GhOsTwrc Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ładny kolorek , a sztyca o jakiej dlugosci bo widac ze sporo wyciagnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ładny kolorek , a sztyca o jakiej dlugosci bo widac ze sporo wyciagnieta 400mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machnac Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Od jutro w moim garażu http://www.rowerowysklep.pl/29er-two-niners-rower-specialized-camber-29-red-white-12-o_l_346_300.html Jak na razie typowa seria, na zmiany czas jeszcze nadejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Zima daje się we znaki.. ramy pokazują i witryny sklepowe ;-) Jeszcze troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machnac Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Zima daje się we znaki.. ramy pokazują i witryny sklepowe ;-) Jeszcze troszkę W sklepie już go nie ma, więc zapraszam do garażu http://www.forumrowe...ialized-camber/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 cudo a i cena jak na pełnego speca zadawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobbudowniczy Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 W sklepie już go nie ma, więc zapraszam do garażu http://www.forumrowe...ialized-camber/ Zupełnie nie znam się na fotografii i robię beznadziejne zdjęcia ale ten spec wygląda n a zdjęciu jak 26" Poza tym piękna sztuka. Spece zawsze są takie kulturalne i stonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 17 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 kulturalne i stonowane. Bardziej pasuje eleganckie. Rower raczej kulturalny nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioromario Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 W sklepie już go nie ma, więc zapraszam do garażu http://www.forumrowe...ialized-camber/ Szacuneczek Gratulacje, witam w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machnac Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Zupełnie nie znam się na fotografii i robię beznadziejne zdjęcia ale ten spec wygląda n a zdjęciu jak 26" Poza tym piękna sztuka. Spece zawsze są takie kulturalne i stonowane. Niestety małe pomieszczenie sprowokowało mnie do zrobienia zdjęcia od góry szerokim kątem, stąd to wrażenie małych kół. Gdy tylko czas pozwoli na ruszenie w teren zrobię mu lepszą sesję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) dobra dobra przyznaj się że to 26'' a tak na poważnie fajny Spec, jak się jeździ ?? Edytowane 17 Marca 2013 przez lago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 no to kolejny spec do kolekcji .. rozmiar L camber comp 29er 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 blee, juz nudni jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi76 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Takie bryki to wyglądają fajnie w błotku, szlamie itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 w szlamie? na prawdziwe ubłocenie przyjdzie czas..póki co w górach spadło pół metra śniegu a tu jedna fotka jeszcze sprzed ataku zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jordan29 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Mój Chinese Carbon 29er. Zdjęcia z jazdy testowej, jeszcze nie skończony. Muszę zapleść i wycentrować nowe koła, poza tym tylko detale zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machnac Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 no to kolejny spec do kolekcji .. rozmiar L camber comp 29er 2012 He he - witam w klubie Camber 2012 Ja swojego poza jazdą próbną dookoła sklepu jeszcze nie objeździłem w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioromario Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 He he - witam w klubie Camber 2012 Ja swojego poza jazdą próbną dookoła sklepu jeszcze nie objeździłem w terenie No to może zlot Camber'owy zrobimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vladee Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 @Jordan29 Rower klasa! A łańcuch nie spadywuje w takiej konfiguracji, bez żadnego chain guide'a, czy innego ustrojstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jordan29 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) Nie zamierzam zakładać chain guide'a, tylko zabezpieczę ramę w tym miejscu. Tarcza ZEE mam długie zęby i jest przystosowana właśnie do napędu 1x10, normalne zębatki mają cześć zębów skróconych po to aby łańcuch ładnie schodziła, poza tym przerzutka ma cały czas włączone Shadow Plus i łańcuch jest naciągnięty, ale dopiero pierwsze 30km za mną. Jeszcze takie coś rozważam Edytowane 17 Marca 2013 przez Jordan29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Tez mysle nad taka zebatka od Hope'a! Calkiem ciekawa maszyna Ci wyszla, prezentuje sie...inaczej! A co za ciekawa blaszke masz na glowce ramy? Mozesz ozywic ten temat zdjeciami... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) no to kolejny spec do kolekcji .. rozmiar L camber comp 29er 2012 Nie boisz się, że urwiesz przewody? Tak zwisające aż proszą się o zahaczenie. Edytowane 18 Marca 2013 przez zekker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 zanim wybiorę się w góry na pewno linki przerzutek poskracam..póki co mi się nie chciało bo i w terenie wymagającym nie jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jordan29 Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Tez mysle nad taka zebatka od Hope'a! Calkiem ciekawa maszyna Ci wyszla, prezentuje sie...inaczej! A co za ciekawa blaszke masz na glowce ramy? Mozesz ozywic ten temat zdjeciami... POZDRo-:ver Moja "odznaka" na główce to Yorkshire Rose. 10zł u On-One. Można ją sobie wygiąć pod każdą ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbartekK Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Jordan29, witaj w chińskocarbonowym klubie pochwalisz się, co to za rama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi