WojtsX Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 To i ja przedstawie mój nowy rowerek Trek REMEDY 8 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Ładny rowerek ale 15k pln za osprzęt SLX i ramę alu to chyba trochę przegięcie... O ile cena, którą podałeś się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Hmmm... Nieco siermiężnie wyglada... Szczególnie z tym siodłem popchniętym do przodu i walącą w kosmos kierą... Perspektywa zdjęć nie polepsza sytuacji ani tyćkę... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario3m Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Ładny rowerek ale 15k pln za osprzęt SLX i ramę alu to chyba trochę przegięcie... O ile cena, którą podałeś się zgadza Trek ma teraz grube przeceny, widziałem np. Superfly spadł z 11099 na 7499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 To ja może jeszcze raz wrzucę swojego 29'era. Dodałem nowe zdjęcia, obróciłem mostek i zdjąłem odblaski http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/3897-scott-aspect-29-tour/?tab=main Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Hiszpańska Księżniczka z wizytą u Ordynata Zamoyskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grego Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Dzisiejszy debiut.:-) Po przesiadce z 26 czuje się na JABIE jak pilot bombowca, ale zwrotnego i czułego bombowca. :-) Zaskoczył mnie zrywnością, dobrze branymi zakrętami i pewnością jazdy. Do zmiany z pewnością pedała na spd, chociaż te śmiesznie wyglądające fabryczne z noskami stabilizują stopę i na rekrację w sam raz. Amortyzator kowadełko, i tak zaskoczył mnie na plus w terenie, ale będę chciał z czasem wymienić na powietrzny, przyzwyczaiłem się do działania Reby w 26`. Dołożę jeszcze rogi i jakiś lepsiejszy koszyk na bidon, bo ten nijak mi do tej ramy nie pasuje. I śmigać. :-) Dziękuję wszystkim za porady przy wyborze.:-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Mój Lapierre po małej modyfikacji. Francja elegancja na WCS-ach i lateksie - nareszcie poniżej 10 kg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) No wiec krotki opis. Braklo przelozen na prostej....podjazd pod przelecz przegibek poszla jak zloto ze srednia w okolicach 20kmh. Niestety odwkekanie wizyty u lekarza doprowadzilo do tego, ze sezon juz skonczylem. Nie zmienia to jednak faktu, ze nie zaluje zakupu. Oponki w sam raz na takie wypady do atakowania kilku przeleczy. Nie lubie jezdzic po asfaltach ale raz na miesiac mozna i asfaltem pojezdzic. Nabial Zakrety mozna brac z niezlym przechylem, mialem wieksze obawy o to ale niepotrzebnie. http://www.bikemap.net/pl/route/2288842-beskidy-trip/ Trasa bez zaznaczonego bladzenia i jazdy po wisle. Wyszlo 245km i 3200m w pionie pykniete z moto defy Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez demek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 mój revel er 0 prawie seryjny ale to dlatego że używam go do jazdy a nie podziwiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Puryści terenowi są proszeni o zamknięcie oczu, bo materiał z rodzaju "Trekking z elementami frirajdu", czyli 29er dorobił się garba. Kiedyś ktoś wspominał, że Author ma geometrię trekkinga - może tak, ale projektanci nie popisali się umiejscowieniem otworów do przykręcenia bagażnika. Są tak blisko zacisku koła, że trzeba było szlifować bagażnik (na szczęście było z czego). Bagażnik to Topeak Explorer 29er. Z minusów to słaby lakier, który obtarł się już po kilkunastu km przez las. Górne mocowanie mogłoby mieć szerszy rozstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Puryści terenowi są proszeni o zamknięcie oczu, bo materiał z rodzaju "Trekking z elementami frirajdu", czyli 29er dorobił się garba. Kiedyś ktoś wspominał, że Author ma geometrię trekkinga - może tak, ale projektanci nie popisali się umiejscowieniem otworów do przykręcenia bagażnika. Są tak blisko zacisku koła, że trzeba było szlifować bagażnik (na szczęście było z czego). Bagażnik to Topeak Explorer 29er. Z minusów to słaby lakier, który obtarł się już po kilkunastu km przez las. Górne mocowanie mogłoby mieć szerszy rozstaw. Bardzo fajnie wyglada twoj pojazd z bagaznikiem podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Przeca to teraz czyste 28 Taki niby fitness bike, ale nie do końca z tą kierą, średnio fajnie się takim czymś przepycha powietrze na szosie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Czy ja wiem? Mostek w dol, rogi i jest ok. Bynajmniej 60km ze srednia pod 30 na kompletnym lajcie peklo pykniete z moto defy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) W gruncie rzeczy 60 km dla szosy to jest pryszcz ...więc odczucia raczej mało miarodajne. No ale nie o tym powinniśmy dyskutować Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Czy ja wiem? Mostek w dol, rogi i jest ok. Bynajmniej 60km ze srednia pod 30 na kompletnym lajcie peklo pykniete z moto defy chyba przynajmniej a nie bynajmniej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Puryści terenowi są proszeni o zamknięcie oczu, bo materiał z rodzaju "Trekking z elementami frirajdu", czyli 29er dorobił się garba. Olej ich ciepłym mocze... isostarem Ja właśnie wróciłem z prawie 600 km wyprawy po województwie Świętokrzyskim. Jak sobie pomyślę że miałbym cały szpej wieźć w plecaku, to wolałbym spędzić urlop w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Olej ich ciepłym mocze... isostarem Ja właśnie wróciłem z prawie 600 km wyprawy po województwie Świętokrzyskim. Jak sobie pomyślę że miałbym cały szpej wieźć w plecaku, to wolałbym spędzić urlop w domu. No i prawidłowo!! Sakwa to podstawa i super wygląda! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Olej ich ciepłym mocze... isostarem Ja właśnie wróciłem z prawie 600 km wyprawy po województwie Świętokrzyskim. Jak sobie pomyślę że miałbym cały szpej wieźć w plecaku, to wolałbym spędzić urlop w domu. Super wyglad naprawde i jaka wygoda . Wozenie gratow w plecaku to zadna frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Witam. W Beskidach sie bylo i troche pojezdzilo Kiera w Ragley Big Wig docieta na 750mm. Z przodu, do pary z tylem, Hans Dampf, tyle ze na miekkiej Trail Star - trakcja bardzo dobra. Opony na niskim cisnieniu dodatkowo swietnie wytlumiaja. Musze jednak przyznac, ze w glebszym blocie nie radza sobie dobrze - zapychaja sie szybko i kolekcjonuja kilogramy. Wiecej fotosow (4 dni jazdy, w tym bike park Palenica) dla zainteresowanych tutaj. Pozdrawiam milosnikow wielkiego kola. kvl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paznok Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Zazdroszczę, wyprawy i gustownego 29era;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 tenowad w twojej galerii to nie jest bąk tylko TRZMIEL! Bombus wulgaris:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Fajny rower i fajna wyprawa, zazdraszczam Nie rozumiem tylko jednego, po co spuszczasz siodło na zjazdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Również spuszczam siodło na zjazdach w górach, znacznie lepie możnaj balansować ciałem, kiedy nie ma możliwości zahaczenia o siodełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Beskidy mają swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi