Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na wstępie witam wszystkich.

Rowerek pierwsza klasa jak dla mnie, tylko dlaczego rama w rowerze który Ci przysłali różni się od tej z fotek na stronie Canyon?

Inny rozmiar, ja mam XL (ok 22"), na zdjęciach jest coś mniejszego ;)

Napisano

Inny rozmiar, ja mam XL (ok 22"), na zdjęciach jest coś mniejszego ;)

No tak, to takie oczywiste, choć powiem Ci że rama w mniejszym rozmiarze lepiej sę prezentuje.

Napisano

Też tak uważam. Jak bym kupił i zobaczył że takie coś przyszło, to bym się załamał :D Tak, czy siak gratulujemy roweru :)

Trzeba wiedzieć co się kupuję, żaden producent do zdjęć nie daję największych modeli, więc się z tym trzeba liczyć :P

img20130409185904.jpg

Napisano

Prawie gotów, omg.

Faktycznie OMG, i jeszcze WOW i FTW  :thumbsup: Pięknie się prezentuje!

POZDRo-:ver

Napisano

Dzięki panowie. @nabial - też mię się podoba to pomieszczenie.  Szkoda że nie moje ;)

Ale na pocieszenie powiem, że jeżeli chodzi o podejście, jakość pracy i widoczną pasję, najlepszego serwisu w Wwie.  A tych już trochę w życiu odwiedziłem.

Napisano (edytowane)

Sol. Velo Art ? :)

Canyon jest super. Sztywna oś, napęd 2x, fantastyczna geometria z myślą o wysokich. Szkoda, że nie można nabyć samej ramy :(

Edytowane przez pim
Napisano (edytowane)

mitbol

A jak oceniasz te avid elixir1, bo powiem, że rozważam kupno tego roweru tylko zastanawiam się ciągle bo mam też jeszcze kilka modeli i marek na oku, na przykład korci mnie i to bardzo Radon ZR Race 29er 6.0 SRAM rama 7005 i sram na pokładzie.

Edytowane przez Anusiak1
Napisano

mitbol

A jak oceniasz te avid elixir1, bo powiem, że rozważam kupno tego roweru tylko zastanawiam się ciągle bo mam też jeszcze kilka modeli i marek na oku.

Na wstępie powiem, że to mój pierwszy tak wyposażony rower, więc nie mam porównania do innych hamulców. Dwa, że to dopiero pierwsza jazda, ale cóż jak chciałem zahamować to hamowałem, mógłbym spokojnie stanąć na przednim kole.

Napisano

Na wstępie powiem, że to mój pierwszy tak wyposażony rower, więc nie mam porównania do innych hamulców. Dwa, że to dopiero pierwsza jazda, ale cóż jak chciałem zahamować to hamowałem, mógłbym spokojnie stanąć na przednim kole.

ile masz gwarancji na rame?

Napisano

6 lat, 2 lata na podzespoły

no właśnie 6 lat to jest szmat czasu i właśnie to przekonuje mnie do kupna tego modelu, tylko mam nadzieje że rama w rozmiarze 20 będzie wyglądała tak jak na stronie producenta ;)