Zyziu Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ładny - reba to już solo air? Od 2013 RS Reba tylko na solo. Ponieważ większość nie potrafi tego ustawić :Dpozdrower!;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ...a już myślałem że będzie Bandzior Paradox Fajna bryka! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mega kolor tego Speca. Hmm Zyziu ram 17,5" to ile Ty masz wzrostu i dł nogi? Bo sam na Spece pacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mega kolor tego Speca. Hmm Zyziu ram 17,5" to ile Ty masz wzrostu i dł nogi? Bo sam na Spece pacze Wzrost 178cm a noga 80cmpozdrower!;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Specialized Carve Expert 2013 rama: 17,5 pozdrower!;] jaka waga tego speca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 jaka waga tego speca ?? 11.68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Mega kolor tego Speca. LOL... Przecie czarny to nie kolor Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karmi7 Napisano 16 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Cześć Na początku witam wszystkich serdecznie. Jestem karmi7 z Katowic, mam nikczemne 170cm wzrostu, noga 77cm i jak widac na załączonym obrazku ujeżdzam rower dla wysokich Rower to prawie seryjny Epic '12, jedyne zmiany to manetki x9 i siodło SanMarco SKN. Do wiosny na pewno zostaną wymienione koła i być może sztyca i kierownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 16 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Czad, czy ktoś jeszcze tak jak ma bzika na punkcie Spec'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Banshee Paradox 2012 - nie będzie się ścigał w rajdach tylko woził mnie głównie po miękkich szlakach środkowej i pn. Polski. Szczegółowy opis zamieściłem w Garażu. w lepszej rozdzielczości niż w załączniku: All sizes | 16.11.2012 2 | Flickr - Photo Sharing! z czarnymi obręczami: All sizes | Banshee Paradox, Oct. 2012 | Flickr - Photo Sharing! Edytowane 18 Listopada 2012 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Niezły sprzęcior a jakie ciśnienie w oponach, nie za twardo z tym sztywnym widłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Sztywny, węglowy Niner pasuje Bandziochowi jak świni siodło. No ale to moja opinia... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 ...poLOLałem się Ivan Pomny doświadczeń z 12 centami na przedzie sam jestem ciekaw jak to-to się prowadzi ze sztywniakiem! Ja bym tam najchętniej widział 140mm, da się, choć podjeżdżać zapewne byłoby zabawnie! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 19 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 IwanieMTB za rozkoszne porównanie, ale... Banshee Paradox to nie AM, chociaż przyjmie amortyzator 120. To mocny ścieżkowiec o wyjątkowej linii, w której zakochałem się od pierwszego. Co do widelca Ninera - po mojemu to taki odpowiednik "małej czarnej", która prawie każdej damie dodaje szyku. Poza tym jestem heretykiem, a i nazwa do czegoś zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Nie no luz, każdemy w/g potrzeb i zapatrywań. De gustibus non disputandum esto No i nie jest ładne to co jest ładne ale to co sie podoba IwanieMTB za rozkoszne porównanie, ale... IVanie jeśli łaska Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 ...co ta obczyzna robi z Polakow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nabiał, ja Ivan przez V to byłem już jak Ty jeszcze na chleb mówiłeś bep a na muchy tapty i na stojaco pod szafę wchodziłeś Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cup Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 <p>No to i ja pokażę swoje duże koło, które chyba trochę odbiega od typowych tu pokazywanych Ale będzie chyba ładnym uzupełnieniem możliwości wykorzystania dużego koła w różnych odmianach kolarstwa górskiego:) Rower stacjonarnie i przy delikatnych szaleństwach lekko przeczących osądom o 29erach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Brawo Widze gopro hero 2 czy mi się zdaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cup Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Brawo Widze gopro hero 2 czy mi się zdaje ? Znajomy na chwilę założył, więc było, ale niestety jeszcze filmu z niego nie widziałem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) fajny sprzęt i fajne fotki Edytowane 22 Listopada 2012 przez lago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Czy na fotce nr 2 to zjazd z Gubałówki ?? A tak poza tym super wykorzystanie roweru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 nie mogę się napatrzeć na te pedały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cup Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Czy na fotce nr 2 to zjazd z Gubałówki ?? A tak poza tym super wykorzystanie roweru . Tak, to zjazd z Gubałówki, a podobał się nam tak, że go dwa razy robiliśmy, raz z fotami i zjazdem w prawo w połowie na takie fajne ścianki, a drugi raz już bez zdjęć z maksymalną zabawą na wprost nie mogę się napatrzeć na te pedały . Pedały trzymają jak dzikie, po 5 latach na SPD nie miałem większych problemów z przesiadką i czuję się najczęściej dużo pewniej, a i pod górę nie traci się aż tak wiele Fajnie że podoba się Wam jak męczę rower i staram się przetestować czy jest choć odrobina prawdy w tym co mówią zatwardziali przeciwnicy dużego koła i jakoś nie znajduje uzasadnienia ich teorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 ciekawy, aczkolwiek troche schizofreniczny: http://allegro.pl/jedyny-taki-niner-ritchey-p-29-na-rohloff-r1-dt-i2812161350.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi