gdy Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 dzieki za info . a amora liczyłeś w tych 2,5-3k ? bo jak tak to chyba lepiej to sie opłaca składac niz kupować cały rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Tak, liczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 no to rewelacja . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Kłaniam, Coś tu lekko matematyka nie styka. 3 klocki to i owszem, ale jest tam napisane. Amor nie został policzony. Wraz z nim wychodzi 4 klocki - 1000PLN za First'a na Velo.pl. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Kłaniam, Coś tu lekko matematyka nie styka. 3 klocki to i owszem, ale jest tam napisane. Amor nie został policzony. Wraz z nim wychodzi 4 klocki - 1000PLN za First'a na Velo.pl. Szacunek... I. zaczniesz składać.. śrubka tu śrubka tam i wyjdzie 6 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 niedyskretne pytanie : ile wychodzi złożenie takiego roweru ? Jeśli miałbym składać ten rower od podstaw z nowych części to raczej rozglądałbym się za gotowcem. Osprzęt jest ze starej 26", a cały szkielet został sprzedany. W sumie dołożyłem kilka stówek by to sklepać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Faktycznie, mogłem się pomylić. Piątek, 3 czynności na raz to nie dorby pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Kłaniam, Coś tu lekko matematyka nie styka. 3 klocki to i owszem, ale jest tam napisane. Amor nie został policzony. Wraz z nim wychodzi 4 klocki - 1000PLN za First'a na Velo.pl. Szacunek... I. rozpiska na deore, ceny z allegro , cel: po taniości ale i po przyzwoitości. niestety wychodzi ok 4kzł Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Teodoryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 2i kawał dobrej roboty . dzekuje pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 [Galeria] POKAŻ TWOJEGO 29era ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 No to jak galeria to i ja się pochwalę: [sharedmedia=garage:vehicles:2891] Poszukiwania trwały nawet chciałem składać, ale jako pierwszy 29er sprawuję się znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Moj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 nie jestes zbyt wyciagniety na tej meridzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colaborate Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 A tu mój zamiatacz. Kross Unplugged + X0 + salsa + kcnc + hope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 a przedni hamulec zajumali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colaborate Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 2i zacisk strzelił przy mocowaniu ale co tu sie spodziewac po wiekowych magurach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 A tu mój zamiatacz. Kross Unplugged + X0 + salsa + kcnc + hope Jaka waga ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colaborate Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Jaka waga ?? Około 9,7kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A tu mój zamiatacz. Zdajesz sobie sprawę z tego, że kolorowe tarcze wyglądają fajnie tylko, gdy obie mają ten sam kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colaborate Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Zdajesz sobie sprawę z tego, że kolorowe tarcze wyglądają fajnie tylko, gdy obie mają ten sam kolor? Nie dbam o to, ma dzialac :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Kłaniam, Nie dbam o to, ma dzialac :] Zdrowe podejście Szacunek... I. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 sek w tym ze rower nie wyglada jakby byl skladany tylko i wylacznie po to zeby mial dzialac a wyglad nie mial znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 O-ho... Wygląda że trafia się niepierwszy przypadek gdy ktoś wie lepiej niż autor przedsięwzięcia Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 nie no jasne, przeciez czerwona sztyca, czy czerwone tarcze na pewno nie swiadcza ze ktos je kupil dla wygladu, alem ja glupi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 No... Żeby mi to było PRZEDostatni raz Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi