frezer4321 Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Univega 29.7 model z 2012 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
windforce Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Mbike Renegade 29er w rozmiarze 17", za jakiś czas zmienię pedały, co tu dużo mówić, jeździ jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Mbike Renegade 29er w rozmiarze 17", za jakiś czas zmienię pedały, co tu dużo mówić, jeździ jak marzenie. No i właśnie na coś takiego stylizowałem mojego Peaka... Renegade to niestety moje nieosiągalne mażenie Gratulacje roweru.... tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel200 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Specialized Stumpjumer 2011 rozmiar 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelLUB Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 (edytowane) w wersji wycieczkowej anthem x2 29 Edytowane 5 Maja 2012 przez pawelLUB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Smołdziński Las, w połowie bikepackingowego objazdu wybrzeża Bałtyku linią brzegową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 turysci sie znalezli zamiast tych sakiewek na kierownicach wolalbym (wiekszy)plecak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Otóż, wierz mi, że wcale byś nie wolał. Chyba, że jesteś fanem mokrych pleców i otarć. Spędziłem prawie 3 doby na siodełku, plecak był tylko z workiem na wodę i miałem go dosyć. Dla mnie wersja z tym zestawem minimal jest optymalna. Klasyczni sakwiarze spotykani tu i tam ciągnęli tyle dobytku jakby co najmniej czymś handlowali po drodze. Ale nie offtopujmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Jamis nie dość, że pięknie wykonany (ach ta stalowa stalowość stali!), to jeszcze ten jego malunek -- to mój ulubiony kolor, pewnie dlatego, że dziecięciem będąc miałem resorówkę "Jaguar", która też była polakierowana na taki piękny metaliczny błękit. Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scottelite Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 sccot elite rozm. L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) XTC2 2010 Edytowane 7 Maja 2012 przez stigzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Małe:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) XTC2 2010 XL BTW Oszaleję zaraz z tym dodawaniem zdjęcia Edytowane 7 Maja 2012 przez stigzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13szakal Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) To i ja się pochwalę Banshee Paradox XL Edytowane 8 Maja 2012 przez 13szakal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Oho, drugi Paradox! Calkiem ciekawy POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michals051 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Yyy A Więc postanowiłem wrzucić moją maszynę CUBA ACID 29 2012.r http://www.bankfotek.pl/view/1248519 :w00t: http://www.bankfotek.pl/view/1248520 no i przód ;d http://www.bankfotek.pl/view/1248521 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Oho, drugi Paradox! Calkiem ciekawy POZDRo-:ver Paradox pięknie wygląda, rama jest fascynująca!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Peak z gwarancji przyszedł i tak do wygląda. Zmiany kosmetyczne jeszcze będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Peak z gwarancji przyszedł i tak do wygląda. Zmiany kosmetyczne jeszcze będą. Fajny, jaki to rozmiar ramy, ile masz wzrostu i jak się jeździ? jeśli można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Yyy A Więc postanowiłem wrzucić moją maszynę CUBA ACID 29 2012.r http://www.bankfotek.pl/view/1248519 :w00t: http://www.bankfotek.pl/view/1248520 no i przód ;d http://www.bankfotek.pl/view/1248521 Co to za rama ?? bo kółka wyglądają na 35 cali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ej, czy tylko mi te cuby kolorystyką przypominają zabawki? Jakieś takie to to pstrokate... chociaż jak patrze dłużej to nie wina ramy tylko tych gównianych wstawek w kołach, siodełku, amortyzatorze...no i wewnętrzna strona tylnych widełek. Po co wogle ten dziwny, bajkowy niebieski? Widzę w krosie kolegi też tak zaczyna być, czerwony xcr + czerwony pas przez siodło. Podoba się wam takie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Konr4d Rozmiar to L a wzrost 187 i stosunkowo długa noga, pozycja super, dużo bardziej sportowa niż na poprzedniej ramie. Cała rama jest sztywna, to czuć od razu. Nie jest nerwowa, ale ochoczo skręca. W temacie o Peaku przerabialem rozterki na temat doboru rozmiaru, na tą chwilę nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 (edytowane) w ramach malej ciekawostki przy okazji zachecajacej do lektury nadchodzacego testu... Edytowane 13 Maja 2012 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plan Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Mój niby pewnie z kilo cięższy, ale fun też gigantyczny. Ostatnio jednak na rychlebach myśłem, jakby to było na 26" jechać po tych zakrętach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michals051 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Co to za rama ?? bo kółka wyglądają na 35 cali ? Rama 17 cali a kołą 29 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi