karbeti Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam. W środę będę w Płocku. Czy są jacyś forumowicze z Płocka? Chodzi mi o polecenie jakiegoś dobrego sklepu rowerowego zaopatrzonego min. w odzież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charmside Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam. W środę będę w Płocku. Czy są jacyś forumowicze z Płocka? Chodzi mi o polecenie jakiegoś dobrego sklepu rowerowego zaopatrzonego min. w odzież. Ciężko o w jakiś dobrze zaopatrzony sklep w naszym mieście, ale wymienię co znam, może znajdziesz coś dla siebie: 1. Go sport - Wyszogrodzka, koło C.H. Auchan (budynek na rogu 1wsze piętro, obok zoologicznego) 2. Galeria Wisła - Wyszogrodzka - sklep Intersport - 1wsze piętro, 3. Galeria Mazowia - Wyszogrodzka - DeltaSpotr i 4F - 1wsze pietro. 4. Sklep MILA - ul. Piłsudskiego 31 - mój ulubiony sklep z fachową obsługą, znają się na rzeczy. Nie wiem czy mają tam jakieś ubrania, bo nigdy nie kupowałem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Będę też w Mazowii więc może tam coś znajdę. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.