nabial Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 wystarczy, czas przeplesc ten offtop kolejna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 jutro mój anthem w prawie ostatecznej wersji bo do zmiany zostanie sztyca siodełko na inne (napęd w trakcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheQ Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 wystarczy, czas przeplesc ten offtop kolejna fotka No to wpasuje sie w te sugestie Jako ze to moj pierwszy post, to witam wszystkich! Po kilkunastu latach przerwy wrocilem do roweru. Z racji rozmiarow padlo na 29er'a - rama 20,5 cala. Sporo szukalem i analizowalem - zalezalo mi na dobrej relacji cena/jakosc - i zdecydowalem sie na nieznana marke w tematach rowerowych - head. Kilkukrotnie pojawial sie ten rower w rozwazaniach na tym forum - wydaje mi sie, ze za te kase to niezly wybor. Wprawdzie troche juz go doinwestowalem - drugiego czy trzeciego dnia, po ostrym wcisnieciu przedniego hamulca, co niemal skonczylo sie wylotem przez kierownice, calym ciezarem opadlem na siodelko i skrzywilem fabryczna sztyce - kupilem nowa, a to w niedlugim czasie pociagnelo wymiane wszystkich rurek i kilku drobiazgow na jednego producenta. Teraz jeszcze chodzi mi pare rzeczy po glowie, ale na jazde raczej nie narzekam - do lesno/polnych wypraw sie nadaje i spelnia moje oczekiwania. Na razie niecale 800km - przejezdze sezon i sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 dziwnie wygląda tak ustawiony mostek z tyloma podkładkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Jaką wysokość ma główka ramy? Ze zdjęc wygląda że mniej jak 10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheQ Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 dziwnie wygląda tak ustawiony mostek z tyloma podkładkami 15mm. Jaką wysokość ma główka ramy? Ze zdjęc wygląda że mniej jak 10cmRowne 11cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colaborate Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Mały update Unpluggeda. MAVIC + HOPE + GORE + SRAM X0 + KCNC + AVID + MAXXIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 coprawda z riderem, ale jakos tak nie moge sie powstrzymac pozdro dla nabiala bo tak patrze i chyba tez przezyl blotna borute w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) Jak mawiają górale - "Creme de la creme of the xc racing". Tyle zachwytów, a po złośliwości dodam, że błoto na Twym szacownym wizerunku waży więcej niżby ważyły obciachowe błotniki. Edytowane 1 Lipca 2013 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 artoor - błotniki?? Błotniki??? jak jeszcze przedni jestem w stanie sobie wyobrazić to tylnego, pewnego na 1000% w wirze walki za cholerę nie widzę..LoveBeer - napęd widać, kolor koszulki widać, znaczy się błota na trasie nie było a rowerowi w tym kamuflażu zdecydowanie jeszcze ładniej (no i nie widać białej sztycy hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldziu Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 co ci błotniki dają, jeśli z innych kół błoto na twarz leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 co ci błotniki dają, jeśli z innych kół błoto na twarz leci? Trzeba tak jechać, żeby tylko z jednego, własnego koła leciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterro Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Trzeba tak jechać, żeby tylko z jednego, własnego koła leciało Czyli trzeba jechać jako pierwszy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Czyli trzeba jechać jako pierwszy...... BINGO! Koniec oftopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 @@LoveBeer, pozdro w 2. strone, przyznam, ze lepiej od ciebie nie wygladalem widzialem cie nawet przed startem z latorosla co ciekawe, rower zupelnie bez szwanku, w zasadzie tylko smarowanie lancucha + woda i dziala jak nowka, szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Mój nowy nabytek CANYON NERVE 7.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Ooooo! Rower A nie jakieś krosiarskie pizdryki Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw66 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) Miałeś na myśli crosiarskie. Bo krosiarskie to tylko firmy Kross Edytowane 2 Lipca 2013 przez fw66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Każdy jeździ na tym, na co go stać A rowerek, marzenie <3 Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIkelo303 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Witam! Nowy jestem. Postanowilem doac swoja dziewczyne Jeszcze pracuje nad dodatkami jak nowe kola (no ale to najwiekszy wydatek wiec troszke mi to zajmie), Dropper post, no i karbonowa kierownica ale to jeszcze z rok. Potem pewnie go sprzedam bo szykuje sie na 650B 29er jak juz to tylko hard tail. long travel suss tylko mniejsze kola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mfm Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam, No to dołączyłem do zacnego grona 29erów. Mój nowy nabytek poniżej. Czule składany kilka mc-y. Podstawa to Aceent Peak29 2013 w rozm M. Amor - RS Reba Napęd - X0 - 2x10 Koła ciężkie ale dają rade - MT 55 Oponki Race King Jak będzie kasa to będzie upgrade. Jest solidna podstawa. [/url]">http://photo.bikestats.eu/zdjecie,399378,accent-peak-29.html][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) Ciężki 13,2 kg , 29er na bazie giant revel1. Zakupiony zeszłej jesieni jako treningówka na jesienną słote oraz zimowe śniegi i błotoZ oryginału została rama , stery , koła i zacisk sztycy.Amortyzator : RST firstair , kiera 640mm FSA k-force , mostek 100mm FSA k-forcesztyca Thomson elite , siodło Selle Italia Flite , napęd SLX z manetkami Deore , heble hydrauliczne Shimano M525 pedały jakieś shimanowskie zatrzaskiDo wymiany pedały i koła z oponami na lżejsze i manetki przerzutek na SLX Nadal jest to treningówka i "buła" Normalnie jeżdżę 26tka bo twierdzę że 29ery są dla wysokich Edytowane 5 Lipca 2013 przez zgucior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Drobne zmiany wizualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Jaki skok amortyzatora i co to za gripy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Reba 2013 100 mm skoku , gripy Evo.( Raczki) manetki grip Sram x0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi