magg Napisano 17 Kwietnia 2012 Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam. To mój pierwszy post na tym forum. Sporo czasu spędziłem na przewertowaniu wątków związanchy z rowerami które mnie interesują ale jednak to nie wszytko. Byłem już w kilku sklepach na rekonesansie cen i modeli. To będzie mój drugi (powiedzmy ze pierwszy ) zakup roweru ponieważ pierwszy kupiłem jakies 7 lat na allegro i już sie rozleciał. Potrzebny mi rower na lata mogę potem w niego troche doinwerstować. Jazda głownie las i łąki po mieście powiedzmy 30% więc padło na MTB. Mam 171cm i ważę około 64kg. Chcę też czasem podpiąć fotelik rowerowy z moim 2 letnim synem Jak na razie spodobał mi się bardzo rower Specialized Hardrock Disc 29 jest w moim przedziale cenowym ale czy na mój zwrost 29 to nie zbyt duzo? Specialized Bicycle Components : Hardrock Disc 29 Ogłądałem też Krossa Level A3 lub A4 już nie pamiętam. Może macie jeszcze jakieś propozycje? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.