Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zupełnie nie znam się na fotografii i robię beznadziejne zdjęcia ale ten spec wygląda n a zdjęciu jak 26" :) Poza tym piękna sztuka. Spece zawsze są takie kulturalne i stonowane.

Niestety małe pomieszczenie sprowokowało mnie do zrobienia zdjęcia od góry szerokim kątem, stąd to wrażenie małych kół. Gdy tylko czas pozwoli na ruszenie w teren zrobię mu lepszą sesję ;)

Napisano (edytowane)

dobra dobra przyznaj się że to 26'' :icon_cool:

a tak na poważnie fajny Spec, jak się jeździ ??

Edytowane przez lago
Napisano

Mój Chinese Carbon 29er.

Zdjęcia z jazdy testowej, jeszcze nie skończony. Muszę zapleść i wycentrować nowe koła, poza tym tylko detale zostały.

2013-03-17-13-59-32.jpg

2013-03-17-13-59-44.jpg

2013-03-17-14-00-02.jpg

Napisano

no to kolejny spec do kolekcji .. rozmiar L

sam2228spec.jpg

camber comp 29er 2012

He he - witam w klubie Camber 2012 ;)

Ja swojego poza jazdą próbną dookoła sklepu jeszcze nie objeździłem w terenie :(

Napisano (edytowane)

Nie zamierzam zakładać chain guide'a, tylko zabezpieczę ramę w tym miejscu.

Tarcza ZEE mam długie zęby i jest przystosowana właśnie do napędu 1x10, normalne zębatki mają cześć zębów skróconych po to aby łańcuch ładnie schodziła, poza tym przerzutka ma cały czas włączone Shadow Plus i łańcuch jest naciągnięty, ale dopiero pierwsze 30km za mną.

Jeszcze takie coś rozważam

90452-1.jpg

Edytowane przez Jordan29
Napisano

Tez mysle nad taka zebatka od Hope'a! Calkiem ciekawa maszyna Ci wyszla, prezentuje sie...inaczej! A co za ciekawa blaszke masz na glowce ramy? Mozesz ozywic ten temat zdjeciami...

POZDRo-:ver

Napisano (edytowane)

no to kolejny spec do kolekcji .. rozmiar L

sam2228spec.jpg

camber comp 29er 2012

Nie boisz się, że urwiesz przewody? Tak zwisające aż proszą się o zahaczenie.

Edytowane przez zekker
Napisano

Tez mysle nad taka zebatka od Hope'a! Calkiem ciekawa maszyna Ci wyszla, prezentuje sie...inaczej! A co za ciekawa blaszke masz na glowce ramy? Mozesz ozywic ten temat zdjeciami...

POZDRo-:ver

Moja "odznaka" na główce to Yorkshire Rose.

10zł u On-One. Można ją sobie wygiąć pod każdą ramę.

FSOOHTB375YRA_P3.jpg