erzurum Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Fakt, że nie wygląda tak imponująco jak większość pokazywanych tu sprzętów, ale też kosztuje połowę, albo i mniej. I specjalnie foto bezpośrednio po trasie, przed umyciem - bo rower służy nie tylko do wyglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Wywal błotniki , rogi , mostek daj na minus i już bedzie wygladał 70% lepiej. Jak dla mnie , teraz przypomina Trekkinga brakuje mu tylko koszyka ze zdjecia, który IvaN wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 nie chodzi o wartość, tylko tak bywa, że te wszystkie użyteczne szpeje psują wygląd, coś za coś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 No właśnie - użyteczne. Pompka od dwóch kilkunastokilometrowych spacerów mnie już uratowało, błoto wolę zbierać na błotnikach niż na sobie. A mostek akurat jest w planach, jak kilka innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 No ale jak to tak? na rower i się nie ubrudzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JustMe Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Nie słuchaj ich. Bez jaj ludzie. Coś wam się w głowach poprzestawiało. Jeśli te akcesoria Ci służą i nie przeszkadzają w jeździe. Czym tu się przejmować ? Przecież nie wyglądem ... Tacy ludzie rzadko są pasjonatami rowerów, a raczej gadżeciarzami dla których rower to kolejna zabawka. Oczywiście nie mówię o wszystkich i do nikogo bezpośrednio nie kieruje tych słów. To takie moje ostatnie spostrzeżenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 (edytowane) Czym tu się przejmować ? Przecież nie wyglądem . Właśnie wywaliłem błotniki z kommuterka który ostatnio nabyłem -po deszczu wiaderko, gąbeczka, szmatka, a ciuchy do pralki. Pompkę, dętkę pelerynę itd można włożyć do plecaka. Rower to nie choinka. Edytowane 13 Lipca 2013 przez Teodoryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Jak tym kommuterkiem jedziesz na zakupy to przed sklepem się przebierasz i a brudne ciuchy do prania? Czy wchodzisz ociekający wodą i z błotnym pasem na dupie?Rower to nie choinka ale człowiek to nie wielbłąd żeby z dodatkowym garbem na plecach musiał jeździć tylko po to żeby rower był non stop gotowy do sesji foto magazynu FR.ORG Koniec OT z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 13 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 (edytowane) seb2k6 - jes jes jes!ps: Teoderyk - pojeździj do pracy/na zakupy/do knajpy w listopadzie na tym swoim piknym kommuterku po przyjeździe do pracy zamiast kawki .. wiadereczko, gąbeczka, szmatka, na korytarzy zmaz błotny po całej długości jak za ślimakiem, a na fotelu i pod biurkiem czarna folia chyba .... bezsens totalny (no ale chyba o lans tu chodzi czy coś tam) Edytowane 13 Lipca 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JasiekKaczyski Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Takie tam, z bunkrów Z nową-starą kierownicą i mostkiem, na firmowych czułem się jakbym autobus prowadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczy32 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 @seb2k6+1 za smakowitą fotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Jak tym kommuterkiem jedziesz na zakupy to przed sklepem się przebierasz i a brudne ciuchy do prania? Teoderyk - pojeździj do pracy/na zakupy/do knajpy w listopadzie na tym swoim piknym kommuterku Do sklepu 100 razy wchodziłem mokry jak leje i nikt jakoś nie robił z tego powodu problemów.. Z cukru jestescie? Zresztą czy masz błotniki czy nie na deszczu jesteś mokry od stóp do głów. w Londynie jeżdzi miliony rowerów, sporo w nich po deszczu i całkiem spora ich liczba NIE ma błotników. Z tym się naprawdę da żyć Jak już naprawdę nie chcecie zmoknąć to prosta opcja- pelerynka za pare zł dostępna w każdym kiosku. Po złożeniu mieści się w kieszeni. I naprawde lepiej ochroni przed deszczem niż błotnik. EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ps: Teoderyk - po przyjeździe do pracy zamiast kawki .. wiadereczko, gąbeczka, szmatka, na korytarzy zmaz błotny po całej długości jak za ślimakiem, a na fotelu i pod biurkiem czarna folia chyba .... bezsens totalny (no ale chyba o lans tu chodzi czy coś tam) Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Drobne zmiany wizualne Mi się zdaje, ale jak stoję w korku na Opolskiej, w biało niebieskim dźwigu ;-), to widuje jak śmigasz po Opolskiej z roboty i do roboty ? NA żywo nie jest tak jaskrawo i wygląda całkiem sympatycznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) Niech tam sobie każdy ubiera rower jak chce, ale ta galeria eksponuje przede wszystkim "to, co widać". A wielkie błotniki, długie rogi, przymocowane na stałe pompki, duże torby, gryzące się kolory itp. wyglądu za ... nie poprawiają. Stąd krytyka, która przecież niczego nie wymusza. Nie ma jednej drogi do rowerowego raju. Dostanie się do niego i esteta, i utylitarysta, i wszyscy pomiędzy. Edytowane 15 Lipca 2013 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Opolską nie jezdze , wiec to nie ja:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Przedstawiam Wam mojego Scotta, model z 2012, jeżdżę od kwietnia '13 - zrobione prawie 1500 km głównie po mieście, ale w terenie i wielkim piachu jeździ suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Zdejmij odblaski - kup lampki led za 5 zł z allegro. Lepiej się sprawdzą i nie będzie krytyki w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 No tak, bo to taki obciach jeździć z odblaskami... Nigdy nie zrozumiem takiego toku myślenia. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) Zdejmij odblaski - kup lampki led za 5 zł z allegro. Lepiej się sprawdzą i nie będzie krytyki w galerii A mnie się wydaję, że te odblaski nie szpecą roweru, a w dodatku przy wieczornej przejażdżce jestem lepiej widoczny A lampki mam na przod i tyl, zakładam tylko gdy wiem, że będę wracał w ciemności Edytowane 18 Lipca 2013 przez DamianPGN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 A mnie się wydaję, że te odblaski nie szpecą roweru, a w dodatku przy wieczornej przejażdżce jestem lepiej widoczny Skoro Ci się tak wydaje, bo u mnie przy wykorzystaniu roweru zgodnie z przeznaczeniem zwyczajnie by odpadły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Skoro Ci się tak wydaje, bo u mnie przy wykorzystaniu roweru zgodnie z przeznaczeniem zwyczajnie by odpadły ... Ja jeżdżę dość ostro i się trzymają, wystarczy dobrze dokręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Tyle zachwytów, a po złośliwości dodam, że błoto na Twym szacownym wizerunku waży więcej niżby ważyły obciachowe błotniki. z dedykacja dla kolegi, mniej blota*, wiecej o 1 blotnik * to nie zart, mimo ze nalapalem w oczy mnostwo syfu, to sama twarz wyglada - jak widac - na calkiem czysta, a ludzie tutaj bez blotnikow wygladali jak gornicy po 2 zmianach na przodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi