morfish Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 To jest pomost na jez. Dołgie Małe na terenie SPN, popularne miejsce sesji foto Cokolwiek dziwne ustawienie siodła na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blesh77 Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Miejscówę dobrze odgadliście - Dołgie Małe (SPN). Co do siodła to ciągle lekko kombinuję stąd nieco dziwne ustawienie. Wczoraj stuknął mi pierwszy tysiąc km na Specu. Tak naprawdę ten rower to powrót do MTB po kilkunastu latach, miał być Cannondale SL1, Canyon Al 7.9 w końcu wybrałem Speca - zdecydowała wierność marce, mój poprzedni rower to był Rockhopper `93 , jeśli sporo będę jeździł to pewnie prędzej czy później pomyśli się o upgradzie - na razie mi styka. Wymienione zostały tylko pedały. To jest pomost na jez. Dołgie Małe na terenie SPN, popularne miejsce sesji foto Cokolwiek dziwne ustawienie siodła na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Fajny czerwonawy spec . W środku sierpnia jak już będe miał wszystkie szpeje i poskładam do kupy to pokaże swojego 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Miałem atak GAS, a to ciężki syndrom, jedyny sposób to ulec. W związku z czym sprzęt zyskał nowe buty. Sry za brak meblościanki, następnym razem będzie. W zamian jest wykładzina. Ile ważą te kółka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Katalogowo 1630g. Można zamówić wersję 24 szprychową, która waży niewiele ponad 1500g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zed Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 To i ja dorzucę mojego Radona. Od maja przejechane około 1500km i dużo radości. Mniej więcej dwadzieścia minut później byłem na drewnianym pomoście, na któym blesh77 robił zdjęcia swojego fajnego specialized'a :-) Bardzo fajne okolice do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ..to na sztycy to łańcuch??..do roweru czy dziecka z tyłu co by nie wyskoczyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 31 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Uchwyt na patyk pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zed Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ..to na sztycy to łańcuch?? ..do roweru czy dziecka z tyłu co by nie wyskoczyło? Syn umie się wypinać z pasów, więc używam łańcucha A na poważnie to łańcuch do przypinania, gdy rower mam na widoku, normalnie używam u-locka Abusa ale na plażę nie chciało mi się go taszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrodyzjusz Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Zed, jak syn jeździ w foteliku i buja się na wybojach to fotelik nie dobija do opony?? Ja tak mam w author instinct 29, fotelik hamax. Sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekm Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Zed, jak syn jeździ w foteliku i buja się na wybojach to fotelik nie dobija do opony?? Ja tak mam w author instinct 29, fotelik hamax. Sorry za OT U mnie dobija (niestety), a tu bardziej pasujący wątek - http://www.forumrowerowe.org/topic/141221-fotelik-dzieciecy-problem-z-mocowaniem-hamax/ Niestety nie wiem czy są przypadki, że nie dobija :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zed Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Zed, jak syn jeździ w foteliku i buja się na wybojach to fotelik nie dobija do opony?? Ja tak mam w author instinct 29, fotelik hamax. Sorry za OT Owszem, na wybojach dobija (Hamax). Nauczyłem się jeździć delikatniej i ograniczyłem kontakt z oponą ale mimo wszystko co jakiś czas zahaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Miałem atak GAS, a to ciężki syndrom, jedyny sposób to ulec. W związku z czym sprzęt zyskał nowe buty. Sry za brak meblościanki, następnym razem będzie. W zamian jest wykładzina. Godne buty. Jakby kto chciał je założyć, to w PL stoją 4000z + 100z za kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Fajny carve wyżej - gdzie można zobaczyć specyfikacje ? Kółka powyższe też fajne już wyobrażam je sobie jak się kulają Edit: W sumie też się pochwale nowymi kółkami Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez lago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 niedługo zmiana kół jeszcze i będę może zadowolony z wagi ;p bo jeszcze 10xxx ale myślę że już nie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 oj Tomek Tomek, wywolujesz u mnie poczucie zazdrosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 niedługo zmiana kół jeszcze i będę może zadowolony z wagi ;p bo jeszcze 10xxx ale myślę że już nie długo A co ta kółka ?? wiesz ile ważą? co z nimi zrobisz po wymianie? jakby co to jestem potencjalnym kupcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bipr Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) też jestem ciekaw co lżejszego i równie mocnego kolega założy ? a i o kupnie bym pomyślał jak w dobrym stanie i z niewielkim przebiegiem ;-))) Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez bipr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 koła te co są to slr 2013 będą składane na piastach jednych z: tune King + Kong ACROS .54 dt 240s Carbon Ti X-Hub MTB SL American Classic 130/225 decyzja jeszcze nie zapadła ale chyba nie muszę pisać że ciężko wybrać faworyta z tych piast Jarku nie martw się bo w tym sezonie noga mi jeszcze nie poda tak by cię dogonić na niektórych maratonach tak naprawdę są 2-3 takie gdzie mam szanse mimo lekkiego czołgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 wg mnie wybor jest banalny, kwestia priorytetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 dt - dosc tanio, optymalna relacja uszczelnienia do oporow toczenia i dobry mechanizm zapadkowy o duzej powierzchni kontaktowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 tyle że ja mogę mieć każdą w zbliżonej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 dt - dosc tanio A wlasnie tak ostatnio zastanawialem sie co skrot "dt" znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 ..z tych które wskazałeś też brałbym dt (chocby ze względu na wszystkie podzespoły do dostania), sam mam 240 i klnę na nie no ale stare dobre 960 z shimano już ciężko dziś dostac.(ja bym do listy dopisał jeszcze HOPE) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi