tomeq77 Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Mam na swoim Romecie Canyonie poczciwego Top Guna. Nie da się ukryć, że czasu świetności już dawno ma za sobą (o ile wogóle kiedyś je miał). Poczytałem trochę o zalewaniu amorów olejem. Czy mój sprzęt też można 'zaoliwić'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitwie Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Byś go najpierw umył i wyczyścił a później pytał o smarowanie. Zalać można nawet Zooma (próbowałem w starym rowerze, tylko trzeba uszczelnić co trzeba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeq77 Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Byś go najpierw umył i wyczyścił a czysty lepiej tłumi? Zalać można nawet Zooma (próbowałem w starym rowerze, tylko trzeba uszczelnić co trzeba) Więc jak się da to uszczelnię i zaleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baryla703 Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Czysty i nasmarowany pracuje, bynajmniej próbuje Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeq77 Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 bynajmniej próbuje Bynajmniej. Przynajmniej u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.