nabial Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 nabial co to za cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Wzmocnienie spawu podsiodlowki i górnej jak u mnie w GF... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) rose mr big Edytowane 22 Maja 2013 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 czy mi się wydaje czy ta sztyca już jest odgięta do tyłu? uważaj żeby się nie złamała Tak mi zasugerowałeś to wygięcie, że sam je zacząłem widzieć Na szczęście sztyca bez problemu cała wchodzi w ramę a jej wysunięcie jest 2 cm powyżej znacznika wysunięcia maksymalnego. No i to jest ustawienie na lekki, niewymagający teren oraz asfalt, na cięższy i tak sztyca idzie o połowę w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 rose mr big Ten trójkąt między górną rurą a podsiodłówką jakiś taki mało estetyczny. Ale rowerek fajny, prostota bez wodotrysków to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 dlugie nogi ma kolega po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Bez zniekształceń Po krotce - miodny zestaw. Sztyca rzeczywiscie z tych ekshibicjonistycznych ale u mnie jest podobnie i sie nie ma czego wstydzic , przynajmniej 'pracuje' i zadek ma sie wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 seb2k6 - zaje... rower! alfine? thomson w srebrze (ach!) i mocno gięta do tyłu kiera Ritcheya (10*)? kurcze, bardzo ciekawie złożony-gratuluję smaku!Jeden z 5 najładniejszych w moim prywatnym rankingu, tu na FR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Nabiał ten mr big to taka skromna treningówka na codzienne latanie po mleko ;-) ? Jak sprawują się fabryczne kółka ? Jamisy maja coś w sobie Ecie pecie na Romecie Piękne maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patgor Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 rose mr big Jak się sprawuje? Ja od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mr. Ride 6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) na razie nie wiem, jak mr. ride sie sprawuje, jest to testowka, ktora bede meczyl przez najblizszy miesiac, ale na pewno nie jest to zwykly rower w pozytywnym i negatywnym tego slowa znaczeniu kola eastona robia swietne wrazenie, tyl nie dosc, ze ma ciche sprzeglo, to jeszcze kreci sie praktycznie bez oporow, zupelnie jak przednie Edytowane 23 Maja 2013 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) kola eastona robia swietne wrazenie, tyl nie dosc, ze ma ciche sprzeglo, to jeszcze kreci sie praktycznie bez oporow, zupelnie jak przedni a jak tam łożyska? bo ja o ich "świetności" słyszałem.... A zupełnie z innej beczki - kto co to ta ROSA (bo koło de rosy to nie leżało) I czy wrzucicie jakiś detal haków w obu rowerach wyglądają jakoś "tajemniczo" W sumie tak jak piszecie - z pewnością nietypowe (ale czy ładne czy brzydkie kwestia smaku) Edytowane 23 Maja 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) rower wyciagnalem nowy z pudelka, przejechal 15km, na razie lozyska pracuja idealnie, jak nowe haha zupelnie serio, to nawet jesli ich trwalosc jest mizerna, to watpie, aby przejechanie 1000km pozwolilo to wykazac rose to stara niemiecka firemka z tradycjami, ktora dosc niedawno dostala 2. zycie, chyba za sprawa mlodziana z rodu, ktory postawil na ekspansje na haki nawet nie zwracalem jeszcze uwagi, moze przy okazji kolejnych fotek, ale taka blaszka na glowce moze choc troche polechce twoje poczucie stylu Edytowane 23 Maja 2013 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) .. a ja jak bym przeczytał, że przed 1000 padły to nie zdziwiłbym się, z drugiej strony - widziałem łożyska w nowych carbonowych ROVALACH po jednym transalpie (600km?) - smutne/żałosne (szczególnie, że gwarancja tego "nie objęła")o! "R"! blaszka fajna, prosta i czytelna - od razu widać artystyczną duszę Niemca hehe Edytowane 23 Maja 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 23 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 widziałem łożyska w nowych carbonowych ROVALACH po jednym transalpie (600km?) - smutne/żałosne (szczególnie, że gwarancja tego "nie objęła") Jakiej klasy sprzęt i za ile trzeba kupować, żeby móc takie łożyska zareklamować po 600km? A jak nie wyścig tylko zwykłe katowanie w górach na tym samym dystansie, to co gwarancja uwzględniona? Dziwny jest ten świat o! "R"! blaszka fajna, prosta i czytelna Do Sarny jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 seb2k6 - zaje... rower! alfine? thomson w srebrze (ach!) i mocno gięta do tyłu kiera Ritcheya (10*)? kurcze, bardzo ciekawie złożony-gratuluję smaku! Jeden z 5 najładniejszych w moim prywatnym rankingu, tu na FR. Dzięki za wyróżnienie Kiera w takim kształcie bo to jedyna sensowna jaką znalazłem w srebrnym kolorze. Specjalnie nad tym gięciem nie dumałem ale rzeczywiście jest to wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 adamos - pytanie raczej czy tej klasy koła maja prawo paśc po takiej trasie pod "turystą" w średnim wieku (nie, nie omnie chodzie hehe)? Pod pojęciem transalpu miałem na myśli klasyczne przejazd a nie legendarny wyścig.A co do blaszki - nazbyt barokowa do Sarny hahaha (blaszka miał byc i nawet znalazłem wytwórcę na miejscu ale Mistrz Rychtarski pospieszył się i dał "nalepku" pod lakierem)W temacie Die Shone Rose blaszka urokliwa ale spójrzcie na krawędz zdjęcia jak znikają linki w rurze sterowej - ha!I jeszcze jedno - jedna Róża ma widoczne spawy, ta pod Nabiałem nie - szlif i wiadro szpachli czy węgiel z Zagłębia Ruhry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 I jeszcze jedno - jedna Róża ma widoczne spawy, ta pod Nabiałem nie - szlif i wiadro szpachli czy węgiel z Zagłębia Ruhry? wg mnie to wongiel zza zachodniej granicy ;-) http://www.roseversand.de/artikel/rose-mr-big-4-583965/aid:660633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 23 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Rose wcześniej sprzedawali rowery pod nazwą RedBull,ale w wyniku czegoś tam musieli zrezygnować z tej nazwy. Takie o... Rose to już zupełnie inna klasa niż ich wcześniejsze wyroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 heheheno i znów ktoś oprawił "coś na G." w sreberko co by ładniej wyglądało?hehehejak ja lubię takie zawiłe historie Gracias Durnykocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 "Cenzura" co sobie zapodaje rowery wg własnej miary (a pisało się na początku "tylko nasze rowery" ale pewnie nie pamięta się) i zdjęcia widelca? Widelca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 23 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Prawie jak Pani Posel Pawłowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 23 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Chwali się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi