baz Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Pytam w imieniu mojego kolegi. Czy to dobra baza pod dalszą rozbudowę (rama) - w przyszłości wymiana amortyzatora na powietrze.Czy ktoś z forumowiczów ma ten model scotta i chciałby się podzielić opinią na temat jakości ramy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Bardzo dobra ! Jezeli miałbym taką możliwość też kupiłbym scotta tyle, że team albo elite, ale niestety jestem skazany na inne marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Bardzo dobry wybór. Sam używam Scale Comp 29'er. Piękny sprzęt jak za tę cenę. Rama bardzo fajna i dobra baza na przyszłość. Niedługo go będę modernizował o wyższy napęd, bo obecny już mi się zużył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baz Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Oki dziękuję w takim razie nie ma co się zastanawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi