BoberMusic Napisano 18 Kwietnia 2012 Napisano 18 Kwietnia 2012 Już zakładałem temat odnośnie modeli rowerów nad którymi się zastanawiam i myślę poważnie nad w/w modelem. Wersja Biała, rocznik 2012, cena 1799 zł. Warto jest wybrać ten model? Czy to 100 zł różnicy pomiędzy Viperem 5.0 - 1700 zł (Z tyłu Alivio) a Viperem 6.0 (Deore M591) jest warte swojej ceny? Mam zamiar kupić rower tylko od tego producenta, ze względu na fakt że w moim mieście jest autoryzowany sklep Kellys. Jestem Laikiem jeśli chodzi o rowery więc nie znam się na wszystkich częściach. Może proponujecie inny model od Kellys'a ? - oczywiście w kwocie 1800 zł i ani złotówki mniej P.S. - Prosiłbym o jakieś propozycje ograniczające się do tego producenta. Nie piszcie rzeczy typu "Dołóż 200 i kup X" - Cena do 1800 i Kellys Pozdrawiam!
Wilku94 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Siema ja posiadam kellysa viper 6.0 2012 black i powiem Ci bierz go ja dąłem za niego po negocjacjach 1450 zł nowy mam go ponad dwa tygodnie i super się na nim jeździ w górach byłem już 3 razy i spoko nie narzekam jak na tą półkę.Wczoraj wypadłem z kumplami na torfowiska las ogólnie trudny teren i spoko się jeździło rower dawał rady choć czasem po pół koła zanużony był Ogólnie powiem tak ten rower jest warty swojej ceny i bierz 6.0 bo ten 5.0 słabszy jest
matt91 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 wg mnie patrząc na cenę roweru to jest nieco za duża w stosunku do jakości osprzętu. Ale jak kolega wyżej pisze jeździ się na nim dobrze , a to chyba najważniejsze;P W każdym razie ja bym tyle kasy (1800zł) za niego nie dał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.