piotrek17 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 siemka posiadam Kind Shock 291 z którego wycieka olej i chyba z winy uszczelki nie chce wydawac kasy na nowy damper gdyż nie mam zbydnio . co robic po kolei zeby nic nie zepsuc i jakie uszczelki by były mi potrzebne ? ( jestem nowy w tym ) zaznaczyłem gdzie wycieka mi olej : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 tam jest pewnie zwykły oring więc musisz go rozebrać, jak to musisz konstrukcyjnie podobnych damperów poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek17 Napisano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 szukałem i nic opisanego dobrze nie moge odszukac a jestem totalnie zielony w tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek17 Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.