kazafaza Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Jesli nie napisali do kiedy to zapewne do...wtedy A na powaznie zwykle miewaja oni promocje "do wyczerpania zapasow". POZDRo-:ver Cytuj
Greg00 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Do kiedy taka promocja? "trictly limited edition of just one hundred." Tylko 100 sztuk aż sam się zastanawiam :-) Myślałem o budowaniu zimówki a tu proszę Cytuj
bedsidelamp Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 A oto i mój składany CUBE LTD 29er (21") Cytuj
Sol Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Uadny. Aha, znam przynajmniej jednego pana, który pochwali zdjęcie 180 mm z tyłu potrzebne? Cytuj
Mod Team adamos Napisano 8 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Ja pochwalę zdjęcie - bo stokrotka na zielonej trawce wysypała się rozłożyście, świerk w tle mieni się na srebrzysto i cudnie słonko się przez to wszystko przebija. Piękne. Co do samej Kostki, to jakiś tam sentyment mam, więc napiszę, że jest OK. Jakie 180mm ? O tarczę hamulcową chodzi... Edytowane 8 Czerwca 2013 przez adamos Cytuj
bedsidelamp Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 przymierzam się do kupna tarcz SHIAMNO XT 160mm ale na razie kasy brak to jeżdzę na tarczach Avida ze starego CUBE-a Cytuj
MokryxD Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Ten CUBE wyszedł świetnie. Jakby był jeszcze czarny wideł dołączyłbyś do klubu "Mrocznych jeźdźcców Cuba". Cytuj
marioromario Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 A oto i mój składany CUBE LTD 29er (21") Fura fajna A fota to max słit focia normalnie, aż rower przeszkadza Cytuj
bedsidelamp Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 focia robiona na podwórku bo niechce mi się z aparatem i obiektywami śmigać gdzieś w teren Cytuj
kovaldesign Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 A oto i mój składany CUBE LTD 29er (21") Fajny Cube-k. Przy tak duzej ramie, mocno wysunietej sztycy i dloogim mostku, wielkosc kola zostala calkowicie zamaskowana (czyt.: wyglada jak 26" ) Ladna sceneria, calkiem mile foto i pokazna flara Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 8 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2013 ..a przy tym ani jedna podkładka nie wystaje nad mostek!Ot taki detal sprawiający mi radośc O zdjęciu już wszyscy powiedzieli tyle dobrego, że wystarczy podpisac się pod powyższymi.Pogratulował.ps: i oby więcej takich w "galerii" Cytuj
kovaldesign Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Tak na sobotni wieczor, przy szklance z single malt , wygrzebane z wiosny 2013 - Salsa El Mariachi w ostatniej odslonie ze sztywnym widlem. Po ciezkim wyscigu (korzenie daly w doope...a raczej w ramiona) i kiepskim rezultacie, przeszedlem na stale do amore. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez kovaldesign Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 8 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Stalowy Wieczór Wspomnień ? ..to i ja w takim razie -sącząc chłodną sangrię - z ciągle nie dokończonym projektem (sztyca, klatka i siodełko nie naprawione) ale od dłuższego czasu jeżdżonym.W dodatku tylko w 50% prawomocnym by tu byc pokazanym, ale taki typ.Mam nadzieję, że wybaczycie. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez anarchy Cytuj
Mod Team adamos Napisano 8 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2013 Tak na sobotni wieczor, przy szklance z single malt Za takie posty powinni banować! Takiegoś mi smaka narobił, że muszę się teraz udać do barku! Cytuj
kovaldesign Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Stalowy Wieczór Wspomnień ? ..to i ja w takim razie -sącząc chłodną sangrię - z ciągle nie dokończonym projektem (sztyca, klatka i siodełko nie naprawione) ale od dłuższego czasu jeżdżonym. W dodatku tylko w 50% prawomocnym by tu byc pokazanym, ale taki typ. Mam nadzieję, że wybaczycie. Cud, miod , malina custom. Wiem ile kolega anarchy siedzial przy polerce, wiec nieuchronnie, czapki z glow Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 8 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2013 Koval, Twoje zdrowie Bracie!I wszystkich Sals na świecie Cytuj
morfish Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Salsę bym chętnie organoleptycznie zapoznał, a o Rychtarze tylko tyle, że na żywo wygląda jeszcze jakieś 300% lepiej niż na bricks&ivy foci Cytuj
LoveBeer Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 9 w srodowisku miejskim, foto po apdejcie napedu, rychlo w czas x10 Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 9 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 9 Czerwca 2013 i jak LoveBeer? zadowolony? (bo to najważniejsze) Cytuj
Krzychooo Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Mam pytanie do kolegi LoveBeer. Jakie zębatki Szanowny Pan masz na korbie? I jak na tym się jeździ? Pozdrawiam. Cytuj
LoveBeer Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) jestem zadowolony, jakzeby inaczej teraz mam 26/38, zas tylu 34 - jak sie jezdzi ? no chyba normalnie*, w sumie juz 2gi sezon tak pomykam (choc mialem tez juz 24/38 oraz kombinacje z 32 z tylu) *normalnie w sensie startow, na poziomie golony. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez LoveBeer Cytuj
kovaldesign Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 9 w srodowisku miejskim, foto po apdejcie napedu, rychlo w czas x10 Wybitnie sie wybija na tle szaraj rzeczywistosci Udane foto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi