PrzemkoVonLezajsk Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Od niedawna w mojej stajni kiedy dodasz go to garażu, ciekawy jestem specyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Gary Fisher RIG Zaiscie zacna ta dama w malej czarnej. Moze to nie u wszystkich tak dziala ale ja uwazam, ze im prosciej tym ladniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorteran Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 kiedy dodasz go to garażu, ciekawy jestem specyfikacji Już dodałem Amortyzator planuje wymienić w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 przejzalem caly temat i nie widzialem dextera w malowaniu 2012 tak wiec wklejam zdjecia zrobione dzisiaj ok 14 w koszalinie fabryczny author dexter 29 rama 21" - z daleka wyglada jak "normalny" rower wymieniony tylko lancuch (stary zerwalem 2x) i pedaly na VP-559 dolozony ochraniacz neoprenowy, bidon, linka (rower uzywany codziennie) i tanie oswietlenie najblizsze plany to tylko oswietlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oWsa Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 (edytowane) uu widze, że nawaliło śniegu i jest na czym pośmigać Edytowane 7 Grudnia 2012 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Jako że stara galeria przez moją nieuwagę przeszła do historii poniżej nowa i fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Jako że stara galeria przez moją nieuwagę przeszła do historii poniżej nowa i fotka Calkiem ciekawa kolorystyka. Wyglada 'wyscigowo' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWS Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) tak wyglada mój najner a właściwie wyglądał bo mu ostatnio mostek zmieniłem, w przyszlym roku zmieniam sztycę, kiere na szerszą, i parę śrubek, zastanawiam się nad xx1 -resztę zostawiam. Zawszę wolałem sztywniaki i nie mogłem się do fulla przekonać ale epic jest dla mnie rowerem idealnym - brain robi robotę. Tak jak stoi wazy w rozm. M coś około 9.7 kg. Edytowane 11 Grudnia 2012 przez SWS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Piękny rower i smakowita fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWS Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Piękny rower i smakowita fotka dzięki - to trasa z Riva del Garda na Monte Baldo, polecam Jezioro Garda, nigdy się nie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 12,4 kg , mostek 120 mm zdecydowanie za długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 @UP ładna maszynka,fakt ,ten mostek tam nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 szukam do czego się przyczepić ale ciężko mostek jak mostek każdy lubi swoją długość chodź fakt widziałem ramę 15 z 120mm i śmiesznie wygląda tak jak 20 z 70mm ale 120 w 29er-ku pasuje wizualnie bo podkładki nad mostkiem pewnie temu że będziesz szukał wysokości na jakiej go dać chodź jest coś czego bym nie dał czyli osłona na korbie ale to kwestia indywidualna ps. jak wszystko dobrze pójdzie to w połowie stycznia pochwalę się swoją dużą bestią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Czuje, że mostek jest za długi po krótkiej jeździe. Fajnie się nakręca o 180 stopni z taką dźwignią, ale ogólnie jest strasznie mułowaty. Osłona jest konieczna z powodu przerobienia korby na 2 blaty. Według mojej teorii i praktyki nie da się ustawić dobrze przerzutki, bym miał 100% pewność w każdych warunkach, że mi nie zrzuci łańcucha na zew. Taką pewność zapewnia dedykowany do tego 2-rzędowy blat, a takiego nie posiadam. Szkoda mi wywalać na dzisiaj 5 stów na nowego slx 2-rzędowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysi3kk Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Luk33 jakie stery zamontowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Stery GUBbike http://www.goodbike.com.pl/p/66/573/gubbike-stery-tapered-1-5-quot-1i1-8-quot-56mm-2012--stery.html http://www.goodbike.com.pl/p/66/661/gubbike-bieznia-do-sterow-tapered-redukcja-1-5-na-1i1-8-quot-2012--stery.html Robi się trochę offtop. Konkretne pytanka o jakiś rower lepiej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejson Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 mój 29'er FOCUS RedSKIN 2.0: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 mój 29'er FOCUS RedSKIN 2.0: Ładna okolica Dziwna kiera :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Czemu dziwna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejson Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 dziwna? zwykły EASTON Monkey Bar 680mm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 dziwna? zwykły EASTON Monkey Bar 680mm.. Wygląda na mocno przyciętą i pewnie stąd zarobiła na ten przymiotnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Jeżeli nie jest przycięta to tak tylko wyszło na tym ujęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Czemu dziwna ? wygląda na b. krótką i b. gietą , ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 12,4 kg , mostek 120 mm zdecydowanie za długi niedyskretne pytanie : ile wychodzi złożenie takiego roweru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 ile wychodzi złożenie takiego roweru Jeżeli wszystkie części nowe to jakieś 2500-3000zł. Może nawet troszkę więcej. Kółka Shimano WH-55 ok 500zł Rama Accent Peak 29 jakieś 600zł Osprzęt SLX około 800zł Hamulce SLX (dobrze widzę) 600zł Tarce IT CL jakieś 150zł. Rurki minimum 200zł + stery jakieś 100zł Oponki minimum 100zł Nie wiem, czy wszystko dobrze podliczyłem, ale masz takie orientacyjne kwoty. Wiadomo, tu można coś taniej, tam coś taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi