pitu Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Z przodu Mountain King 2.2", a z tyłu Geax Gato 2.1"? Gato 2.3. Geax się sprawdził - wg. mnie najlepsza opona na lokalne błoto (mimo, że 2.3), ale na przód wraca Chunky Monkey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Akurat Gato 29x2.3 mam z przodu i na obecną aurę opona super, tyle że naruszyłem więzadła krzyżowe i obecnie przerwa .Z drugiej strony, że Ci taka opona weszła z tyłu i nie zahacza o nią przerzutką to naprawdę nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Jeszcze dwa zdjęcia z wczorajszego testowanie pewnej konfiguracji opon Co to za rogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitu Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Akurat Gato 29x2.3 mam z przodu i na obecną aurę opona super, tyle że naruszyłem więzadła krzyżowe i obecnie przerwa . Z drugiej strony, że Ci taka opona weszła z tyłu i nie zahacza o nią przerzutką to naprawdę nieźle. Weszła bez problemu i co ciekawsze o lepiej tnie błoto niz Spec Storm Control 2.0 Dzisiaj zakupiłem jeszcze jedną Gato - na przód - zobaczymy czy będzie lepsza od Ch.Monkey. 9.90 za taką opone to prawie jak za free Co to za rogi? Cane Creek Ergogrip II http://www.chainreactioncycles.com/cane-creek-ergogrip-ii/rp-prod20790 Trochę drogie ale naprawdę "ergo". Ze spokojnym sumieniem mogę każdemu polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antioedipus Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Nadmorski Haibike Power Rx 29, fota druga i ostatnia... Zmieniłem opony na coś "normalnego" - Schwalbe Smart Sam. Czy ktoś jest może chętny na budżetowe opony Impac Outpac 29" (sub-brand Schwalbe)? Tanio sprzedam, stan b. dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Weszła bez problemu i co ciekawsze o lepiej tnie błoto niz Spec Storm Control 2.0 Dzisiaj zakupiłem jeszcze jedną Gato - na przód - zobaczymy czy będzie lepsza od Ch.Monkey. 9.90 za taką opone to prawie jak za free Cane Creek Ergogrip II http://www.chainreactioncycles.com/cane-creek-ergogrip-ii/rp-prod20790 Trochę drogie ale naprawdę "ergo". Ze spokojnym sumieniem mogę każdemu polecić. Gdzie kupiłeś Gato w takiej cenie? Wersja drutowa czy zwijana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitu Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Gdzie kupiłeś Gato w takiej cenie? Wersja drutowa czy zwijana? Wersja na drucie, http://www.on-one.co.uk ta cena to oczywiście w £. Przed chwila sprawdzałem i sa juz "sold out". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Dla pobudzenia zmyslow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 30 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2013 ....ja nie biorę udziału w zabawie (z przyczyn oczywistych)ale trochę mi szkoda, że to TEN kolor a nie TAMTEN DRUGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 30 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Dla pobudzenia zmyslow Kazafazowy Spearfish? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Kazafazowy Spearfish? Pudlo! ............. Anarchy, zgodze sie, ze inne kolory sa lagodniejsze dla oka, jednakze z braku wyboru wole taka żarówę anizeli kolejny brak (black) koloru. Pozdros amigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2013 jednakze z braku wyboru wole taka żarówę anizeli kolejny brak (black) koloru. ...a widzisz Koval, ja miałem na myśli "zupełną odwrotność" z posmakiem retro..chyba, że tylko pokazowy model był w tym "nadmiarze światła" z dodatkiem kolorów (3 dokładnie)Kiedy całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 skoro o smaku retro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Pudlo! No to pozostaje El Mariachi, bo Koniokrad ma taperowaną główkę. skoro o smaku retro... Kurka, Kolego pokaż cały rower - bo smaka mi narobiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 (edytowane) ...ja nie biorę udziału w zabawie (z przyczyn oczywistych) ale trochę mi szkoda, że to TEN kolor a nie TAMTEN DRUG Ten lepszy? Edit. Trochę się spóźniłem. Edytowane 1 Października 2013 przez siimon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Koval, kiedy lecim na pomaranczowa rowerolucje? Gratulki, wlasnie obadalem nowa ramke na ichniej stronce - prezentuje sie zacnie! Przerzucasz graty z blues'a czy masz jakis nowy plan? Ja montuje Rebe w przyszlym tygodniu, nowe obrecze WTB powinny byc pod koniec miesiaca...ogien! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek431 Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Kurka, Kolego pokaż cały rower - bo smaka mi narobiłeś... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=518803638204279&set=o.162693393760067&type=1&ref=nf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dzieki za wklejenie zdjecia mojej sportowej wersji T-34, chcialem wkleic większe i ładniejsze ale mam z tym problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 (edytowane) i namieszałem Edytowane 1 Października 2013 przez wszoltysik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BADBOY211 Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 moja zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Koval, kiedy lecim na pomaranczowa rowerolucje? Gratulki, wlasnie obadalem nowa ramke na ichniej stronce - prezentuje sie zacnie! Przerzucasz graty z blues'a czy masz jakis nowy plan? Ja montuje Rebe w przyszlym tygodniu, nowe obrecze WTB powinny byc pod koniec miesiaca...ogien! POZDRo-:ver Na razie przerzucam z mojej 'niebieskiej' milosci. Z czasem bedzie jakas tam ewolucja, jak to zwyklem. A kiedy bedzie nam dane smignac razem? - czort jeden wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Piękna Ci łona Możną zapytać ile to trzeba funduszy uskładać na takie cudo i gdzie je zanabyć ? Jednak chyba w Cro-Mo tkwi jakaś dusza i człekowi spać nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Dla pobudzenia zmyslow. Oj pobudziłeś Ale rzeczywistości nie oszukasz - gdyby rura podsiodłowa miała ciut ponad centymetr więcej to kto wie A tu 483 a potem 530,pierwsza za mała a kolejna dużo za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Gdzie mozna kupic Salsę?Ile $ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Salsę można kupić np. tutaj, ale pewnie i w wielu innych miejscach, chociażby tutaj, ale to akurat tego- a nie przyszłoroczny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi