nabial Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 chcialem wage pokazac, bo przynajmniej mnie zaskoczyla....poza tym Sol wczesniej tez pokazywal rozczlonkowany rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Sol budowal napiecie a Ty sie zwyczajnie chwalisz. Sent from my using Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) ..a tak w ogóle jak to ktoś "z góry" wypominał nie raz - to jest galeria. Chcecie się chwalic to są po temu osobiste wątki na temat swoich rowerów. Nie czepiam się, nie zazdraszczam (bo czego?), nie narzekam, nie cieknę sarkazmem i nie jest to "typowo polskie" ale albo wszyscy po równo albo " cztery nogi dobre, dwie lepsze". Bo zaraz wpadną tu: nowa kaseta ( o matko jaka "letka"), nowe opony (popatrzcie- żółty napis), oraz pękła dętka (popatrzcie jakie g..)ps: a sam widelec jak na 29", i te wszystkie "bajery" rozkosznie lekki Edytowane 23 Maja 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) ok, pasuje moze racja Edytowane 23 Maja 2013 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) Dostałem dzisiaj rower po wymianie ramy i muszę przyznać, że jest więcej niż dobrze. Poprawa znaczna. Może nie wygląda tak pięknie jak w modelu 2012, ale za to bardzo solidnie. Szkoda że do koloru nie dali pozostałych elementów, bo bym chwalił Mondrakera pod niebiosa... Dla porównania model z 2012 Edytowane 23 Maja 2013 przez tor23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 zjezdzasz ze zbyt pochylonego siodla i zapierasz sie o zbyt postawione na sztorc rogi - bez wzgledu na preferencje wg mnie do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) Tak, do poprawy. Złożyłem go na szybko, nie mogłem się doczekać, żeby znowu na nim pojeździć Nie wiem czy mi się wydaje, ale w nowej ramie jest też chyba więcej miejsca na tylną oponę. Edytowane 23 Maja 2013 przez tor23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placek Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 chcialem wage pokazac, bo przynajmniej mnie zaskoczyla....poza tym Sol wczesniej tez pokazywal rozczlonkowany rower gdyby ktoś potrzebował to 120mm waży ~1642g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 @nabiał Jak już wkleiłeś fotkę to podaj proszę szczegóły (chyba że mi gdzieś umkneło) sterówka - długość nabita gwiazdka tak/nie zacisk qr9/15 ważone z zaciskiem mój sid RCT3 z nabitą gwiazdką i bieżnią sterów, sterówką 190mm i zaciskiem qr15 wyszedł 1695g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) sid xx + blokada i gwiazdka, sterowka 15,5cm, 15mm oska szpilka = dodatkowe 72g Edytowane 24 Maja 2013 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 dobra to ja pokażę nowe oblicze swego czołgu ciągle w przebudowie terenowe będzie w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 "Na bogato" Panie....ale czy nos siodła nie ucieka ku górze? (szczególnie, że jak siądziesz to jeszcze ucieknie w tył)I z małych drobnostek - czarna tarcza do 970 wyglądał by tu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) na bogato będzie jak spłacę koła bo będą dalsze zmiany czyli siodło (jest ciut w górę ale jakoś przywykłem ) kiera na 640 proste w karbonie sztyca karbon może nowe pedały hamulce i może osiągnę oczekiwane 10xxxg co dla fulla 29 będzie miłe Edytowane 24 Maja 2013 przez netta1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareklodz Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Witam, to ja też pokażę swoją zabawkę. [/url] Uploaded with ImageShack.us">http:// Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 wydaje się znajomy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 na zywo na pewno prezentuje duzo lepiej, sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Kłaniam, Skoro już tak wszyscy buduja napięcie, zajawkuja lub poprostu bezczelnie "siechwalom" to i ja postanowiłem dołączyć do grona Ekshibicjonistów na Raty. Niech wszystkie miętkie siusiaczki i czciciele Wagomira usuną się w cień, zajmą sie wierceniem dziurek w kółeczkach przerzutki lub niech jeszcze raz, najlepiej pod włos ogolą sobie nogi, a dla pewności pachy i ... głowę Oto Gumienka z Okienka Garść numerków i faktów dla lubujacych sie w takim rodzaju intelektualnego onanizmu... Królicza Norka plus Twardzioch plus Cromoto plus SSC extraspeszyl czyli Tesla i sztywna szpilka 9mm Kółeczko ma budzące respekt 762mm wysokości co daje uczciwie 30 cali - czy ja nie pomyliłem działu? - balon to 72mm, wraz z bocznymi klockami 75mm. Do deklarowanego 3 incz brakuje 1.2mm także nie będę się czepiał. Co ciekawe papeć nie wsparta 50mm obręczy nie sprawia specjalnie niepokojacego wrażenia... Ot sporo gumy ale gdzie te 3 cale? W zestawieniu z zupełnie uczciwym Bontim 29-4 różnice są ewidentne... W pompce nie mam tyle skali aby odczytać jak pusto jest w środku, a natenczas nie bawiłem się jeszcze w tublesa, także oponka jeszcze utyje po konwersji na bezdętkę. Ponownie potwierdza się moja znakomita opinia o Cromoto jako najuniwersalniejszym, sztywnym widelcu na rynku, który nie wymusza sprzedaży nerki lub zastawienia w komis dzieci lub żony... W tym miejscu pierwsze i na pewno nieostanie podziekowania dla Lorda Kazafazona za friends discount. No i last but not least do czego to-to pójdzie? A no to na razie jest tajemnica, bo co to byłby za teaser jakbym wszystkie karty wywalił na stół Szacunek... I. PS Nawet nie próbujcie mnie pytać o wagę całości lub poszczególnych elementów. Nawet jakbyście mi obiecali laskę z dopalaczem w czasie ,której wciągnąłbym prześcieradło doopą nic to nie zmieni. Po pierwsze zupełnie mnie to nie-in-te-re-re, a po drugie nie mam wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 25 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 (edytowane) FatIvanMTB? No ale w końcu "Ty plus rower" dojdziecie do średniej krajowej w wadze Tajemniczyś ostatnio jak diabli no ale żeby takie cuś.... (a gdzie monstercross?)ps: oczywiście - to nie wątek do tego typu przechwałek! no ale chyba k.. nie mam już siły ani uprawnień żeby się nawet wkurzac... Edytowane 25 Maja 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Omg, od razu widac ze cyrkowka. I po co te tajemnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Co widać to widać kolego Sol, a co będzie to będzie Monster sie robi. Wczoraj oddałem do zaplecenia koło na LX-ie z CL, tarczka SLX 160mm jest, widelec jest, nieco wybrakowany BB7 road jest, sterki są, czekam tylko na mosteczek Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Jest konkret Ivan Tylko chyba rzeczywiście pomyliłeś forumowe wątki - bo jak nie taki trochę fatty, to i tak róznokołowiec będzie...Stawiam 20 kopiejek z 1975r. na coś od Pana Milnes'a z Bradford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 (edytowane) Ivan robi właśnie to http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.zalesie-gorne.eu/forum/attachments/monocykl.jpg&imgrefurl=http://www.zalesie-gorne.eu/forum/viewthread.php?forum_id%3D24%26thread_id%3D182&h=501&w=400&sz=50&tbnid=qnUL3ALGv9kdtM:&tbnh=93&tbnw=74&zoom=1&usg=__izzKb5ZES0_skIDNt7rzaXey9pA=&docid=BiL7Z3h8HqOamM&sa=X&ei=1vagUfOWFIf7PJLdgfgI&ved=0CG4Q9QEwBw&dur=2924 :teehee: Edytowane 25 Maja 2013 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 To teraz tylko czekać na 36er. Swoją drogą jest takowy w naszym kraju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ivan czad Mięszasz mi w głowie sztywnym stalowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Yep, suspens taki, że aż mi się powietrze ścięło w pokoju. To ja jeszcze gwoli przyzwoitości pokazuję sprzęt z Rotorem, który jął i wreszcie wrócił - i nie wylata . Przynajmniej na razie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi