supersam Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 (edytowane) Tam nie ma linki, bo to Xloc jest. U siebie też tak mam, też się dziwiłem czemu to tak zrobili. Trochę nielogiczne, wciśnięta manetka i widelec w pełni aktywny. Niby pierdoła, ale trochę z początku przeszkadzało. Edytowane 21 Lipca 2012 przez supersam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 kolor ud mat w słońcu wygląda jak by miał połysk d: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) kolor ud mat w słońcu wygląda jak by miał połysk d: super kolorystyka roweru po prostu cudeńko a z jakiej firmy rama ?? wygląda mi na orbea ale pewno myle się.Lubie rzeczy nietypowe a twój rower należy do nich tuning wizualny na 6 Edytowane 23 Lipca 2012 przez skorpion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 rama jest z chin jak reszta tego roweru chodziło mi o to żeby nie miła żadnych firmowych naklejek tylko ud matt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 rama jest z chin jak reszta tego roweru chodziło mi o to żeby nie miła żadnych firmowych naklejek tylko ud matt robi wrażenie z tymi czerwonymi dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Osobiście dałbym czarne pancerze, zamiast tych czerwonych i jakiś czerwony smaczek przy kokpicie np. czerwone stery, lub chociaż czerwone podkładki pod mostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) mnie wlasnie w ogole nie ruszaja takie rowery - za bardzo na wieszak, za malo w teren, choc jakos tragicznie pod tym wzgledem nie jest, a i wyglada ciekawie zeby nie bylo pustego gawedziarstwa... Edytowane 25 Lipca 2012 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Dla mnie na teren to tylko FS. Są rożne tereny nie tylko proste gruntówki z żytem w tle Na tych prostych i wymagających z fs jeździ mi się o wiele lepiej, a na asfalt amortyzator z przodu nie jest potrzebny. Ostatnio kupiłem tanio ładnego radona (chciałem go na części ale oszczędziłem) Na teren z fs jeździ mi sie lepiej na asfalt amortyzacja nie jest mi potrzebna. wiec rower na wieszaku sobie wisi, bo na teren fs jest lepszy Edytowane 25 Lipca 2012 przez 4poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 LOL... Wrong wheel size mate Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Czyli używasz tego najnera do jazdy po asfalcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) IvanMTB to wie kazdy chodzi o to ze wisi Ma przejechane około 150 km jest dosyć nowy 2 km mam na drodze do domu testy czy płyn nie ucieka czy wszystko działa jest złożony na asfalt + ubite drogi w dobrym stanie Edytowane 25 Lipca 2012 przez 4poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 no i ja sie retorycznie pytam, czy nie lepiej bylo szosowke/przelajowke zmontowac? moje foto w polu, ale rowery uzytkuje wzglednie adekwatnie do przeznaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) gdyby był używany to by miał ślady użytkowania jakieś otarcia trochę kurzu na kasecie, on przypadkiem nie stoi w kręgu z zboża ? jechałeś cały czas asfaltem ? Edytowane 25 Lipca 2012 przez 4poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) nowy rower testowy wyciagniety z pudelka, przestan prosze drazyc temat moj prywatny rower to inna para kaloszy Edytowane 25 Lipca 2012 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) www.team29er.pl Przydała by się recenzja tego roweru Bike Detail | Pivot Cycles - Mountain Bikes for XC, Trail, Downhill Mach 429 Carbon / Mach 429 Niech wam przyślą do testów z chęcią bym przeczytał recenzje Edytowane 25 Lipca 2012 przez 4poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 no i ja sie retorycznie pytam, czy nie lepiej bylo szosowke/przelajowke zmontowac? moje foto w polu, ale rowery uzytkuje wzglednie adekwatnie do przeznaczenia No to w retorycznym duchu skomentuję - nie lepiej by było, żeby 99% procent użytkowników SUVów przesiadło się do osobowych wozideł? Rower mtb to pewnie takie placebo, które podnosi poziom testosteronu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mnie nie podnosi. Lubię takie "pewniki". A 29er jest przedłużeniem męskości. Zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Rower mtb to pewnie takie placebo, które podnosi poziom testosteronu. A według mnie MTB to najpraktyczniejszy rower - da radę w terenie i na szosie i wszędzie "pomiędzy" - stąd mój wybór właśnie takich ram, bardziej lub mniej odbiegających od utartego kanonu kolarstwa górskiego... tobo: niektórym chyba za bardzo 29ery męskości dodały bo "się pojawiły" 650b POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) On-One Inbred 29er slot dropout 21", 8spd 11-28/34T... Wciąż "się szukam" i kombinuję, niebawem lżejsze koła(o całe 70g różnicy na obręczach, ale co tam i tak miałem któryś zestaw sprzedać , siodło Brooks'a poczeka na pasujące gripy, manetka też się gripem stanie(jak znajdę w końcu czarną gumkę do 1999' 9.0sl), kiera 3T następnym razem, myślę o przeróbce na tubeless...jutro ostatnia przejażdżka i niestety rower będzie się kurzyć do następnego wpadu domowego:] POZDRo-:ver p.s.: właśnie ochrzciłem roweru - Łania się zwać będzie gdyż cięższa i większa jest nieco od okolicznie występujących Saren(uśmiech do Anarchy i ekipy;) Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez kazafaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 te Łania... hehehe..... widzę, że schowałeś brooka przed oczami gawiedzi na "czas ostateczny" ( a może coś uciska?) Do Ludu: miałem przyjemność widzieć na żywca (jeszcze z brooksem) podziwiając zaangażowanie kolegi Kazafazy - On nawet szuka owijek pasujących do pedałów i (cudownej) przerzutki o wzorze drewna delikatnym słojem zdobionej i barwie miodu wielokwiatowego ( z przewagą stokrotki i kwiatu leszczyny) Nazwał ją Łanią ale ja czułem się jak na żyrafie a dodatkowo upały ogólne przywołują nawet Szalonego S.Dali.... ps:a łanię szykuj - jutro ostatni rollercoaster! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Klaniam, Jak ten Epicon chodzi? Mialem go moze przez 3 miesiace ale nigdy z pudelka nie wyciagnalem i puscilem do ludzi Czy mi sie zdawa czy on jakos tak wiecej niz 100mm skoku zaposiada? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Klaniam, Jak ten Epicon chodzi? Mialem go moze przez 3 miesiace ale nigdy z pudelka nie wyciagnalem i puscilem do ludzi Czy mi sie zdawa czy on jakos tak wiecej niz 100mm skoku zaposiada? Szacunek... I. 100 to widać jak na dłoni pozdrower!;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 te Łania... hehehe..... o wzorze drewna delikatnym słojem zdobionej i barwie miodu wielokwiatowego ( z przewagą stokrotki i kwiatu leszczyny) Aleś prześlicznie to w słowa ubrał! Aż się musiałem Łani raz jeszcze przyjrzeć i obadać czy faktycznie tak cudnie się prezentuje:) Zyziu: 100 to widać jak na goleni;) Ivan: napompowanego go mam jak wspominales kanalowo: "na sztywno", i jest przesztyw bocznie, bummber sie chuwa przy tym Panie, oba ku-er:15, remote /r?'mo?t/ rimołt z kiery to przefajna sprawa a uszczelki sie wciąż nie poddały, jeżdzone rok i deczko jest, tak jestem happy:D szkoda ze zaposłany to byś teścik zapodał, ja tam w prędkość czy coś tłumienia odbicia ite de itfue pe sie nie wkrecam, działa u mnie - więc polecam http://tinyurl.com/epicon29 http://tinyurl.com/epimtbr wspominajom tu i tam iż 120mm można uzyskać, Liczfildowy Greyville diler nie dal rady mego "odkręcić" a sam sie na rozwiertach tyle nie znam coby aż tak broić...nie wiem czy każdego tak rozciągnąć można czy jest dedykowana wersja 120mm POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tops Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Fell in love in a niner... Potwór na podjazdach Grand Canyon 7.9 na kołach i amorze 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwadrans Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam Wszystkich ! Poniżej mój pierwszy zakup za własnoręcznie zarobione pieniądze. Cube Analog 29 Jak na ten moment jestem z niego bardzo zadowolony. Faktycznie rozmiar kół daje bardzo dużą różnicę w jeździe. Jeszcze dobrze nie dotarty, ale już niebawem pęknie 200km i pierwszy przegląd. Liczę że będzie tylko lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi