marioromario Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 .. zrzucając je w las zaśmiecacie go! o Wy niemądrzy!... kiedy to one same uciekły, tak jakby je do domu ciągnęło. Na szczęście tylko dwa miałem zostawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Janooch, mało to Twoje koło widać, wrzuciłbyś jakieś lepsze zdjęcie. A Ty Pinio 5 pokazałbyś jak wygląda ten camber z odwróconym mostkiem, jakie wrażenia z jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janooch Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Janooch, mało to Twoje koło widać, wrzuciłbyś jakieś lepsze zdjęcie. Faktycznie zdjęcie jakby z nokii 3310 ale będą lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioromario Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ty Pinio 5 pokazałbyś jak wygląda ten camber z odwróconym mostkiem, jakie wrażenia z jazdy? Ja to chyba miałbym kierę mocno poniżej kolan po takim zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrushkin Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Mój Canyon po zmianie mostka, sztycy i siodła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorteran Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 http://img94.imageshack.us/img94/3091/ll7r.jpg Nowe kapcie Maxxis Ikon 2.2 + chwyty osi chunky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ikon ciekawa guma ale szkoda na tył. Jak masz asfaltów trochę to zaraz zniknie. Ja po ostatnich przebojach z uszczelnieniem poddałem się i zarzuciłem starego poczciwego saguaro ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokys Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Witajcie, coś mniej popularnego na forum - kupiony zeszłej jesieni do powolnej modernizacji. Nowe klamki, manetki, sztyca, opony i dętki...kolejny będzie prawdopodobnie amortyzator. http://img51.imageshack.us/img51/9980/0s1u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Witajcie, coś mniej popularnego na forum - kupiony zeszłej jesieni do powolnej modernizacji. Nowe klamki, manetki, sztyca, opony i dętki...kolejny będzie prawdopodobnie amortyzator. http://img51.imageshack.us/img51/9980/0s1u.jpg Co to za rama jesli mozna spytac stal czy alu i co za model bo wyglada fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 7 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ernesto - grube profile rur, wspawka przy sterówce i spaw widoczny z odległości 50m to nie może byc stal ale kolorek ciekawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 i co za model bo wyglada fajnie Felt NINE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ernesto - grube profile rur, wspawka przy sterówce i spaw widoczny z odległości 50m to nie może byc stal ale kolorek ciekawy... Dziekuje bardzo za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokys Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 (edytowane) Co to za rama jesli mozna spytac stal czy alu i co za model bo wyglada fajnie Felt nine trail , alu , rozmiar 21,5 - już nie produkowany w tym kształcie ramy...co do kolorku to katalogowa nazwa '' poison oak'' , na żywo...klasyczny brąz Edytowane 7 Września 2013 przez Lokys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio5 Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Spec z obruconym Mostkiem i bez odblaskow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 z jakim mostkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Teraz dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Proszzz..."...obrucony Mostek..." Sorry, ale nie mogłem sobie odmówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) zgapione od Wałbrzycha-Stolicy odwróconych mostków ;-) Dalej w temacie mostków: https://picasaweb.google.com/lh/photo/S67XvYf31WReXT9WNYQBn9MTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink Peak trzyma się dzielnie. Zaliczone kilka maratonów, były dzwony i konkretnie latanie. Oprócz oczywistych zadrapań tym razem nic nie pęka Edytowane 12 Września 2013 przez madluki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestercup Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Moj tez dzielnie zdobywa beskidy. Rower mega udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Spec z obruconym Mostkiem i bez odblaskow Fajny ten spec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antioedipus Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Power RX po drugiej, dziewiczej przejażdżce. Tektro HDC 300 na razie naprawdę daje radę przy mojej wadze, nawet na stromych zjazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 oj kiera nie zawysoko? wyżej niż u mnie w holendrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antioedipus Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 oj kiera nie zawysoko? wyżej niż u mnie w holendrze Tak mi najwygodniej.. budowa mojego 182 cm ciała to długi tułów / krótkie nogi - stąd takie ustawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 moje 182 cm ma strasznie tyłek w górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JustMe Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Jak zamontowałeś pancerze i linki ? Odkryte miejsca są w rurkach termokurczliwych czy tylko mnie oczy mylą ? Peak trzyma się dzielnie. Zaliczone kilka maratonów, były dzwony i konkretnie latanie. Oprócz oczywistych zadrapań tym razem nic nie pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi