morfish Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Chciałem wyrazić podziw i niedowierzanie. Wystarczy, że zapomnę włożyć okulary przy dowolnym wyjeździe i po góra 200 metrach mam owada w oku. A tu nielichy zjazd po błotku i nic! Chyba, że zgubiłeś?- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 nie bylo sensu miec na nosie, bardziej przeszkadzaly niz pomagaly, bylo na gorze 7-8 stopni, duzo we mgle, ciagly opad i ciagle bloto (na zdjeciu jest malo bo akurat kamieni wiecej) - tak wiec nie bylo mozliwosci zeby byly niezaparowane i niedochlapane blotem. a w oczach i tak mialem duzo, no ale tego sie chyba nie da uniknac ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 ciekawe czy do slr moich da się dać odblaski ;0 przy najbliższej okazji pochwalę się swoim w wersji 1.3:) schudł o ponad 700g a będzie jeszcze mniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anusiak1 Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 a w oczach i tak mialem duzo, no ale tego sie chyba nie da uniknac ;( wydaje mi się że wystarczy założyć dobre okulary rowerowe i problemu się pozbędziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 wydaje mi się że wystarczy założyć dobre okulary rowerowe i problemu się pozbędziesz patrz wyzej co pisalem zreszta ogladalem inne zdjecia z tego miejsca i znakomita wiekszosc ludzi byla bez okularow, no po prostu w tych warunkach nic nie daje rady i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Takie tam, z bunkrów Z nową-starą kierownicą i mostkiem, na firmowych czułem się jakbym autobus prowadził. Błotnik kupiłeś, czy sam robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anusiak1 Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 patrz wyzej co pisalem wiem co pisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekJuve Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) Kross level B6, jeszcze nie z pedałami SPD i koszykami od Gianta które dostałem za free, już mam koszyczki od Krossa, na razie zrobiłem nim 50km a później skręciłem kostkę :/. Odblaski na koła zostały zdemontowane Edytowane 19 Lipca 2013 przez BartekJuve Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 przygladnij sie kierownicy, porownaj z innymi rowerami i popraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekJuve Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) Domyślam się że chodzi o krótszy mostek, może jakaś podpowiedź co do tego :-) Edytowane 19 Lipca 2013 przez BartekJuve Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Mostek na - raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Właśnie... Widziałeś kogoś kto wygrywa maratony z mostkiem na plus? Klamki hamulcowe masz zbyt poziomo... a i jeszcze dzwonek zdejmij a zamiast tego kup kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekJuve Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Jak się wykuruje to wprowadze zmiany, na maratony na razie nie jeżdżę a drugi kask mi nie potrzebny :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 No i odblaski z kół zdejmij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 chyba chodzi też o ustawienie gięcia w dobrą stronę a nie jakoś dziwnie może to zdjęcie takie śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Gięcie jest ok,spójrz na drugi koniec kierownicy co sie opiera o sztachetki. Chodzi o to żeby zdjął odblaski,dzwonek,odwrócił mostek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekJuve Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Zapytam się jeszcze o to odwrócenie mostku, chodzi o to żeby go opuścić czy coś innego i co mi da jak założę krótszy mostek. Proszę o wyrozumiałość dla rowerzysty amatora:-) pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Jak to co... +10 do lansu na forum Do tego pozycja na rowerze będzie bardziej pochylona więc opór powietrza zniknie prawie do zera a koło przednie tak się przyklei do ziemi, że podjedziesz każdą ściankę. Na zjazdach za to będziesz się mógł łatwiej katapultować z roweru w przypadku lotu przez kierownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekJuve Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Współczuję ci jak masz tak ustawiony swój rower, lepiej żeby nikogo nie było obok jak twoja katapulta zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JasiekKaczyski Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Błotnik kupiłeś, czy sam robiłeś? Kupiłem jeszcze na 26" Wysyłane z mojego Xperia Live with Walkman za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbartekK Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 To ja się pochwalę swoimi zmianami, przede wszystkim zmienionymi naklejkami na obręczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Daj czarną sztycę albo białą. Srebrna nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbartekK Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 wiem o tym, ale chciałem trochę wagi zbić, myślałem, że lepiej będzie się komponować, choćby z korbą. W najbliższym czasie pewnie wróci czerń w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 (edytowane) przede wszystkim zmienionymi naklejkami na obręczach I słynna rzeszowska Wielka C**a w tle. Czyli jednak zostaje? Prawda to? Słyszałem jakieś głosy pełne nienawiści, żeby ją zburzyć. Rower miło skomponowany, +1 Edytowane 20 Lipca 2013 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 (edytowane) mam nadzieję, że pipuni nikt nie ruszy, toć to symbol rzeszówka! teściowa mieszka na Jałowego więc ilekroć tam jestem mam ją na wyciągnięcie ręki a sztyca białą chyba lepiej by się prezentowała niż czarna a rowerek bomba tak czy siak, jeden z ładniejszych jakie tutaj widziałem, lubię taki minimalizm i do pełni szczęścia brakuje mi tylko beznaklejkowych obręczy Edytowane 20 Lipca 2013 przez Piehursson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi