kovaldesign Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 ten owad w twojej galerii to nie jest bąk tylko TRZMIEL! Bombus wulgaris:D Cos ty entomologie konczyl? Fajny rower i fajna wyprawa, zazdraszczam Nie rozumiem tylko jednego, po co spuszczasz siodło na zjazdach? Dzieki. Takie wyprawy to nawet dla mnie rarytasy, do prozaicznych nie naleza wiec jest czego zazdroscic, mowiac skromnie A z tym siodlem to zrozumial fkoncoo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plazmatyk Napisano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 A oto mój rowerek HARO EXPERT KUPIONY W NORWEGII ZA 1500 ZŁ tutaj pełna specyfikacja http://www.harobikes.com/mtb/bikes/flightline-29/flightline-expert-29-2013 z góry przepraszam za jakość zdjęć http://i42.tinypic.com/2iuc00o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Tak dla poddierżanija razgawora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 @morfishten Twój Smok, to chyba kolory zmienia - raz czerwony, raz jakiś taki burgundowy (a może taki lakier?, albo mnie się już monitor wypala?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Monitor OK Fota zrobiona komórką w lesie, przed zachodem słońca, podczas testów terenowych z przyczepką. Kolor lakieru się zowie Monterey Red i w słońcu jest taki bardziej bling-bling. Taki zmatowiały chyba bardziej mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41hz Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Wystarczy spojrzeć w profil morfish'a i jest jak byk - kolor: niebiesko-biały Zaczep do extrawheela masz normalny, czy wersja przedłużona dla 29er'ów? Ja swojego Jamisa nie mam czasu dosiąść - sezon rowerowy rozpocznę chyba we wrześniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Ciekawie by ta przyczepka wyglądała jakby też była najnerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martimer Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Unibike Flite 29er na 19" ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Unibike Flite 29er na 19" ramie Ladnie wyeksponowales swojego sprzeta naprawde ladne okolice i rower tez zarabisty Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez ernesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martimer Napisano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ladnie wyeksponowales swojego sprzeta naprawde ladne okolice i rower tez zarabisty Dzięki! Mamy w okolicy trochę fajnych miejscówek żeby pojeździć poza asfaltem. A rower jak na powrót na dwa kółka może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moyzesh Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Cube Attention 29 rama 21" na malej przejazdzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 szkoda, że fota z komórki, od razu rower 2x brzydszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moyzesh Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Nastepna bedzie juz z normalnego aparatu takze looz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio5 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Witam wszystkich, produkuje mój pierwszy post Zarażony przez kolege kolem 29 i bez wiekszej wiedzy, posiadalem coś takiegoi zmienilem na Camber'a, zdjecie po kupnie, teraz juz siodło poszlo o cent do tyłu i mostek na -. Oczywiście zrobiłem porzadek z przewodami. Edytowane 5 Września 2013 przez Pinio5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Zdejmij odblaski z kół i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2013 fajna kolorystykajeżeli to na ramie to orange to albo będziesz miał zniżki na telefon albo KTM Cię pogoni Dobrej Jazdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 jaki to rozmiar? gdzie na nim jeździsz w okolicach Katowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio5 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Rozmiar L a jezdze wszedzie, trenuje technike i kondycje, tak ze lubie sie szybko przemieszac Na next sezon SPD, Kask i jakies wyscigi na Śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioromario Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Zdejmij odblaski z kół i będzie git Nie zdejmuj Same odpadają na zjazdach w Beskidach jak go pogonisz w dół, moje nawet nie wiem kiedy odpadły Robi się Camber'owo w okolicy, robimy zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio5 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Własnie Treka goniłem z Baraniej Gory i nie odpadły, a w niczym te odblaski nie przeszkadzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 a w niczym te odblaski nie przeszkadzaja dodatkowa waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Nie zdejmuj Same odpadają na zjazdach w Beskidach jak go pogonisz w dół, moje nawet nie wiem kiedy odpadły .. zrzucając je w las zaśmiecacie go! o Wy niemądrzy!... Edytowane 5 Września 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Dokładnie jak mówi kolega anarchy. Lepiej zdjąć, dać dzieciom, będą miały radochę. Będzie lżej i ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 ehhhhh full 29 mój cel next year Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janooch Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Uginacz jeszcze w tym roku zamienię na amortyzator Edytowane 5 Września 2013 przez Janooch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi