mitbol Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 no właśnie 6 lat to jest szmat czasu i właśnie to przekonuje mnie do kupna tego modelu, tylko mam nadzieje że rama w rozmiarze 20 będzie wyglądała tak jak na stronie producenta Tego Radona i tak nie ma 20". Patrząc na wymiary canyona, to przy 125mm główce ramy rury powinny się już ze sobą łączyć, skoro tak Ci na tym zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anusiak1 Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Tego Radona i tak nie ma 20". Co to znaczy, że nie ma? Przecież posiadają w ofercie rozmiar "L" Patrząc na wymiary canyona, to przy 125mm główce ramy rury powinny się już ze sobą łączyć, skoro tak Ci na tym zależy Po prostu solidniej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grigri2 Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Tego Radona i tak nie ma 20". Patrząc na wymiary canyona, to przy 125mm główce ramy rury powinny się już ze sobą łączyć, skoro tak Ci na tym zależy Jak to nie ma 20, sam takową posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) No normalnie nie ma 20", po prostu się sprzedały. http://www.bike-discount.de/shop/k1275/a78468/zr-race-29er-6-0-sram.html?mfid=52 Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez pewnyktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Specialized Carve Expert 29" 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vepski Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) To ja również pochwale się, Kona Mahuna '12 jak tu bezpośrednio zdjęcie wrzucić? Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez vepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Moja maszynka w wersji Trek Marlin Wiosna 2013 Największa zmiana - napęd 2X10 Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez Herodot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 ...ze standardu ostały się jeno mostek, zacisk sztycy...no i rama? POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Dokładnie tak... Ale nie żałuję zakupu... Jakby kasy nie było to by został w wersji customowej, a zmiany zachodziłyby wolniej. Jeździć by się dało. Szczęśliwie akurat można było W sumie, to jak zliczyć całość to i tak wyszło taniej niż nowy, a może inaczej w tym budżecie nowy zawsze miałby coś gorszego... Ale ramy nie oddam... Podpasowała mi idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Propsy za siodło. Bardzo wygodne, chociaz moje po sezonie straciło gładkość i mowiąc po męsku obciera dupsko. Reszta też oczywiście ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Propsy za siodło. Bardzo wygodne, I brudzi się okrutnie Gdyby nie to, że weszło mi ręce dość przypadkowo, to pewno frustrowałbym się z tego powodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us Kross B6 2012 Po miesiącu rama na gwarancyjny śmietnik. Dolny wideł złamał się przy dynamicznym ruszeniu z miejsca na mieście...200km rower nie miał zrobionych. Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez skwarek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Coś Kross szaleje z jakością ram. Oby tylko uznali gwarancje i wymienili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ale pech. Może wcześniej gdzieś naruszyłeś spawy i akuratnie przy ruszaniu odpadło. Niestety każdemu się zdarza, ślij na gwarancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ale pech. Może wcześniej gdzieś naruszyłeś spawy i akuratnie przy ruszaniu odpadło. Niestety każdemu się zdarza, ślij na gwarancję Nie ma opcji, jedna jada w terenie była, a rower zero upadków czy zadrapań chociaż. Było składać budżetówkę na stali Rometa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shottas06 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ooo , chciałbym powiedzieć coś dosadniej, ale nie wypada. Napisz, czy uznali gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 No szkoda wielka... Nie rozumiem, jak to możliwe...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 No skoro tak mówisz, to pewnie jakaś ukryta wada produkcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Kurcze Skwarek wychodzi na to że jesteś kolejny, dzisaj się dowiedziałem i oglądałem zdjęcia, że koledze szynas222 pękła w tym samym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) U mnie po kilku tysiącach km mocnej jazdy nic się tam nie dzieje. Niemniej, będę się miał na baczności. Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez derwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 14 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 przykre.. budżetowo na Romecie? oj jestem pewien, że wyszedłbyś na tym lepiej Skwarku.Co do samego pęknięcia-nie widzę powodu dla nieuznania reklamacji. Spaw nie ma tu nic do rzeczy. No chyba, że w trakcie produkcyjnym-rura przegrzana-pęknięcie zaraz "za"-klasyczny przykład. Uderzenie też bym odrzucił - miejsce takie, że trudno tam walnąc-no chyba, że jakiś lot z lądowaniem na stojącej kamiennej szpicy (suport czysty, drugie pióro czyste). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vladee Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Wygląda jakby pękła tuż za spawem - w strefie wpływu ciepła. Teoretycznie najsłabsze miejsce ale bez przesady - pachnie jakimś błędem technologicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 ... i zapewniam Was, jeśli ludzie z Krossa wypuścili serię takich ram to Oni sami nawet nie wiedzą na ilu sztukach się skończy. Ale filmik z montażowni widziałem - ogląda się fajnie - do czasu jak coś nie strzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Dziękuje wszystkim za słowa otuchy. Naprawdę mi lepiej Dziś pakuje rower i czekam na kuriera w robocie. Trzymamy kciuki za dobre i szybkie działanie Krossa. PozdroBEZrower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onlybike Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Dziękuje wszystkim za słowa otuchy. Naprawdę mi lepiej Dziś pakuje rower i czekam na kuriera w robocie. Trzymamy kciuki za dobre i szybkie działanie Krossa. PozdroBEZrower. Cóż, gdyby kross nie uznał tej reklamacji strzelił by sobie w kolano - całkiem nowa seria B straciła by na wiarygodności. A do tego jeszcze miejsce nietypowe, raczej nie narażone na wielkie przeciążenia jak np główka. Myślę, że niedługo będziesz miał brand new rame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi