hehe12 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Potrzebuję średniej klasy v-braki, komplet. W granicach 50-70zł. Znalazłem coś takiego: HAMULCE V-BRAKE SHIMANO ALIVIO BR-M432 CZARNY/SREB (2229119274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jeszcze widziałem Avid SD3 ale na allegro nie ma ofert (tzn są ale z długą realizacją), poszukam w sklepach internetowych. Lub takie http://www.cyklotur.com/pl-PL/produkt/10733/289/Vbrake_cantilever/Hamulec_DEORE_BRM590 Może inne propozycje? Hamulce potrzebuje żeby dobrze hamowały po prostu , bo moje stare tektro troszke sie rozleciały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hero9978 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Podane przez ciebie będą jak najbardziej ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hehe12 Napisano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No podałem 3 propozycje które z tych wszystkich trzech wybrać? A może jakieś tańsze? Czy lepiej któreś z tych co podałem? Albo jeszcze jakieś inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Bierz wg wyglądu tzn które będą lepiej wyglądały z rowerem:) Albo po prostu najtańsze z nich. Wszystkie markowe hamulce dadzą się idealnie wyregulować żeby zatrzymywały koło "w miejscu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logitech07 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ja na twoim miejscu porozglądałbym się za Avidami SD3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Lub takie Hamulec DEORE BR-M590 Te są najlepsze i dobrze hamują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.