Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

20130423194424.jpgJamis Exile

Po wymianie:
Kierownicy XLC carbon SL 700mm
Amortyzator RST FIRST AIR 100m
Mostek Uno ultralite( tymczasowo)
Plany wymiany w  krótkim czasie: Koła na lżejsze

Przyszłościowo : jakaś rama Full( Spec Camber albo Giant AnthemX). hamulce, napęd

Waga z wyliczeń powinno być 14kg plus minus pare gram :)

Chyba pierwszy Jamis tutaj :)

Edytowane przez dofik
  • Mod Team
Napisano

a872fp.jpg

Nie mój, ale miałem okazję testować go dzisiaj w ramach akcji "Jazda testowa" rowerów Kross i... pora myśleć o przesiadce na duże koła :-)

Napisano

mój w odsłonie wstępnie wyścigowo letniej czyli korba 38-32-22 w planie kaseta 11-32 zmiana kół kierownicy siodełka i sztycy i to w tej kolejności będzie zmieniane 

DSC00003.JPG

Napisano

Góra Biakło, w Olsztynie, który z kolei leży pod Częstochową. :)

Tak dokładnie, inaczej tzw " Mały Giewont"

a w tle co to za kopczyk z wbita zapalka? :D

ramka jamisa wiecej, niz ladna

mnie ta rama bardzo się podoba:D

Nie będę skromny :D i Mnie też :D

Napisano

Kurczę, netta, nie masz za krótkiego tego łańcucha? Też tak kiedyś jeździłem, ale parę razy zapomniałem zrzucić z blatu i prawie urwałem przerzutkę redukując. Na szczęście mam delikatne nóżki i się udało ;), ale teraz już wolę mieć łańcuch na tyle długi, żeby na blacie objął całą kasetę.

Napisano

Nie mój, ale miałem okazję testować go dzisiaj w ramach akcji "Jazda testowa" rowerów Kross i... pora myśleć o przesiadce na duże koła :-)

jaki rozmiar ramy  tego egzemplarza ze zdjęcia?

Napisano

Mały offtop, ale patrząc na świeżo wrzucane zdjęcia mam wrażenie, że zostały zrobione w październiku.

Masa rudych liści, gołe badyle, gdzieniegdzie jakaś nieśmiała zieleń.

Droga Wiosno, WTF?

Napisano

gallery_146533_2295_13238.jpg

Na gołoborzach na Łysej Górze i Łysicy śnieg topnieje jeszcze z pomiędzy kamieni i zalewa zbocza dlatego tam akurat jeszcze się nie zapuszczam, bo błoto to tylko z lepszą motywacją.

A góra Chełmowa jak widać kwitnie.