pioorg1 Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witajcie. Szukam chętnych na wyprawę rowerową z sakwami po Kaukazie północnym GRUZJA / AZERBEJDŻAN (opcja). Czas akcji do 21 dni, termin działania do ustalenia ze wskazaniem na wrzesień lub powrót przed wrześniem. Więcej o mnie (ostatnia moja wyprawa) na . Cel wyprawy: spanie w namiocie zwiedzanie, fotografowanie, kontak z miejscowymi, kosztowanie lokalnych potraw i napitków. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skompek Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Czesc, napisalam ci wiadomość na FB. pozdrawiam Ania Witajcie. Szukam chętnych na wyprawę rowerową z sakwami po Kaukazie północnym GRUZJA / AZERBEJDŻAN (opcja). Czas akcji do 21 dni, termin działania do ustalenia ze wskazaniem na wrzesień lub powrót przed wrześniem. Więcej o mnie (ostatnia moja wyprawa) na . Cel wyprawy: spanie w namiocie zwiedzanie, fotografowanie, kontak z miejscowymi, kosztowanie lokalnych potraw i napitków. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.