patus Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Witam! Kupiłem niedawno kask Giro indicator przez internet rozmiar 58-61 bodajże i jak sie okazało nie wchodzi na moją głowę :/ Teraz planuje kupic juz w sklepie i wczesniej przymieżyć, ale nie chce brać kazdego kasku po kolei i przymieżać, stad moje pytanie. Które kaski są szersze w obwodzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ja też mam duży łeb i także przymierzałem Giro, ciśnie na bokach, za to Uvex-y pasują idealnie. Jak będziesz w sklepie, to przymierzaj Uvex-y, będą pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patus Napisano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dzięki Jakieś konkretne modele (oby nie jakies bardzo drogie ), czy każde ? PS. Dlaczego nie mogę załozyć tematu w dziale SPRZEDAM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jakieś konkretne modele (oby nie jakies bardzo drogie ), czy każde ? Mierzyłem kilka i każdy pasował, kupiłem model Uvex ######ng. PS. Dlaczego nie mogę załozyć tematu w dziale SPRZEDAM ? ...regulamin się kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Na mój duży czerep pasuje taki: Kask 911 wielkość XL 58-62cm albo droższy model 910 na allegro po 300,-zł widziałem. Też mam szeroką głowę a te leżą super ,ze wskazaniem na 910. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Również posiadam wielki i pusty garnek zamiast głowy i zanabyłem kiedyś ten kask, met dedalo http://allegro.pl/ka...2276979031.html Na wielkim łbie leży jak ulał. Met go kiedyś reklamował jako specjalny kask dla ludzi z dużymi dyniami. Cena w aukcji jest wielce kusząca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIEDZWIADEK Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 sprubój Giro Venti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poiter Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 sprubój Giro Venti Ja kupiłem Giro Venti wersja 58-65 cm. Kaski Giro 58-61 cm też były na mnie za małe. Kask jest super wygodny i ładny, polecam! Najtaniej tu: http://www.bikeman.pl/kask-rowerowy-giro-venti-xl-p-1136.html A jeśli chcesz czarny to musisz szukać na allegro, będą jakieś 20 zł droższe. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patus Napisano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Wielkie dzieki za odpowiedz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris2011 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam, Na większą głowę znajomy zakupił kask Crossover XL firmy MET. http://velo.com.pl/produkty/?m=9&pk=%&id=3380 Widziałem, że tez mają wyprzedaż zeszłorocznych modeli http://velo.com.pl/produkty/wyprzedaz/?m=9&pk=%&id=3082 Znajomy jest zadowolony. Poleca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patus Napisano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No i teraz mam dylemat pomiedzy Giro Venti a Crossover MET :/ Co byscie wybrali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poiter Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No i teraz mam dylemat pomiedzy Giro Venti a Crossover MET :/ Co byscie wybrali ? To, co lepiej będzie Ci pasować. Przymierz jeszcze inne, żebyś miał porównanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nx9020 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No i teraz mam dylemat pomiedzy Giro Venti a Crossover MET :/ Co byscie wybrali ? To ja Ci jeszcze dołożę Też mam dość duży sagan i kupiłem ostatnio kask Bell XLV. Nie jest jakiś niesamowicie fajny ale całkiem przyzwoity no i można go kupić za 120-130zł. Dupy nie urywa ale polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciu Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 To ja podbije temat bo sam stoje przed podobnym wyborem. Oprócz tych trzech propozycji o których była mowa wczesniej, całkiem duży i wygodny okazał się Fox Flux L/XL. Zdziwiło mnie to, bo kask jest "pełniejszy" niż w/w i myślałem że nie wejdzie na mój czerep. Nie wiem jeszcze czy go kupię bo jest prawie dwa razy droższy od konkurencji w rozmiarze XL, ale zostawiam info jakby ktoś szukał alternatywy w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.