Skocz do zawartości

[amortyzator przód] Amortyzator z blokadą i v brake.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jest to mój pierwszy temat na tym forum. Jeżeli już był taki to przepraszam, ale teraz do rzeczy.

Mam KROSS'a Hexagona V3 2010r i potrzebuję jakiegoś amortyzatora do 250zł z blokadą skoku. Koła 26".

Moja waga to około 100kg, ma jak najlepiej (w tej cenie) tłumić nierówności. Spoglądałem na SR Suntour XCR ale nie jestem pewny co do nich. Koniecznie muszą mieć mocowanie hamulców na v-brake. Proszę o propozycje i pozdrawiam.

Również polecam XCR. Kupisz za mniej niż 250, można założyć V-ki. Blokada działa bardzo dobrze, wideł jest miękki i nie łapie zbyt szybko luzów (chyba, że go będziesz katował w co wątpię) . Do 250zł to najlepszy wybór moim zdaniem.

Dzięki:)

To ja jeszcze powiem. XCR, XCR i Tylko XCR w tej cenie. Luzy złapie szybko, chyba, że bardzo mało jeździsz. Przy tej wadze nawet przy mało intensywnej jeździe może szybko złapać. Jednak to nie przeszkadza w niczym. I zwróć uwagę, żeby to był rocznik 2011 lub nowszy.

A i jeszcze jedno. Czemu ma to być rocznik 2011? Jakieś różnice są między starszymi modelami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...