karbeti Napisano 16 Kwietnia 2012 Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam. W środę będę w Płocku. Czy są jacyś forumowicze z Płocka? Chodzi mi o polecenie jakiegoś dobrego sklepu rowerowego zaopatrzonego min. w odzież.
charmside Napisano 17 Kwietnia 2012 Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam. W środę będę w Płocku. Czy są jacyś forumowicze z Płocka? Chodzi mi o polecenie jakiegoś dobrego sklepu rowerowego zaopatrzonego min. w odzież. Ciężko o w jakiś dobrze zaopatrzony sklep w naszym mieście, ale wymienię co znam, może znajdziesz coś dla siebie: 1. Go sport - Wyszogrodzka, koło C.H. Auchan (budynek na rogu 1wsze piętro, obok zoologicznego) 2. Galeria Wisła - Wyszogrodzka - sklep Intersport - 1wsze piętro, 3. Galeria Mazowia - Wyszogrodzka - DeltaSpotr i 4F - 1wsze pietro. 4. Sklep MILA - ul. Piłsudskiego 31 - mój ulubiony sklep z fachową obsługą, znają się na rzeczy. Nie wiem czy mają tam jakieś ubrania, bo nigdy nie kupowałem. Pozdrawiam
karbeti Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Napisano 17 Kwietnia 2012 Będę też w Mazowii więc może tam coś znajdę. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.