cobraMC Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 (edytowane) Na zdjęciu jest jeszcze tora. Niedawno zmieniłem na czarną rebę i wygląda jeszcze lepiej. Edytowane 5 Czerwca 2012 przez cobraMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 ktm race 3.29 2011r. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didusieq Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Author Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Póki co 00er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didusieq Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Podoba mi się wykonanie tych ram Krossa. Tylko dla mnie za krótkie. Wolę mniejszą zwrotność dłuższej ramy ale za to chyba stabilniejsza po testowej jeździe na krótkim Giancie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bdk1985 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Mój Level B6 podczas pierwszego delikatnego taplania się w błocie i mam małe pytanie, ktoś miał styczność z tym amorem RS XC 28 , bo twarde to cholerstwo i prawie w ogole nie ma różnicy pomiedzy zablokowanym a odblokowanym, nawet przy moich 90 kg, czy ten typ tak ma czy to może być jakiś wadliwy egzemplarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 to jest atrapa amortyzatora na potrzeby krossa...jesli masz 90kg, to po 2tyg dobrego jezdzenia amor wyladuje w koszu, luzy pojawia sie duzo wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bdk1985 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 to na co warto zmienić? bo i tak planowałem to po jakimś czasie, coś co będzie działało a nie będzie mega drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 to nie temat na takie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 ktm race 3.29 2011r. widziałem na zywo fajny rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Mój Level B6 Mam wrazenie czy ta rama jest ludzaco podobna do Kinesis'a FF 29 - moje krotkowzroczne oko widzi jedynie roznice w glowce ramy i mococwaniu na bidon? Ktos wie cos wiecej? Hmm, porownalem geo i sa jednak spore roznice - Kinesis jest pod 100-120mm...wizualnie jednak wygladaja jak z jednego warsztatu POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Śliczne malowanie, chce właśnie następny rower ewentualnie złożyć na zielonej/seledynowej ramie lub pomarańczowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Śliczne malowanie, chce właśnie następny rower ewentualnie złożyć na zielonej/seledynowej ramie lub pomarańczowej Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczores Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Witam, A to mój Talon w specyfikacji "0" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrT Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Custom 2012 Salsa El Mariachi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 O, Salsa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 26 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 salsa oj oj... już druga po Kovalu. W zeszłym roku "mało brakowało" a sam bym nazabył, ale ostatecznie wpierw Przedstawiciel podniósł ceny z 31grudnia na 01stycznia o raptem około 1000zł, a potem zmył się z kramem... Nie rozumiem tylko czemu/po co taką sterówkę dali Z jakimś amore to i może ale ze sztywnym (z tej samej stajni w dodatku) to już.. no tak bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowjack Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Witam . Przepraszam za moj blad . Rower Scott Scale 29 Comp Model 2012 rozmiar M Edytowane 27 Czerwca 2012 przez kowjack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ślina mi pociekła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 sciagnij te odblaski ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Tylko ja nie widzę zdjęć tego Scale 29? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczy32 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Taki tam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobraMC Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 kross big wheel Uploaded with ImageShack.us author dexter 29 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 No proszę! "najbogatsza" stalówka w Mieście się nam pojawiła! Pogratulował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobraMC Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 oj tam, oj tam, ale dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi