i bardziej widoczny po zmroku, dzieki stary Jeszcze raz specjalnie dla ciebie -odległośc od srodka suportu do konca rury podsiodłowej w rozm ramy19 to 450mm a od srodka suportu do srodka rury podsiodlowej to 410mm i to są prawdziwe pomierzone wartosci. Wszystkie ramy w Cube LTD mają błędną specyfikację długości rury podsiodłowej (przekłamanie pewnie świadome ,,,) a policzyć inaczej się nie da- no chyba, że ty potrafisz , no to spoko:) http://www.forumrowerowe.org/topic/122093-rower-kt%C3%B3ry-cube-ltd-lepiej-wybra%C4%87-z-modeli-na-2013/page-8 post nr 143 Jak sie teraz wczytuje w forum to widzę, że niechęć do marki Cube przenosi się na włascicieli tych rowerów ... Edytowane 9 Października 2013 przez Mysiura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Trochę zluzuj gumę w majciorach kolego Mysiura. Nikt tutaj właścicieli Kostek nie atakuje, ani nie hejtuje, a kolega wyżej o tych odblaskach, to Ci tylko w żartach napisał. Pośledziłbyś ten wątek dłużej, to wiedziałbyś o co chodzi i się nie obruszał.Aha, i może wyjaśnisz dlaczego Cube miałby "świadomie przekłamywać" geometrię modelu LTD, bo bardzo ciekawym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi