kazafaza Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Jesli nie napisali do kiedy to zapewne do...wtedy A na powaznie zwykle miewaja oni promocje "do wyczerpania zapasow". POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Do kiedy taka promocja? "trictly limited edition of just one hundred." Tylko 100 sztuk aż sam się zastanawiam :-) Myślałem o budowaniu zimówki a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 ten tego...[galeria]... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bedsidelamp Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 A oto i mój składany CUBE LTD 29er (21") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Uadny. Aha, znam przynajmniej jednego pana, który pochwali zdjęcie 180 mm z tyłu potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bedsidelamp Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Dzięki Jakie 180mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Ja pochwalę zdjęcie - bo stokrotka na zielonej trawce wysypała się rozłożyście, świerk w tle mieni się na srebrzysto i cudnie słonko się przez to wszystko przebija. Piękne. Co do samej Kostki, to jakiś tam sentyment mam, więc napiszę, że jest OK. Jakie 180mm ? O tarczę hamulcową chodzi... Edytowane 8 Czerwca 2013 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bedsidelamp Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 przymierzam się do kupna tarcz SHIAMNO XT 160mm ale na razie kasy brak to jeżdzę na tarczach Avida ze starego CUBE-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Ten CUBE wyszedł świetnie. Jakby był jeszcze czarny wideł dołączyłbyś do klubu "Mrocznych jeźdźcców Cuba". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioromario Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 A oto i mój składany CUBE LTD 29er (21") Fura fajna A fota to max słit focia normalnie, aż rower przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bedsidelamp Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 focia robiona na podwórku bo niechce mi się z aparatem i obiektywami śmigać gdzieś w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 A oto i mój składany CUBE LTD 29er (21") Fajny Cube-k. Przy tak duzej ramie, mocno wysunietej sztycy i dloogim mostku, wielkosc kola zostala calkowicie zamaskowana (czyt.: wyglada jak 26" ) Ladna sceneria, calkiem mile foto i pokazna flara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 8 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 ..a przy tym ani jedna podkładka nie wystaje nad mostek!Ot taki detal sprawiający mi radośc O zdjęciu już wszyscy powiedzieli tyle dobrego, że wystarczy podpisac się pod powyższymi.Pogratulował.ps: i oby więcej takich w "galerii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Tak na sobotni wieczor, przy szklance z single malt , wygrzebane z wiosny 2013 - Salsa El Mariachi w ostatniej odslonie ze sztywnym widlem. Po ciezkim wyscigu (korzenie daly w doope...a raczej w ramiona) i kiepskim rezultacie, przeszedlem na stale do amore. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez kovaldesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 8 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Stalowy Wieczór Wspomnień ? ..to i ja w takim razie -sącząc chłodną sangrię - z ciągle nie dokończonym projektem (sztyca, klatka i siodełko nie naprawione) ale od dłuższego czasu jeżdżonym.W dodatku tylko w 50% prawomocnym by tu byc pokazanym, ale taki typ.Mam nadzieję, że wybaczycie. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Tak na sobotni wieczor, przy szklance z single malt Za takie posty powinni banować! Takiegoś mi smaka narobił, że muszę się teraz udać do barku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Stalowy Wieczór Wspomnień ? ..to i ja w takim razie -sącząc chłodną sangrię - z ciągle nie dokończonym projektem (sztyca, klatka i siodełko nie naprawione) ale od dłuższego czasu jeżdżonym. W dodatku tylko w 50% prawomocnym by tu byc pokazanym, ale taki typ. Mam nadzieję, że wybaczycie. Cud, miod , malina custom. Wiem ile kolega anarchy siedzial przy polerce, wiec nieuchronnie, czapki z glow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 8 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Koval, Twoje zdrowie Bracie!I wszystkich Sals na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Salsę bym chętnie organoleptycznie zapoznał, a o Rychtarze tylko tyle, że na żywo wygląda jeszcze jakieś 300% lepiej niż na bricks&ivy foci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 9 w srodowisku miejskim, foto po apdejcie napedu, rychlo w czas x10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 i jak LoveBeer? zadowolony? (bo to najważniejsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychooo Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Mam pytanie do kolegi LoveBeer. Jakie zębatki Szanowny Pan masz na korbie? I jak na tym się jeździ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) jestem zadowolony, jakzeby inaczej teraz mam 26/38, zas tylu 34 - jak sie jezdzi ? no chyba normalnie*, w sumie juz 2gi sezon tak pomykam (choc mialem tez juz 24/38 oraz kombinacje z 32 z tylu) *normalnie w sensie startow, na poziomie golony. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez LoveBeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 9 w srodowisku miejskim, foto po apdejcie napedu, rychlo w czas x10 Wybitnie sie wybija na tle szaraj rzeczywistosci Udane foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldziu Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Peak 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi