Skocz do zawartości

[licznik] shark - instrukcja obsługi

rosol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W czym masz problem z tym licznikiem? Może łatwiej będzie rozwiązać konkretny problem niż znaleźć instrukcję.

W czym masz problem z tym licznikiem? Może łatwiej będzie rozwiązać konkretny problem niż znaleźć instrukcję.

Napisano

no więc po pierwsze chciałem zmienić ustawienia koła a po drugie jak wsiadam na rower to jak włączyć takie czasowe tylko na jedną jazdę dane

Napisano

zwykle ustawienia koła są trudno dostępne (czyt. zabezpieczone przed przypadkową zmianą). Sprawdź, czy po resecie nie zapyta Cię o koło. Sprawdź również, czy np. przytrzymanie dwóch skrajnych przycisków przez ponad 5s nie pozwoli Ci zmienić ustawień koła.

Napisano

zwykle ustawienia koła są trudno dostępne (czyt. zabezpieczone przed przypadkową zmianą). Sprawdź, czy po resecie nie zapyta Cię o koło. Sprawdź również, czy np. przytrzymanie dwóch skrajnych przycisków przez ponad 5s nie pozwoli Ci zmienić ustawień koła.

Napisano

sprawdziłem dzisiaj licznik i już wiem jak się zmienia.

Więc aby zmienić ustawienia rozmiaru koła należy przycisnąć przez ok 5 sek lewy przycisk i prawym przyciskiem zmieniamy następnie lewym zatwierdzamy.

Ale chciałbym wiedzieć jeszcze jak ustawić w nim godzinę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...